11.BÖLÜM - GİTME

25.8K 1.5K 176
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR =) ÇOK MU ÇABUK GELDİ BÖLÜM NE?

GÜNÜN SABAHI
Kapı çalındığında Timur gülümsedi. Erkenden uyanıp, yanına gelmişti anlaşılan. Aynada üstünü düzeltti ve kapıyı açtı. Gördüğü kişi ile sinirleri gerilirken, elleri yumruk şeklini aldı. Yüreğindeki ses onu huzursuzlandırsa da şimdilik iteledi o duygularını. Bugünü kimse bozamazdı.

“Ne işin var burada?”
Kadın sinirle adamı itip, içeri girdi. “Dün bütün magazin haberlerinde sen ve şu asistanının görüntüleri vardı. Bayağı samimi!” Diye bağırdı.

Adam elini beline koydu. “Ee ne yapabilirim? Ekonomi ya da iş dünyası ile ilgili haberleri izleseydin, neden bir arada olduğumuz orada daha doğru anlatılıyordu. Azıcık dedikodu dışında, işimle de ilgilenseydin, böyle yanlış anlamalara mahal vermezdin.”
Aslında yalan söylemek istemiyordu. Ama Firuzan’dan ayrılmak istiyorsa biraz daha saklamalıydı. Karısı öğrendiği an, işi yokuşa sürecekti, sonuç değişmese de süreç uzayacaktı ve Nazelin kırılıp, üzülecekti.

“Ben senin karınım! Karın! Bunun farkında mısın? Sabahtan beri telefonlarım susmuyor. Herkes beni arıyor.”
Adam derin nefes aldı. “Firuzan, ayrılıyoruz zaten. Bu haberlere takılmasan. Arayanlara da, boşanmak istediğimizi söyleyip, kurtulabilirsin."
Firuzan adama yaklaştı. İşaret parmağını adama uzatıp, tehditkar bir sesle konuştu.
“Ayrılmıyoruz. Bu haberler unutulana kadar evine geri döneceksin. O magazincilere bir iki kez görünüp, çıkan haberleri yalanlayacaksın. Gerekirse başbaşa tatile çıkacağız. Benim gururumu kurtaracaksın.”
“Yalanlarla mı kurtulacak gururun? Bu kadar mı basitsin? Bir iki yalan haber gururunu kurtaracak öyle mi?” alayla güldü. Sonra kadına baktı. “Ben hiçbir şey yapmak zorunda değilim. Sen de zorlama Firuzan. Benden yüklü bir tazminat almak istiyorsan, sorunsuz ve tantanasız ayrılırsın. Yok illa rezalet çıksın istiyorsan, hastahane raporları elimde, asistanıma yaptığın o planın da görüntüleri var tabi. Seçimi yap ve hayatımdan çık git Firuzan! İster güzellikle ister rezillikle. Sen anladın ne demek istediğimi!” diye tısladı. “Şimdi ben odadan çıkıyorum, geldiğimde gitmiş ol!”

Odadan çıktığında kadın çıldırmış şekilde odanın içinde dönüp duruyordu. Bir şey yapması gerekiyordu. Hem de hemen.
Telefon çaldığında, kadın sinirle açtı.
“Ne var?”
“Günaydın. Timur bey yok mu?”
“Duşta.” Dedi Firuzan. Karşıdaki kadının kim olduğunu anlayamamıştı.
“Dün gece kahvaltı için özel bir konsept istetmişti. Onun hazır olduğunu bildirmek için aramıştım.”
Kadın kaşlarını çattı. “Özel konsept mi?”
“Evet.”
“Kim için?”
“Nazelin hanım ve kendi için.”

Firuzan ellerini yumruk yaptı. İşte istediği fırsat önüne altın tepsi ile sunulmuştu. “Anladım. Sizden ricam Nazelin hanımı arayıp, Timur beyin onu odada beklediğini söyler misiniz?”
“Ben kiminle görüştüm?”
“Timur beyin özel yardımcısıyım.”
“Anladım, peki efendim.”

Telefon kapandığında, kadın hızla üzerindekileri çıkardı ve Timur’un gömleğini üzerine geçirdi.

***

“Ne olduğunu anlatır mısın Nazelin?”
Nazelin yüzünü kaldıramıyordu. “Çok utanıyorum Petek. Çok utanıyorum, ben böyle biri değilim. Ya o evli. Sevgili falan değil, evli. Hoş, sevgilisi olsa bile yaptığım, hissettiklerim ahlaksızca.”
“Bak tamam doğru olduğunu söylemiyorum, yani evliyken bir ilişki sürmek elbette ki ahlaksızlık. Ama o boşanacakmış Naz.”
“Ya boşanacak... O yüzden mi bu sabah karısı onun odasında yarı çıplaktı? Üstelik sabah beni odasına çağırdı. Yani yanlış anlama, birlikte kahvaltıya inecektik. Resepsiyondan aradılar, uyandığımda kapısını çalmamı söylemiş.”

TÜM GÜNAHLARIN BOYNUMA - YASAK SERİSİ I - FİNALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin