EPILÓG

3.3K 232 19
                                    

O niekoľko týždňov neskôr.

Cez zatvorené viečka vnímal kučeravec slnko, ktoré vniklo do jeho izby cez veľké okno. Aj keď sa mu nechcelo, zažmurkal a otvoril svoje zelené oči. Okamžite si ich však prekryl voľnou rukou, pretože za tú druhú držal bruneta vedľa seba. Už si zvykli na to, že sa pred spánkom chytia za ruky, aby mali pocit, že ten druhý je stále pri ňom.
Harry sa pretočil na bok, pričom stále držal Louisovu ruku. Tú druhu si teraz podložil pod bradu, ktorú si položil na Louisovu hruď. Zvykol ho ráno pozorovať, keď sa zobudil skôr ako jeho modrooký priateľ.
Zrazu sa Louisovi zdvihli kútiky úst, no oči nechal zatvorené.
"Nezízaj na mňa."
Harry sa zasmial: "Veď je to romantické."
"Nie, je to strašidelné, Haz," uchechtol sa brunet a pomaly otvoril jedno oko. Keď videl, že sa kučeravec naozaj na neho pozerá, hneď ho zavrel, no neprestával sa usmievať. Mal rád tieto rána. Keď bol víkend a nemuseli tráviť noci u seba doma s nezáživnými smskami.
"Práve si pokazil krásne romantické ráno!" posťažoval sa Harry a posadil sa, pričom pustil Louisovu ruku.
"To ty si na mňa strašidelne zízal!" smial sa Louis.
"Ako chceš, už sa na teba nikdy nepozriem!"
"Neverím," uškrnul sa Louis a taktiež sa posadil. Harry trucovito odvrátil hlavu a chcel výjsť z postele, no zastavili ho dve paže omotávajúce sa okolo jeho tela. So smiechom sa zvalil do Louisovho lona, ktorý stále sedel, len mal teraz kučeravú hlavu medzi nohami. 
Oh, to bolo divné!
"Milujem ťa," zašepkal Louis a sklonil sa, aby pobozkal Harryho, ktorý automaticky vystrelil rukami k Louisovým vlasom. Mal nezvyčajnú úchylku ho pri každom zbližujúcom momente za ne ťahať alebo sa s nimi len tak hrať. No Louis sa nesťažoval. Častokrát pri tom priadol ako mačka. 
"Aj ja teba," povedal spätne Harry, keď sa od seba odtiahli. No Louis sa zamračil a prebodával kučeravca pohľadom. Harry si okamžite uvedomil, čo povedal a opravil sa: "Milujem ťa," a usmial sa. Vedel, že Louis neznášal vetu 'Aj ja teba'. 
"Je čas na raňajky!" zvolal Louis, na čo sa Harry hneď rozosmial.
"Som zvedavý, čo pripravila Anne," povedal so žiariacimi očami brunet. Harry vedel, že má rád prekvapenia, práve preto sa ho snažil prekvapiť tak často, ako to len šlo.

"Čo si pozrieme?" spýtal sa Louis kľačiaci pred televíziou, pod ktorou bol DVD prehrávač a stojan s filmami.
"Titanic!" zvolal Harry a Niall jednohlasne. Liam a Louis pregúľali očami.
"Niečo tak gýčovité?" neodpustil si Louis.
"Drž hubu," zamračil sa Niall a hodil doňho vankúš, ktorému sa však Louis úspešne vyhol. Liam pobozkal Nialla na spánok a povedal: "Ten film pozná každý z nás naspamäť."
"No je to romantický film a je dlhý, takže takto budeme spolu dlhšie," žmurkol Niall a krátko pobozkal Liama na pery.
"Asi sa pozvraciam," zašomral Louis.
"Veď sú roztomilí," povedal Harry presladeným hlasom a usmial sa na dvoch chlapcoch sediacich na jednom kresle. 
"Nie, pokiaľ sú to moji najlepší kamaráti, ešte donedávna heteráci," povedal Louis a s povzdychom sa zvalil vedľa Harryho na veľkú sedačku.
Kučeravec ho jemne udrel do ramena, "Nechaj ich tak!" 
"Presne, nechaj nás tak," vyplazil na bruneta jazyk blondie chlapec čo mu Louis následne vrátil. Harry pokrútil hlavou s myšlienkou, že sa správajú ako deti. Ale bolo to roztomilé.
"Júú, ty si pustil Titanic!" zvolal nadšene Harry a objal Louisa okolo krku ako mu to dovoľovala Louisova sediaca poloha.
"To pretože som nechcel počúvať tvoje otravné reči," uchechtol sa modroočko. Harry naňho vyplazil jazyk presne ako Niall pred pár sekundami a čakal, že mu to Louis oplatí, no nečakal, že Louis vyplazí jazyk a olízne ten Harryho.
"Ewww."
"Ewww."
Ozvalo sa dvojhlasne z kresla. Louis ich spražil pohľadom.
"Tam, pozerajte sa na film a čistite si mandle, nás nechajte napokoji," vyplazil na nich jazyk s tým detinským zvukom. Znelo to niečo ako 'Mhh', ale všetci vieme, ako to presne znie.

"Musíš uznať, že Rose bola pekná," povedal ticho Harry z Louisovej hrude, na ktorej mal položenú hlavu počas filmu, pričom nohy mal vystreté pozdĺž celej sedačky.
"Pff," tváril sa urazene Louis, no aj tak v mysli dal Harrymu za pravdu. Rose bola nádherná, ale nemal ju rád, kvôli jej sebeckosti. 

