Nepříjemné setkání

335 23 0
                                    

Ahoj jsem Laughing Jack, mám vám ukázat pokoje, usmál se. My se na něj usmáli a přikývli. Zavedl nás do 3. patra a ukázal na 2 pokoje vedle sebe. Máte tam napsána jména, tak rozeznate své pokoje. A odešel. Já se koukla na dveře na kterých bylo napsáno jméno Green Gamer. Baru? To je tvůj pokoj.. usmála jsem se na ni. Ona vypískla a rozrazila dveře tak, že je rozbila. Já si jen povzdychla a koukla na mé dveře: Annie the killer. To jsem vymyslel já, líbí? Zeptal se Jeff opírající se o futry.  Já se zasmála a šla do pokoje. Byl černý a na zdech byly červené fleky.
Já: Co to je?

Jeff: Krev, je to můj starej pokoj..

Já: Tak ten je boží!!

Zasmála jsem se a skočila na postel. Tyvole ta je měkká. Začala jsem vybalovat, ale jelikož jsem líná oblečení rovmat, tak jsem ho prostě jen tak natlačila do skříně. Jeff se smál. Máš problém?!?? Vyjela jsem po něm. Seš ňáká vostrá, nemyslíš? Zasmál se. Nemyslím, já to vím.. zavrčela jsem a zavřela narvanou skříň.

Z pohledu Bary:

Prohlédla jsem si pokoj, byl cely zelený. Na zdech byly obrázky, na kterých bylo napsáno ERROR_ , nebo code 100011100 atd. Prostě jako ve hře. Měla jsem tam notebook od značky apple . Zaječela jsem když tu se ve futrech, objevil nějaký kluk s modrou maskou na obličeji. Nebyl na tom žádný úsměv ani nos. Jen černé oči. Zasmál se a říkal: Víš jak dlouho mi trvalo sestavit ty dveře?? Je to těžší než člověku vyříznout ledvinu... Já se na něj chvilku dívala. Kdo to jenom.. a ve chvilce mi to docvaklo. Eyeless Jack! Já k němu přišla a podala mu ruku. Jsem Green Gamer, ale říkej mi Bára Jacku. Podal mi ruku nazpátek a objal mě: Vitej v rodině Báro! A odešel z pokoje. Já skočila na postel, kde ležel BEN, takže jsem omylem skočila na něj.

Já: Jžš Sorry!

BEN: *směje se * v pohodě

Já: Čí to byl pokoj?

BEN: Můj Babe

Já: Proč mi říkáš babe?

BEN: Protože se mi to líbí..

Já: Aha, pomůžeš mi s vybalováním?

BEN: Jasně a pomáhal mi to uklidit..

Z pohledu Annie:

Schovala jsem kufr pod postel a sedla si na ni. Jeff si sedl vedle mně a přisunul si mne. Připomnělo mi to první den ve škole. Sklopila jsem hlavu a zadivala se do země. On mne objal a zvedl mi bradu. Lehce mě políbil a já mu to hned oplatila. Začali jsme se líbat a on zamkl dveře. C-co dě-děláš? Vykoktala jsem. Jdem si užít holka! Povalil mně na postel a co se mezi námi stalo, si můžete domyslet. Potom jsem slyšela Slendyho jak na nás volá. Rychle jsme se oblékli a utekli z pokoje. MÁME NØVÉHØ ČLENA RØDINY! řekl a ukázal nám někoho, koho jsem si přála vidět zrovna nejmíň. Míšu. Bára se koukla na mě, pak na Jeffa, pak zase na mě. Naznačila prsty tamtu věc a já řekla možná.. MÍŠA BUDE MÍT PØKØJ S ANNIE...TØĎ VŠE DRAHÉ DĚTI... a Slendy zmizel kamsi doprdele. Já si nasraná, zapálila cigaretu, co jsem ještě minule čorla Maskymu... Míša se na mé zaksichtila tím jejím hnusným obličejem. Já k ní přišla a foukla jí kouř do obličeje: Zničíš mi pokoj a seš mrtvá! Řízla jsem jí silně do břicha a odešla. Tohke fakt nemám zapotřebí...

Já creepypastouKde žijí příběhy. Začni objevovat