Trable s Tobym

386 25 0
                                    


Vstávala jsem jako každé ráno, protože mi zvonil budík. Zlostí jsem s ním hodila o zed. Ulevilo se mi. Měla jsem co dělat, abych vůbec vstala. Seběhla jsem dolů a najedla se. Rychle jsem se oblékla a vzala si tašku. 

mamka: Kam jdeš?

já: Do školy..

mamka: Miláčku?

já: No?

mamka: Je sobota..

Vypískla jsem, protože jsem vstávala úplně na nic.. Je sobota a já mám školu tyvole... Jsem fakt inteligent. Vyběhla jsem zpátky nahoru a zabořila hlavu do polštáře. Snažila jsem se znovu zabrat, ale ve chvilce, kdy jsem usínala, mi zazvonil mobil. Ahojky Ani, sejdeme se ve 3 v parku. Bára. Usmála jsem se. Že by přeci jen nebyla nudná sobota? Koukla jsem se na hodiny. Bylo už 10. Seběhla jsem dolů a zařvala: Mami? Ve tři jdu ven! Dobrá.. A s kým? S Bárou a ještě pár kámoši, asi.. Ok. řekla a usmála se. Já běžela zpět a zabouchla dveře od pokoje. Skočila jsem na postel a projížděla Messenger. Přišla mi zpráva od uživatele, Nina Hopkins? Hned jsem to otevřela a ve zprávě stálo:

Nina: Ahoj! Tak tobě se líbí Jeff jo? Ještě jednou se ho dotkneš a umřeš!

Já: Ahoj, takovýto pozdrav jsem nečekala... A mimochodem, tobě může být u prdele, jestli se mi líbí nebo ne! Starej se o svý problémy a nebud jak osina na prdeli.. Díky!!

Nina: Jak chceš.. Já tě varovala.. Rozluč se s Jeffem, protože ho už neuvidíš!

Já: Hezká pohádka, ale musím jít, dopovíš mi to příště, čau!!!

Koukla jsem na hodiny: 14:50. Sakra!! Já nikdy nestíhám!! Bleskově jsem se najedla a vzala si bílou mikinu bez potisku. Vzala jsem si černé kalhoty a černobílé tenisky. Doběhla jsem do parku. Byla jsem udýchaná jak pes. No konečně!! Cos tam tak dlouho dělala? Souložila s Jeffem? zasmála se Bára. Já se naštvala a vlepila jsem jí facku. Blbka! Jeff stál za rohem a smál se. Hahaha, moc vtipný! zakřičela jsem. 

Bára: Tak klid dvojčata!

Jeff: Proč dvojčata?

Já: Asi kvůli oblečení..

Bára: Jsme tu kvůli Tobymu!

Jeff: A co je s ním?

Bára: Toby vůbec nechodí ven a neodpovídá na hovory a smsky..

Jeff: Mě také ne.. A co tobě Ani?

Já: Zkusím mu napsat..

Bára: Tak co?

Já: Doprdele..

Jeff: Co je? 

Já: Toby je...



POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ...

Já creepypastouOnde histórias criam vida. Descubra agora