Po pár minútach sa znova ozval Harryho hlas: "Nechal by som ťa žiť, ako Jack Rose. Snažil by som sa  udržať ťa na žive, aj keby to znamenalo, že by som mal riskovať svoj život." 
Louis nevedel, či si to Harry nacvičoval po celý film alebo ho to napadlo len teraz, ale mal chuť Harryho vziať do náruče a nikdy ho nepustiť.
"Milujem ťa, Harry, ale nikdy by som nemohol žiť s vedomím, že ty už neexistuješ," zašepkal mu do ucha, aby to nepočuli tí dvaja o kúsok ďalej. Nerád vyjadroval city, keď ho niekto sledoval alebo počúval. Cítil sa nepríjemne a trápne, ale to neznamenalo, že sa za svoje city hanbil.
"Milujem ťa," zašepkal Harry, dal Louisovi rýchly bozk a otočil sa späť k televizií. 
No Louis nemohol opustiť myšlienku na Rose a Jacka.
"Vieš, keby na tú dosku vyliezol aj Jack, neutopili by sa. Jack by nemusel zamrznúť," povedal na konci filmu. Harry sa narovnal a pozrel sa do modrých očí.
"To nemôžeš vedieť, LouLou."
"Bolo to vedecky dokázané. Navzájom by sa zahriali."
"Nechceš, aby si to rovno na tej doske rozdali?" spýtal sa so smiechom Niall.
Louis sa na neho pozrel a prižmúril oči: "Aspoň vieme, na čo myslíš, Ni. Už ste sa navzájom opichávali?" pozrel sa na oboch chlapcov, ktorý sa ani nesnažili skryť prekvapené tváre.
"Nie!" zvolal Niall.
Takže áno, pomyslel si Louis a pousmial sa. Niall má odpanený zadok, oh aké neuveriteľné.
Harry prebodával Louisa pohľadom a ten si to všimol až keď sa dosmial na výrazoch Liama a Nialla. Pozrel sa na svojho kučeravého priateľa a zamračil sa.
"Čo sa deje, láska?"
"Tebe sa páči Jack?"
"Myslíš Leonardo di Caprio?" pousmial sa brunet. Mal rád žiarlivého Harryho.
"Áno. Takže sa ti páči, poznám ťa!" Harry si nahnevane založil ruky na hrudi.
"Ty si myslíš, že ma poznáš?" spýtal sa a pobozkal ho na tvár, "Mne sa páčiš len ty."

Soooo, 
epilóg má 1009 slov, čo je podľa mňa akurát, nechcela som to naťahovať, aj tak som mala v tom zmätok, pretože nerada píšem, keď sú v deji viac ako dve postavy.
Na LoveBites mal príbeh YOU THINK YOU KNOW ME? po štrnástu kapitolu 119 komentárov! a 644 hviezdičiek!! :OO A to som ešte nezapočítala 15,16 a neskôr aj epilóg! (určite ešte zverejním konečný počet ohlasov).

No teraz sa vrhnem na ďakovačky.
Veľké ďakujem patrí TaMiNin, pretože na wattpade zanechala prvý komentár pod YTYKM. Bolo to niečo ako: WHAT?! MY FUCKING HEART! Ďakujem ti, za každý dlhýýý komentár a mini pokec ;))
Ako druhé poďakovanie je tu meno Mia267 komentovala ako druhá a jej komentáre ma sprevádzali až do konca, za čo som jej veľmi vďačná.
Potom sa tu objavili dievčatá ako Jahoda, Verca123, KarolnaSkrun a NicaHoran1. Baby som tiež veľmi veľmi rada, že ste komentovali, pretože určite viete, aký je to super pocit, keď niekto zrazu objaví vašu story a BEAM! napíše vám tam komentár, aké je to skvelé a že sa niekto teší na ďaľšiu chapter.

No a na koniec mi ostali hviezdičkári, ktorích nie vždy ukáže v mojich upozorneniach, ale aj tak vám ďakujem. Aj vaša stopa, ktorú ste zanechali po prečítaní pre mňa veľa znamená! 

Potom je tu ďakujem, ktoré venujem každej z vás, ktorá si ma followla alebo pridala story do knižnice, aby nezmeškala nový diel :33 :')

Ak som vás nespomenula v ďakovačkách, nemyslite si, že o vás neviem! Vidím VOTES, ktoré zanecháte (ak ma máte follownutú). A baby, ktoré komentujú na LoveBites, tam si to tiež s vami vybavím stručne-zručne :D

Znova ĎAKUJEM!
Moja prvá fanfic dotiahnutá do konca a už sa neviem dočkať, kedy sa pustím do niečoho nového. Samozrejme nezabúdam na The Paper Airplane alebo na Love From Ice. To sú moje lásky a na ne by som sa neodvážila zabudnúť. 
Pridám ďaľšiu poznámku do YTYKM po epilógu, ktorá sa bude týkať novej STORY! :3333
Takže dúfam, že si ma follownete a s očakávaním budete čakať na nový príbeh, na ktorý sa ja sama teším, pretože to bude pecka!

Ľúbim vás, nezabúdajte na to, Knowers ;))
See ya soon
Katty (Puppy).

You Think You Know Me? - l.s. ✔Where stories live. Discover now