Vilmě hrabe aneb Slender vyhrožuje

228 23 9
                                    


,,Doprdele, tak co s tím je?!?,'' zanadávala jsem na notebook a silně flákla do klávesnice. ,,Tebe bych nechtěl nasrat,'' zasmál se Jeff, přišel ke mně a objal mě zezadu. ,,Občas mě sereš furt,'' pousmála jsem se, zachichtala a zaklapla počítač. Jeff se kousl do rtu a sedl si na postel. Chvilku jsme se hypnotizovali, než to přerušila Vilma. Rozrazila dveře a zařvala, div mi neruply ušní bubínky. ,,JE TADY JEFFFFFF?''. (Číst tak, jak se to píše XD, btw. myslím to JEFFFF XD) ,,Jo jsem tady a nekřič tak prosím pěkně, děkuji,'' zasmál se a zvedl se. Vilma se taky zasmála, zhluboka se nadechla a řekla: ,,No, každopádně tě volá Slendy, že po tobě něco chce,''. Jeff si povzdechl šel ke dveřím, otočil se na mě a řekl: ,,Uvidíme se pozdějc lásko, asi jsem zase něco udělal, tak to bude na dlouho,''. Já přikývla a usmála se. Hned poté odešel a já si povzdychla, otevřela jsem PC a začala ho opravovat.

O 2 hodiny později:

Z pohledu Jeffa:

Konečně mám tu práci hotovou! Zaradoval jsem se a někdo zařval přes celou chodbu: ,,Woodsovi! Okamžitě sem!,''. Zahlédl jsem Lia jak se tam rozeběhl a málem do mě narazil. Já se nasral a vlepil mu facku. ,,Uklidni se Woodsi! Ženeš jak ženská za nákupy a ani nedáváš pozor kam čumíš!,'' vyprskl jsem na něj. Sice jsem byl mladší, ale asi o hlavu větší a silnější. Liu po mně vyjel. ,,Co si o sobě vůbec myslíš ty rozřezaná hubo?!?'' dořekl. Já se jen zaksichtil a řekl: ,,No, myslím si o sobě že jsem ta nejkrásnější, nejhodnější a nejlepší bytost na světě,''. Liu po mně skočil a začala rvačka. O chvilinku později tam přišel Slender a chytl nás oba chapadly a odtrhl od sebe. Já se na Slendra hnusně podíval a začal a něj prskat. Slender nás oba pustil a  řekl celkem v klidu: ,,Vy nevíte co znamená když řeknu, že Woodsové ke mně?''. Já se zatvářil jak když jsem sežral citron. Liu ani nevnímal. Slender si povzdychl a poslal nás do pokojů. Já se rozešel ale ještě mě stihl zastavit. ,,Jeffe? Pojd se mnou, musíme si promluvit.'' řekl a já poslechl a šel. Do prdele, tohle je asi vážný...

Z pohledu Slendera:

Došel jsem do kanclu a zavřel dveře. ,,Sedni si,'' ukázal jsem na pohovku. Jeff se na mě upřeně díval a já řekl: ,,Jeffe, měli by jste se s Annie hodit do klidu.. Nějak moc jste se rozjeli a mně se to přestává líbit. Takže bud se hodíte do klidu, nebo ji budeš muset zabít a vykázat,''. Jeff ztěžka polkl a odpověděl: ,,Z-zabít? Řekni mi, že si jen děláš srandu že jo?'' zasmál se nervozně. Já jen zakýval hlavou že ne, že si nedělám srandu. Jeff vyprskl a zařval: ,,COPAK SI MYSLÍŠ ŽE JSEM SCHOPEN ZABÍT HOLKU?!? JEŠTĚ K TOMU MOJÍ??? DĚLÁŠ SI PRDEL?!?''. Já si povzdechl, otevřel jsem dveře a řekl: ,,Když to neuděláš ty, tak pak to pro jednoho z mých proxy nebude problém,'' řekl jsem a vystrčil Jeffa ze dveří. ,,A ted jdi a vyřid jí to,''. Jeff poté odešel se svěšenou hlavou. ,,Achjo....'' povzdechl jsem si.


KONEC?

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Nov 09, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Já creepypastouKde žijí příběhy. Začni objevovat