27.BÖLÜM - EN GÜZEL YILLAR

26.4K 1.3K 396
                                    

VE MUTLU BİR SON DAHA =) BU YAKIŞIKLI ADAMLA GÜZEL KADINA VEDA ETMEK ZOR OLACAK =) HERKESE KEYİFLİ OKUMALAR =) VE... GERÇEK AŞK İÇİN ATACAĞINIZ HER ADIMDA CESARETİ SEÇİN, TABİ DOĞRU KİŞİYSE...

 GERÇEK AŞK İÇİN ATACAĞINIZ HER ADIMDA CESARETİ SEÇİN, TABİ DOĞRU KİŞİYSE

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.


NAZELİN...

Yasaktın,

Günahtın...

Benim 'yanlış' diye başladığımdın.

Her adım da pişmanlık,

Her pişmanlığımda ağladığımdın.

Şimdi mutluluğun adısın...

Aşkın ise soyadı...

Sol yanımın en güzel çarpıntısısın...

TİMUR

Artık helalimsin kadınım...

Senin için herkesi karşıma aldığımsın...

Bir gülüşüne her şeyi yaktığımsın.

Yüreğimde kal...

Ellerimi bırakma...

Tüm günahlarını ben taşıdım,

Sen bir tek en güzel yıllarımızı yaşa...

NAZELİN

Yıllar...

Sadece aşkımızı büyüttü. Şimdi onu izliyorum. Oğlumuzla yarış arabaları ile oynuyor. O kadar güzel bir manzara ki. Kızımızla ayrı bir bağları olsa da, oğlu ile zaman geçirmek onun için vazgeçilmez. Özellikle işten geldikten sonra, ilk işi oğlunu uçak yapıp, yanıma getirip, bana ve kızımıza kocaman birer öpücük vermek ve ben buna bayılıyorum..

Şanslıyım evet, hayat elimden annemi babamı aldığı an, karşıma Timur'u çıkardı. Bundan sonra ailen o, dermiş gibi. Sadece ailem olmamıştı Timur. Bazen arkadaşım oldu, saatlerce dertlerimi dinledi. Bazen benimle sokaklarda koşup, eğlendi. Ama hep gülümsedi. Hep gülümsetti. Hiçbir şeyin eksikliğini hissettirmedi. Hiç kimsenin varlığını aratmadı. Timuçin ile Petek doğumdan sonra yurt dışına taşınmışlardı. Çok sık görüşemesek de, her gün telefonda görüntülü konuşuyorduk. Onun da iki kızı olmuştu. Çok tatlılardı. Petek'ten dolayı birinin adını Balım, birinin adını Çiçek koymuşlardı. İsimleri Timuçin düşünmüş, hepimiz de beğenmiştik.

Benle Timur'a tekrar dönecek olursak; kavgalarımız elbette oldu. Ama pişman ettirmedi. Mutsuz tek bir günüm olmadı ve o yatağa hiç küs girmedik. Mutlu evliliğin sırrı mı?

TÜM GÜNAHLARIN BOYNUMA - YASAK SERİSİ I - FİNALOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz