Vánoce a překvapení pro Tobyho

234 14 2
                                    

Z pohledu Týny:

Dneska jsou vánoce a já u se nemůu dočkat! Je to tak napínavé a vzruující. Anička a Jeff jsou pořád zalezlí u sebe v pokoji a nechodí ven. Sally si hraje s medvidkem a panenkama, Tim kouří cigarety a Clockwork provokuje Tobyho. Jane si povídá s Jeffovo starím bratrem Liem a Bára s BENem hraje videohry.

la jsem na záchod a cestou potkala Aničku, ale vypadala nějak vystraeně. Zeptala jsem se jí co se stalo, ale neodpověděla. Jen zabručela něco jako: ,,Nech to být...'' a la dál. Teď jsem věděla e se něco děje. Stejně mi neřekla ani slovo a pokračovala v cestě. Jen jsem povzdychla a la za Bárou. ,,Ahoj? Neví co se děje s Aničkou?'' Zeptala jsem se Báry. ,,Ne, proč?'' Zeptala se taky. ,,No, já jen e vypadala dneska nějak vystraeně a vystresovaně.. Aha,'' řekla Bára a zvedla se z místa. BEN se spawnul do Zeldy a Bára se vydala za Aničkou a já s ní. Doli jsme k jejímu pokoji a zaklepali na dveře. Ale místo tradičního, Dále se ozvalo: Vypadněte vichni! Bára opatrně otevřela dveře a málem schytala ránu letícím noem do ramene. Natěstí se vyhla.

Bára: Ani? Děje se něco?
Anička: Ne! Vůbec nic! A teď vypadněte! Chci se s tím vypořádat sama..
Týna: Aničko! Ví e nám můe říct vechno tak pověz, co se děje?!?
Anička: Tak fajn ale prosím neříkejte to Jeffovi!
Bára: Dobrá..
Anička: Fajn.. Já jsem asi těhotná..
Týna: Tak to je úasný!
Anička: Není! Tak za prvé, je mi teprve 14 a za druhé není to Jeffa...
Bára: Dělá si prdel?!? A čí!?
Anička: *neodpovídá *
Týna: Mluv!!
Anička: Tobyho... Já se s ním omylem vyspala..
Bára: Jak jako omylem?!?
Anička: *brečí * Byli jsme opilí a neuvědomili jsme si co děláme!
Týna: *objímá Aničku * Pssss.. to bude dobrý!
Bára: *objímá Aničku té * Jo Týna má pravdu!
Anička: Díky holky...

Z pohledu Jane:

Uslyela jsem, jak mě volá Anička, abych jí pomohla nachystat dárky. Tak jsem tam přila a dala je pod stromeček, tak aby to nikdo neviděl. Anička zazvonila na zvoneček a celá rodina se seběhla u stromku. Sally zapitěla a roztrhla dárek s červenou stuhou. Uvnitř byl medvídek. Sally si ho k sobě přivinula a la do pokojíku. Za chvilku se na zemi válely spousty papírů a stuh. Jeff dostal k vánocům novou bílou mikinu bez zipu a nů. Ej dostal ledviny, Bára dostala notebook, mobil a tablet od značky Apple. Annie dostala nů s jejím jménem a Tobyho starou mikinu. Z obou věcí byla nadená, ale stále byla taková zaraená. Toby dostal Waffle a sekyru. Týna dostala balíček cigaret a sekaček na maso. Tím dostal to samé. Já dostala masku klauna, ze které jsem měla překvapivě radost. Pak jsem v ní pobihala po domě jak debil a ječela.

Z pohledu Aničky:

U se rozdali dárky a já byla ráda e se líbily. Vzala jsem si Tobyho stranou od ostatních a ujistila se, e nikdo tu není nebo neodposlouchává. ,,Toby, j-já m-musím ti něco říct.. A co? No, ví jak mezi námi něco bylo nedávno? Asi měsíc zpátky? N-no, já vím b-byla to moj-moje chyba..Ne ne, já jen.. Jsem s tebou těhotná.. Tak to je v pr-prdeli,'' odvětil Toby. ,,To teda je,'' přikývla jsem a rozbrečela se. Toby mně objal a dal mi pusu na čelo. Já ho taky objala a brečela mu do hrudi. ,,Co se děje?" Zeptala se Jane s klaunskou maskou na obličeji. ,,Vypadni!" Zařval na ni Toby a stále mě objímal. ,,Co teď? N-nevim...'' odvětil a povzdychl si.

Take čau, toto byl o troku delí díl ale neva! Jo a nemrvím creepypastu take zatím čau! xD

Já creepypastouWhere stories live. Discover now