Cukroví, stromeček a provokatér Jeff

250 17 2
                                    

Byla jsem s Bárou v kuchyni a koukla na cukroví. Jeffrey!! zařvala jsem. Co je? zeptala se Bára. Jeffrey a BEN už zase užírají z cukroví! odpověděla jsem a zamračila se. Bára vyskočila ze židle a namířila si to do BENova pokoje. Já se taky zvedla šla jsem za Jeffem. V pokoji nebyl.. Chystala jsem se na odchod, když v tu chvilku po mně skočil a svalil mě na zem. Usmál se na mě a já mu naštvaně dala facku. Kolikrát ti mám říkat aby jsi neužíral to cukroví?!? Ale já ho neujídal.. zafnukal. A kdo teda, když ne ty? Hm? Toby taky jí cukroví... zavrčel Jeff a vstal. Já se mu omluvila a dala mu pusu na tvář. On se usmál a   odešel. Šla jsem zpátky do kuchyně a sedla si na židli. Začala  jsem si kousat nehty. 


BEN zase dostal zmrdáno jako vždycky od Báry. Já si jen povzdechla, stoupla si a vytáhla z trouby cukroví. Zapištěla jsem. Tohle byly poslední kusy cukroví. Jelikož creepypast je hodně, upekly jsme s Bárou asi něco okolo 287 pekáčů cukroví. Teda, Bára pekla, já dělala cukroví, co se nepeklo například vosí hnízda, apod. Ale stejně toho všeho bylo hodně. Bylo 16. prosince a my už měli vše připravené, až na jedno. Dárky! Oznámila jsem to všem a všichnni přikývli. Sally za mnou přišla a zatahala mě za ruku. On přijde Santa? zeptala se. Já si k ní klekla a přikývla. Sally vypískla a objala mně. Já se usmála a obětí jí opětovala.

Z pohledu Jane:

Zdobila jsem s Clockwork stromeček a zpívala si vánoční songy. Clockwork zahlédla Tobyhho, který jí samozřejmě provokoval. P-pojd si pr-pro m-mě sr-srab-srababo!! zakřičel na ni. Clockwork se za ním rozeběhla a řvala: Ty zasraná bedno na sekyry! Já ti dám!  Já se zasmála a pokračovala ve zdobení. Přišel ke mně BEN a začal mi pomáhat. Já se na něj jen usmívala a zdobila furt. BEN si zpíval písničku Game Over a já Jingle Bells. Po chvilce zpívání jsem řekla, bez urážky BENe, ale nechceš být vánoční skřítek místo mě? BEN se zamračil a zkřížil rue na prsou, Ne, vánočních skřítků mám po krk... Já jen pokrčila rameny a zasmála se. On odešel celej uraženej. Pokračovala jsem dál a slyšela Clockwork jak si nadává s Tobym. Tak jsem se jen uchychtla. Po chvilce mně smích přešel. Přišel Jeff a shodil celý stromeček. Spadlo ti to, máchale! zasmál se. Já dostala nerva a začala ho honit po pokoji. Ty zmrde zasranej! Víš jak dlouho mi to trvalo?!?  Nevím, to bys měla vědět ty, když si ho zdobila. Pokrčil rameny a skočil z okna. Kokot, ted ho musím dělat od znovu. Postavila jsem stromeček a začala od znovu. Bylo to skoro hotové, jenže ten debil přišel znovu a znovu to zopakoval. Fouká nějak silný vítr, měla by jsi zavřít okna Jane, zakroutil hlavou vysmátej Jeff. Přišla Annie a já se pousmála. Koukla se na stromeček a řekla: Co se stalo? Zeptej se jeho.. ukázala jsem prstem na Jeffa. No co, nechala otevřená okna a sfoukl ho vítr... Byl jsem u toho! zalhal Jeff. Už jsem chtěla něco říct, ale Annie řekla: Zavírat okna tě neučili Jane? Já se zamračila a zabouchla všechna okna. Spokojená? zavrčela jsem. Ne, ještě něco to chce.. vzala mi paruku z hlavy a hodila ji na špičku stromečku. Ted je to dokonalý, zasmála se a začala líbat Jeffa. Já se málem poblila, ona je vážně stejná jak on, pomyslela jsem si. Vzala jsem paruku ze stromku a dala si jí na hlavu. Otočila jsem se, ale Annie a Jeff tam nestáli. Uslyšela jsem sténání a skřeky. Hned mi došlo, kam se poděli. Ted už jsem se vážně zeblila. Uklidila jsem to a od znovu ozdobila stromek. Tentokrát ho nikdo neshodil, naštěstí.


Takže lidičky, děkuji moc za 333 přečtení a 37 hvězdiček.. Taky oznamuji, že budu psát nový příběh a bude to deník BENa. Víc ale neprozradím.. Zatím se mějte hezky a čau!

p.s. Omlouvám se, žýe vychází poslední dobou krátké díly, ale nemám čas to psát. O prázdninách se budu snažit vydávat díly, jak jen to půjde, ale ted už vážně ahooj...

Já creepypastouWhere stories live. Discover now