Hoofdstuk 2

1.1K 20 4
                                    

{Lydia}

Ik kreeg net een bericht van Emily dat ze later gingen komen waar ik dus niet tegen kan. "Lydia", hoor ik iemand zeggen. Het is stiles en hij komt aan gerend. "Lydia heb jij Em en Scot gezien ik kan ze maar niet bereiken?" "Ja ik kreeg net eeb bericht dat ze later komen." "Heeft ze haar weer overslapen?" "Dat heeft ze niet gezegd maar waarschijnlijk wel. Weet je op dat vlak lijken jullie echt hard op elkaar." "Wat bedoel ja daar nu mee?" "Dat jullie gelijkenissen hebben; vaak overslapen, de zelfde vorm van sarcasme, jullie zijn allebij mens en jullie zijn verliefd op elkaar." Dat laatste was er uit voor dat ik het wist. "Wat we zijn helemaal niet verliefd op elkaar." "Kom op Stiles tegen mij moet je niet liegen ik ken jou. Voel je iets voor haar of niet? Waarschijnlijk wel iedereen weet het behalve jij en Em." "Ik weet het niet Lydia. Ik denk van wel." "Je denkt van wel?" "Ja ik denk het, ik weet het niet zeker. Maar als het zo was zou Scot dat niet zo leuk vinden denk ik."

{Emilly}

Net toen we op school aankwamen, kwamen Jackson, Ethan en Aiden aan gelopen. "Jullie zijn lekker vroeg." Zei Aiden. "Vraag dat maar aan haar hoe dat komt." Zei Scot lachend. En toen keek iedereen mijn kant op ." Wat iedereen kan zich wel eens overslapen." "Maar bij jou gebeurt dat wel heek vaak." "Dus!?" Snauw ik hem af. "Dat maakt nu niet uit wat wel uitmaakt is wat we gehoord hebben." "Wat hebben jullie gehoord dan?" Vroeg Scot. "Het gaat over Emily." "Over mij?" "Ja, we hoorden 2 mensen praten. We konden niet zien wie het waren want ze waren met hun rug naar ons toe gekeert. Maar ze waren wel duidelijk over jou aan het praten." "En wat zeiden ze?" "Ze zeiden dat ze jou zo snel mogelijk in hun pack willen hebben omdat je heel zeldzaam ben." "Bedoel je supernaturel zeldzaam?" "Ja." " maar dat kan niet ik ben gewoon mens met goede vecht skils." "Volgens hun niet." "En wat ben ik dan volgens hun?" "Dat weten we niet want toen hadden ze ons opgemerkt en moesten we snel weg." En dat was het laatste wat ze zeiden want toen ging de bel. Fuck dacht ik. Ik moet nog naar mijn kluisje. Nu kom ik te laat fijn. Toen ik het klaslokaal in liep keek iedereen mijn kant op. "Wat heeft iemand zich hier nog nooit overslapen?" Zei ik. En toen keek iedereen weg. "Mevrouw Jones waar kom jij zo laat vandaan. De les is al 5 minuten begonnen." Zei de leerkracht. "Voor de duizendste keer het is Mccal! M C C A L. Waarom snapt je dat nog niet na 2 jaar. Sorry dat ik te laat ben . Had mij overslapen zoals ik net al zei, 2 minuten geleden." "Het is goed voor 1 keer Mccal." Zei de leerkracht met de nadruk op Mccal. "Er is nog een plek vrij naast Stilinski." Ik ging dan naast Stiles zitten. Hij glimlachte naar mij en ik lachte terug en toen begon de 50 saaiste minuten van de dag.

{Stiles}

Heel de les zat ik met mijn gedachten ergens anders. Ik dacht de hele tijd aan wat Lydia zei. Zou het echt waar zijn. Zou ze echt iets voor me voelen. Ik in iedergeval wel voor haar. Al vanaf dat ik haar voor de eerste keer zag viel ik al voor haar alleen heb ik het nooit durven toe te geven. Maar zou het echt zijn. Omg wat denk wel niet. Tuurlijk is ze niet verliefd op mij. Ze ziet me alleen als vriend. En bovendien, ze is de zus van mijn beste vriend. Ik word uit mijn gedachten gehaald door de bel en ik loop samen met Emily naar onze kluisjes want die zijn naast elkaar. Ik zit een hele uitleg te doen maar al snel merk ik dat ze niet luister. "Em luister je wel?" "Hallo." Ik knipper met mijn vingers voor haar ogen maar nog steeds reageert ze niet. "Em!" Zeg ik nu iets harder. "Hu wat, zei je iets?" Vroeg ze verward. "Oké wat is er met je?." "Niks." "Jawel ik zie het aan je. Kom vertel op." Ze zucht voordat ze begint met praten. "Net voor de 1e bel ging kwamen Etan, Aiden en Jackson naar mij en Scot. Ze zeiden dat ze hadden gehoord dat een bepaalde pack naar mij op zoek was omdat ik zeldzaam ben en dan bedoel ik in sapurnaturel. Maar dat kan niet ik ben mens anders had ik het echt wel geweten en zit ik daar de hele tijd mee in mijn gedachten." Ik kijk haar verward aan. "Hoe bedoel je. Je bent een supernaturel je bent toch gewoon mens?" "Ja dat dacht ik dus ook. Maar waar dacht jij aan. Je leek tijdens de les met je gedachten ergens anders te zitten want de leerkracht zei wel 10 keer je naam ofzo maar je reageerde echt totaal niet. Dus waar dacht je aan?" "Oh gewoon, lacross dingen." "Gewoon lacross dingen?" "Ja." "Ik zie dat je liegt maar ik heb geen zin om verder te vragen want dan is er weer een disscusie en daar heb ik geen zin in. Maar ik moet gaan heb nog beloofd aan Malia dat ik haar ga helpen met Geschiedenis." En toen liep ze weg en kort daarna ging de bel als teken dat de volgende les gaat beginnen.

{Malia}

Het komende uur hebben ik en Emily vrij dus had ze beloofd dat ze me ging helpen met geschiedenis. Ik zie haar al aankomen dus loop ik haar richting uit en ik zie dat ze in de war is. "Hey, is er iets?" vroeg ik aan haar. "Ja Stiles hij deed daarnet raar maar het zal wel niks zijn." "Oké als jij het zegt. Maar ga me nu nog helpen of blijf je daar staan?" "Ik blijf hier staan denk. Sta wel goed zo." "Haha niet grappig maar kom je nog?" "Ja." Voor de rest liep de dag zoals gewoonlijk; saai en traag.

In love with my brother's best friend  [1]  (Teen Wolf Fanfiction)Where stories live. Discover now