Hoofdstuk 7

706 19 0
                                    

{Emily}

Ik ben met Lydia, Malia en Hayden wat aan het rondwandelen en aan het praten over vanalles. "Weet je Em, sorry dat ik dit zeg maar ik snap jou echt niet. Je hebt het al 2 dagen onder controle en jullie zijn nog steeds niet samen. En jullie praten niet met elkaar. Wat is er in die kelder gebeurt toen jullie alleen waren dat wij niet weten?" "Ja, dat wil ik ook wel weten." Zeggen Hayden en Lydia. "Er is niet veel gebeurd. Ik veranderde, werd kwaad, deed Stiles pijn wat ik juist bang voor was en..." "En wat?" "Oké ik ga dit tegen jullie zeggen want jullie zijn mijn beste vriendinnen. Maar beloof dat je niet gaat flipen of raar gaat doen aub. Het stelde toch niet veel voor." "Zeg je nu wat ik denk dat je gaat zeggen?" Ik knik. "We hebben gekust. Eigenlijk kuste hij mij maar een kus is een kus. Maar zoals ik al zei het stelde niet veel voor." "En waarom denk je dat?" "Omdat hij sindsdien doet alsof dat er niks is gebeurt en hij heeft nog geen enkel woord tegen me gezegd." "Misschien weet hij niet wat hij moet doen." "Ja vast... ." En toen werd Lydia gebeld. Ze draaide het scherm naar mij en ik zag dat het Stiles was die haar belde. Ze nam op. Ongeloofelijk hij beld wel naar Lydia maar niet naar mij. Betekende het dan echt niks voor hem.

{Stiles}

Wat moet ik doen, wat moet ik in godsnaam doen. Zou ik haar bellen of gewoon naar haar toe gaan. Ik bel Lydia wel, zij weet wel wat ik moet doen.

S: hallo
L: hallo Stiles wat is er
S: Emily heeft vast wel verteld wat er gebeurt is
L: ja ze heeft het net verteld
S: hoe bedoel je net. Is ze bij jou
L: ja ze is bij mij
S: fuck euh ja doei

{Emily}

"Hallo stiles" ze grinnikt. "Hopeloss verliefd die jongen" zei ze. "En wat zei hij?" "Niet veel. Het laatse wat hij zij was fuck, euh ja doei. Zie je hij weet niet wat hij moet doen." Een zucht verlaat mijn mond. "Ik wil gewoon dat hij iets zegt tegen mij, ookal is het naar een hoe gaat het ofzo." "Weet je, hij heeft al de 1e stap gezet. Misschien moet jij nu de 2e doen." "Uugh waarom is dit zo ingewikkeld!?" "Zo is liefde nu eenmaal." "En vooral wanneer je verliefd bent op je beste vriend." Zegt malia met een zucht wat me doet denken aan wat Scott zei. "Maar genoeg over mij en Stiles. Malia vertel eens hoe zit het tussen jou en Scott?" "Huu wat, wij zijn gewoon vrienden hoor." "Je liegt." "Hoe kan jij dat nu weten?" "Je hart. Komop vertel. Jij kent ook heel mijn liefdesleven met Stiles nu wil ik de jouwe weten met Scott." "Ik denk dat ik iets voel voor hem." "Ha ik wist het. Dit moet Scott weten, hij gaat er blij mee zijn." En ik liep naar huis.

{Malia}

Emily liep weg. "Em wat ga je doen, niet doen kom terug. Wacht zei ze nu dat Scott daar blij mee gaat zijn?" "Dat was een late reactie." Zegt Hayden. En ik liep achter Emily aan.

{Scott}

Ik stond met Liam te praten toen Emily kwam aangelopen. "Scott ik heb een leuk nieuwtje voor je. Ik heb net met Malia gesproken.." "wat heb je gedaan?" "Onderbrak ik haar. Toen kwam Malia aangelopen. "Em wat bedoelde je net met dat zou Scott leuk vinden." "Wat zou ik leuk vinden?" Vroeg ik verward. Emily duwde Malia dichter naar mij en trok Liam mee naar waarschijnlijk Lydia en Hayden. "Malia wat bedoelde je net en waarom gaat jou hart zo te keer." "Die van jou is anders ook niet rustig hoor." We keken elkaar effe aan en toen begon ze met praten. "Weetje nog toen ik een tijdje geleden zij van dingen die ik nog niet had gedaan of steeds wil doen?" "Ja." "Dit is er één van." En toen kuste ze me. Toen ze haar lippen van de mijne haalden keek ik haar verward aan. Ik zag al snel dat ze er spijt van begon te krijgen. Ik glimlachte en kuste haar terug.

{Emily}

Ik moest effe mijn hoofd leeg maken en dat deed ik het liefst door, door het bos te lopen. Maar dat liep niet goed af. Er schoot een man op mij en al snel zag ik dat het Gerard was die vuile klootzak. Alles werd zwart voor mijn ogen en het laatste wat ik hoorde waren 2 mensen die mijn naam riepen.  Het waren Derek en Stiles.

{Stiles}

Ik zag dat Emily neer werd geschoten door Gerard en Derek zag het ook. Ze viel op de grond en we liepen naar haar toe. "Stiles haal haar hier weg ik reken wel met hem af." Riep Derek. Ik knikte en pakte haar op en liep naar mijn jeep en reed naar Scott. Onderweg belde ik Scott en vertelde wat er gebeurd is. Bij hem aangekomen liep Scott mijn richting uit en pakte haar van mij over. Hij legde haar op de eettafel en Melissa haalde de kogel eruit. Nadat dat gedaan was moest ik haar op haar bed leggen. Ik deed dat en ging naast haar op het rand van haar bed zitten en pakte haar handen vast. Ze werd wakker en keek mij verward aan. "Stiles? Wat is er gebeurd?" Ze wilde rechtkomen ik hield haar tegen. "Je bent neer geschoten door Gerard, Derek is nu met hem bezig, ik bracht ja naar hier. Ga nu maar slapen je hebt rust nodig." Ik stond op en wilde de kamer verlaten maar ze hield mij tegen en hield mijn handen nog vast.  "Blijf aub?" Dat liet ik ze niet nog een keer vragen. Ik ging naast haar liggen en legde mijn arm rond haar heen. Ze legde haar hoofd op mijn bortskast en viel al direkt in slaap en effe later ik ook.

In love with my brother's best friend  [1]  (Teen Wolf Fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu