Potrat

223 17 5
                                    

Kurva, už zase mě bolí břicho! Nejspíš mám absťák.. Potřebuji někoho zabít. A to hned! Zakřičela jsem a hodila polštářem o zeď. Ve chvilce ke mně do pokoje vběhl Jeff a Bára. ,,Co se tu děje?!?'' Zeptali se oba. Jeffovi to po chvíli došlo a zasmál se. ,,Anička už má zase absťák, že je to tak lásko?" Zeptal se vysmátej Jeff. ,,Drž hubu Jeffrey a vypadni!" Zamračila jsem se na něj a hodila mu těsně vedle hlavy nůž. Bára vyjeveně zírala. ,,A ty nečum a taky vypadni!'' Seřvala jsem Báru a těsně vedle hlavy jí přistála sekyrka. Bára utekla, ale Jeff tam zůstal se mnou. ,,Poslyš, řekni mi co se s tebou děje? Nic! Ale tak proč jsi na nás hnusná a protivná? Protože.. Ahh, říct ti to nemůžu... Proč? Naštveš se na mně a rozejdeš se se mnou... Zkus to, možná to pochopím.. Dobře tedy, pamatuješ na tu párty co uspořádal Liu? No pamatuju no, to byli všichni opilí.. No tak já se vyspala s Tobym.. Cože?!? Ale netušila jsem to! Byla jsem opilá a nevěděli jsme co děláme! Já to chápu, ale předpokládám že je v tom ještě něco.. Ano je.. A co? No víš já jsem s ním asi tak trochu těhotná... C-cože? Strašně se omlouvám, ale pořád tě miluji a to moc! Nechci tě ztratit Jeffrey Woodsi... J-já tě taky miluji, ale co s tím dítětem? Asi potrat.. Co? Já musím je mi teprve 14!'' Zakřičela jsem a bouchla pěstmi do zdi. ,,Klid, to se nějak vyřeší,'' uklidňoval mne Jeff.

Byl oběd a já pořád myslela na to, jak vůbec potratim když do normální nemocnice nemůžu, protože by mne poslali do psychiatrické léčebny. Založila jsem hlavu do rukou a dutala nad tím. Ve chvilce ke mně přišel Jeff, Bára a Týna. ,,Už víme jak můžeš potratit aniž by jsi musela do normální nemocnice.'' Řekli všichni najednou. ,,A jak?'' Zeptala jsem se jich. ,,No, máme tu doktory.. Sestřičku a ,,chirurga'' jestli se to tak dá nazvat,'' řekli s úsměvem. Došlo mi to. Eyeless Jack a Nurse Anne! Tady ti dva studovali medicínu! Že mi to nedošlo už na začátku! Vykřikla jsem a vyskočila 10 metrů vysoko. Objala jsem Jeffa a holky. Oni mi objetí opětovali a pousmáli se. Po chvilce objímání nás přerušilo odkašlání. Ve dveřích stála Anne a Jack. ,,Už můžeme začít?" Zeptali se oba. Já jim kývla hlavou na souhlas. Oni se usmáli a odvedli mně do nějaké místnosti. Všude byly přístroje a skalpely a další věci potřebné na operace. ,,Lehni si sem,'' ukázal Jack prstem na lehátko. Lehla jsem si a Anne vytáhla dýchací masku. ,,Tak jo, teď se nadechni, to tě na nějakou dobu uspí.'' Řekla Anne a usmála se. Já se toho nadechla a usla.

Vzbudila jsem se až po 3 hodinách. Ležela jsem a koukala okolo sebe. Byla jsem unavená. Okolo mně stáli Jeff, Toby, BEN, Týna, Masky a Bára. Toby na mně koukal celkem smutně. Jeff se usmíval jako všichni ostatní. ,,Kde je to miminko?" Zeptala jsem se. ,,Tady, ale je strašně maličké'' řekla Anne a ukázala mi takovou malou potvůrku u ní v ruce. Teď mi bylo líto, že jsem si to nenechala. Stekla mi slza a všichni si toho všimli. ,,Víme je to pro tebe těžké..'' řekli všichni. Já se rozbrečela a všichni mě hned začali objímat. ,,Měl to být kluk..'' řekla zarmouceně Anne. Koukla jsem si na břicho a koukla na zašitou ránu na břiše. ,,Doufám že mi Ej nesebral ledvinu,'' zasmála jsem se. ,,Nesebral, neboj,'' Koukl na mě Jack s pobaveným výrazem ve tváři. Všichni se zasmáli a Jeff řekl nejistě: ,,S tím že ti je Jack nesebral, bych si nebyl tak jistý Ani,''. ,,Teď jsi mě znervóznil debile!'' Zasmála jsem se a plácla ho do čela. ,,Tak jo, už můžeš jít,'' řekla mi Anne. Já vstala a šla k sobě do pokoje za doprovodu všech. Lehla jsem si do postele a Jeff vedle mně. ,,Miluju tě a je mi to líto,'' řekl Jeff a objal mně. ,,Taky tě miluji,'' odpověděla jsem a usnula mu v náručí.

Tak oukej gájs toto byl nejspíš poslední díl tohoto příběhu... Ne dělám si srandu, tohle zkončit nemůže! #justneverendstory

Já creepypastouWhere stories live. Discover now