Seznámení

496 31 1
                                    


Zazvonil budík, jako každé ráno. Achjo! Zas ta pitomá škola. Obléknu se a vyrážím. Když jsem dorazila, celkem jsem se lekla. Proč? Protože ten idiot Toby vybafl spoza rohu a řekl ruce vzhůru. Já se zasmála a dala mu facku. On se zamračil a šel si zpátky sednout. Já přišla k BENovi a řekla: Čauves BENe Drownede, jak je? On vykulil oči a zachvíli zašeptal: Jak to víš? Jeff mi to řekl... BEN vstal a šel k Jeffovi vrazil mu facku. Jeff se zamračil a vstal a říkal: Ty si na mě nebudeš dovolovat! Začali se rvát. Toby to jen zděšeně pozoroval a Jane se smála a ještě to podporovala. Bohužel fandila BENovi. Dokonce chvilkama i řekla, zabij toho zmrda! Nebo: Zbav se ho! Nina začala ječet jak Viktorka a řekla: PANEBOŽE!! VŽDYT ON JEFFOVI UBLÍŽÍ!! Naty dostala záchvaty smíchu. Konečně se po x letech přestali prát, a místo toho vyhlásili mír. BENovi tekla krev z nosu a Jeff mu to utíral svojí mikinou. Objal BENa a omluvil se mu: Promin, to jsem nechtěl.. BEN ho objal nazpátek: Už je to dobrý. Jeff se usmál a šel si připravit.

Jeff: Co máme ted?

já: Čkj.. kouknu se

Jeff: O.k

já: Neee!!!

Jeff: Co je?

 Je ten nejhorší předmět na světě.. Oba naráz jsme vykřikli Matika.. Já se zasmála a on se jen usmál. Vybalila jsem si učení. Akorát zvonilo na přípravu. Bára ke mně přišla a řekla: Můžeme i promluvit? Jasně! kývla jsem a šli jsme na záchod.

Bára: Míše už jsem to řekla tak ted tobě..

Já: Povíídej..

Bára: Ok.. Líbí se mi BEN

Já: Fakt? 

Bára: Jo.. A tobě se někdo líbí?

Já: Jop.. Jeff

Bára: tyvole.. Nina ti rozbije držku!

Já: Si myslíš že se jí bojim?!?

Bára: Měla bys když je to creepypasta..

Já: Jeff mě chrání.

Bára: Vy už snad spolu chodíte, ne?

Já: Co? Ne!

Bára chtěla něco říct, ale už zvonilo. Zdrhly jsme bleskově do třídy a sedli si na místa. Přišel akorát učitel. Kterého jsme mimochodem měli minulý rok na fyziku. Super. Nejhorší na tom ale bylo, že  mi dřív líbil. Ale už mě to naštěstí přešlo. Začal nějaký ty kecy, ohledně geometrie a aritmetice. Začala jsem se nudit, tak jsem vytáhla papír a malovala Jeffa. Dodělala jsem poslední tahy a šla na záchod, protože zrovna zvonilo na přestávku. Šla jsem si vyměnit vložku, protože jsem to zrovna dostala. Když jsem vyšla z kabinky, přede mně si stoupla Nina. Já zdrhla do třídy, protože jsem věděla, že mě bude chtít zbít. Doběhla jsem na místo a připravila si   na další hodinu. Jeff si prohlížel ten obrázek. A sakra! pomyslela jsem si. 

Jeff:  To jsem já?

Já: J-jo.. Hnusný vid?

Jeff: Blázníš? Je to super!!

Já: Vážně?!

Jeff: Jo

Zrudla jsem a poděkovala. On mě, pohladil?! Jako vážně?! Měla jsem chut ječet. Chvíli jsem se dívala do těch jeho bílých očí s černýma zúženýma panenkama. V očích měl záblesky a chut po pomstě. Ted jsem se ho celkem bála. A šlo to taky dobře vidět..Třásla jsem se jako osika. On pozvedl obočí a zeptal se: Co se děje?  Jde ze mně strach? Nebo co? Já jen vykoktala: C-celkem j-jo.. Chytl mě za vlasy a zatáhl za ně tak, že jsem se zaklonila. Přejel mi prstem po tvářích a po chvilce řekl: Tobě by úsměv slušel. Usmál se cukavě a pustil mě. Já zrudla a šla jsem od něj dál. Vzala jsem do ruky kružítko. On ke mně přišel. Sevřela jsem kružítko pevněji. Vyrval mi kružítko z ruky a chytl mě za bradu. Zvedl mi hlavu a řekl: Neboj se, nic ti přeci neudělám. Slíbíl jsem ti to! Mě spadl kámen ze srdce. V tu chvíli jsem to už nevydržela a objala ho. On mi obětí opětoval. Nina vztekem rozdrtila tužku v ruce. Jeff na ni vyplázl jazyk, čímž ji totálně setřel.




čaukyy, doufám že se vám to líbilo a zase ahoj u dalšího dílu.

Já creepypastouWhere stories live. Discover now