Hoofdstuk 17

502 18 3
                                    

{Stiles}

Ongelooflijk dat ze dit heeft gedaan. Gewoon vertrekken zonder eerst iets tegen me te zeggen. Maar ergens snap ik het ook wel. Haar broer is super kwaad op haar en geeft niks meer om haar. Wat ik persoonlijk overdreven vind. Ik ben nu onderweg maar Lydia om haar alles te vertellen. En hopelijk gaat ze mee naar Mexico. Ik ben bij haar huis en ik ren naar de voordeur. Ik bel aan en ze doet open. "Stiles? Wat doe jij hier. Het is 1 uur in de nacht." "Ik weet waar Emily is." "Echt waar dan?" "Ze is in Mexico. Bij haar vriendin Spencer ofzo iets." "Maar wachten we dan nog op. Kom we gaan naar haar." Ze doet snel iets anders aan loopt naar buiten en sluit de deur achter haar. "Waar is Scott eigenlijk?" "Die komt niet mee." "Serieus?" "Jep, hij wou niet mee." "Ongelooflijk." We stappen in mijn Jeep en we vertrokken naar Cancun.

{Scott}

Eerlijk gezegd ben ik een heel klein beetje bezorgt om Emily. Maar die gedachten verdwijnen meteen wanner ik aan de dingen de die ze me al heeft aangedaan. Ik snap niet dat Stiles vind dat ik overdrijf. Zij is degene die alles voor me verzwijgt en Stiles keer op keer boven mij verkiest. Ik ben eigenlijk blij dat ze weg is dan hoef ik tenminste niet op haar kop zitten kijken.

Ik parkeer mijn motor aangezien het school is en ik loop naar binnen. De belt gaat en ik ben net op tijd binnen bij de les van coach. "Mccal waar is je zus. Ze is al een week niet meer naar school gekomen?" "Ze zit in Mexico." "En waarom?" "Als jij het weet, weet ik het ook." "En waarom ben je niet mee?" "Simpel ze is weggelopen." "En je gaat niet achter haar aan?" "Waarom zou ik?" "Scott, ze is je zus." mengt Malia zich. "Dus. Dat betekent niet dat we constant bij elkaar moeten zijn." "Ja, dat is waar. Maar ze is weg. Alleen naar Mexico. Een land dat ze niet kent." "Dat is niet helemaal waar." "Hoe bedoel je." "Ik bedoel dat ze heeft gelogen. Tegen iedereen. Zelfs tegen mij. Ze komt niet uit New York. Ze komt uit Cancun. En ze is niet alleen. Ze is bij haar stomme vriendin die ze boven mij verkiest. Maar ja dat verbaasd me niks. Ze kiest ook al Stiles boven mij. Maar weet je wat. Het boeit me allemaal niet meer. Ze kan naar de hel lopen. Ik hoef ze niet meer te zien. En jullie moeten zelfs blij zijn dat ze weg is. Ze vertelde toch alleen maar leugens." Iedereen keek me geschokt aan. Omdat ik zeg maar een woede aanval heb nu. Ik voel langzaam veranderen. Ik loop uit klaslokaal uit, naar huis.

Ik loop mijn kamer in en begin alles kapot te maken wat met Emily te maken heeft. Malia komt binnengelopen en duwt me tegen de muur en ze stopt me met wat ik bezig was. "Scott! Rustig kalmeer is man!" Ik kalmeer en val op de grond daar mijn knieën. "Ik haat haar." "Nee Scott. Je haat haar niet. Je bent kwaad op haar. En niet omdat ze heeft gelogen. Je bent ook eerder kwaad op jezelf. Omdat je weet dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn. En je weet dat jij daar ook iets aan kan doen. Het is niet alleen haar schuld. Het is ook jou schuld. En als ik jou was zou ik die brief lezen. Om te weten hoe zij haar voelt bij alles van dit. En ook om andere dingen te weten. Want Emily heeft al heel veel in haar leven meegemaakt." "Ik ga niet die brief lezen." "Jawel dat ga je wel doen." Ze duwt de brief in mijn handen, geeft me nog een kus en loopt dan mijn huis uit.

{Emily}

Ik word wakker omdat Spencer in mijn gezicht slaat. We hadden gisteren nog heel lang gepraat en we zijn in slaap gevallen op de bank. "Goedemorgen." mompel ik met een ochtendstem maar Spens reageert niet. Ik zucht een keer en schud dan haar wakker. "Spencer!!" Ze schiet wakker en kreunt een beetje van de pijn omdat deze bank niet zo heel goed slaapt. "Zijn we zo in slaap gevallen?" "Ik denk van wel." ze kreunt nog harder waarschijnlijk omdat ze nog moe is. Wij zijn ook niet bepaald vroeg gaan slapen. "Zullen we ergens gaan eten want ik heb letterlijk niks in huis?" "Ja is goed. Waar?" We denken allebei en kijken elkaar dan met een grote glimlach aan. "PEPE PIRAÑA CAFE!!" roepen we tegelijkertijd. Ik kleed me om en doe mijn haar en make-up.

In love with my brother's best friend  [1]  (Teen Wolf Fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu