První den školy aneb Dark Link učitelem...xD

185 15 7
                                    


Došla jsem do kanceláře Slendera a vyprskla: ,,Děláš si prdel??? Takže mi se té škole nevyhneme ani tady jo?!?''. Slender se jen díval z okna a šlo vidět, že jsem mu u prdele. Jen jsem povzdychla a otočila se směrem z kanclu. Vyšla jsem ze dveří a sledovala davy ,,studentů'' jak míří do třídy. Zahlédla jsem Jeffa jak jde s Liem po pravici a Tobym po levici. Vyšla jsem směrem k nim a do třídy se vydala s nima. Jeff se na mě usmál a přitiskl si mě k sobě. Já ho objala a on mi objetí opětoval. Po celou cestu jsme si všichni povídali. 

Ve třídě si všichni sedli jak chtěli. Já si sedla s Bárou, BEN s Tobym, Jeff s Liem atd... Začala hodina a Dark Link přišel. Jelikož jsme s Jeffem takoví rebelové, tak jsme si dali nohy na lavici. Když Dark Link pokynul aby jsme vstali, já, BEN, Jeff a Bára jsme nevstali. Dark Link se na nás podíval a pak si mě měřil s BENem a zasmál se. ,,Já nevěděl, že tu jsou 2 Drownedi, vy dva spolu chodíte?'' zeptal se stále vysmátej Dark Link. Jeff se postavil a zařval na něj. ,,To teda nechoděj! Annie je moje!!''. Dark Link se jenom nedůvěřivě zadíval na Jeffa. ,,Koukám, že tu mám pěkně oprsklýho žáka,'' řekl Dark se šklebem. ,,Tyvole ty jseš rychlej, toho si nikdo nevšiml wooow,'' řekla jsem votráveně. Touto větou jsem rozesmála celou třídu. ,,To čumíš, jaká dokáže být holka vid?'' řekla jsem a vítězně se zahleděla na Darka. ,,No každopádně! Pro ty co mě neznaj, jsem Dark Link a jsem váš nový třídní,'' řekl Dark. ,,A nelíbí se mi váš zasedací pořádek. Tak, Kristýna si přesedne k Báře a Anička k Jeffovi. Liu, ty jdeš na místo Týny, takže sedíš s Timem,'' práskl rukama o sebe a koukal jak se stěhujem. ,,Já e tě snad nezbavím,'' řekl pobaveně Jeff. Já se na něj usmála a řekla: ,,No jooo, život není fér,''. Na tadytu větu jsme se nemohli přestat smát. 

Z pohledu Jeffa:

Konečně skončila ta nudná hodina! Hned po vyučování jsem se vydal na dlouhou tůru do pokoje. U Zalga, proč musím mít pokoj až v druhým patře? 

Annie se ke mně přidala a oba jsme se pak svalili v pokoji na zem. ,,Nedojdu ani na tu zasranou postel,'' povzdychli jsme si najednou. O chvilinku později jsme se zvedli a svlékli se jen do spodního prádla. Já jen vyjeveně koukal na Anne a prohlížel jsem si jí od shora dolů. Ona se jen zasmála a řekla: ,,Já půjdu spinkat, jdeš taky?''. Já přikývl a lehli jsme si do postele a koukali do stropu.

Z pohledu Annie:

Nejdřív jsem jen tak zírala do stropu a přemýšlela nad tím, jak zvládnout matiku. Z únavy jsem si lehla Jeffovi na jehou svalnatou horkou hrud a  on mě objal rukou. A já pomalu usínala... Tak a další den je v tahu...

Já creepypastouKde žijí příběhy. Začni objevovat