Nová tvář Týny

273 20 3
                                    


Uložila jsem Sally do postele a ze dveří jí pozorovala. Jak to té malé chudince mohl její vlastní strýc udělat?!? Usmála jsem se a vyšla z jejího pokoje. Cestou jsem do někoho narazila, ale měl přes hlavu kapuci, takže jsem mu neviděla do obličeje. Jejda, promin, omluvila jsem se. Ta osoba si sundala kapuci a konečně jsem na ní viděla. Byla to Clockwork. Je čistý vzduch?? zeptala se. Jo, proč? odpověděla jsem. Ona mi řekla: Snažím se utéct bedně na sekyrky.. Tobymu? Jo.... zasmála jsem se a doprovodila Natalii do jejího pokoje. Ona mě pozvala dovnitř, tak jsem šla. Sedla jsem si na postel. Koukala jsem okolo sebe na plakáty s různými postavami. Nevím jistě co to bylo za lidi. Zarazila jsem se ale nad probodanou fotografií.

Clockwork: To je můj bratr...

Já: Proč je ta foto probodaná?

Clockwork: Protože mě znásilnoval 4 roky...

Já: To mě mrzí..

Clockwork: Nemusí, jeho čas vypršel..

Já se pousmála a zvedla. Už musím, Jeff se zblázní když nepřijdu, tak zítra Natty ahoj! zakřičela jsem a odešla do svého pokoje. Fuuj.. Tam to smrdělo, jak kdyby se tam někdo vysral... Skočila jsem do postele a hlavu zabořila do polštáře. Začalo se mi zatemnovat před obličejem. Myslím, že jsem usnula, jenže jsem si nemohla vysvětlit jak, když nemám víčka... Ale no co...


Z pohledu Týny:

Rozhlížela jsem se po Timově pokoji. Bylo to tu docela cítit kouřem. Připomnělo mi to mojí sestru. Bylo jí 12 a jmenovala se Michala. Kouřila a kradla. Rodiče neposlouchala a dělala si co chtěla... Prostě k*rva jednodušše. Já sice taky kouřím, ale je mi 16. Jsem starší a mamce to bylo jedno. Zvedla jsem se a prohrabala Timovi šuplíky a skříně. Všude vajgly a zapalovače a cigarety. Jednu jsem si vzala a zapálila. Pozdějc jsem jí típla a čekala na Tima. Přinesl nějakou holku. Začal jí týrat. Já se smála, nevím proč.. Vlasy mi zrudly a oči také. Plet jsem měla bílou a oblečení černobílé. Vstala jsem, připravena jít na hajzl. Vyšla jsem ze dveří, ale Jeff na mě vybafl a odtáhl mně někam. Chtěla jsem křičet, ale nemohla jsem, protože mi zacpal pusu. Na to, jak byl hubený, měl velkou sílu. Odvlekl mě k němu do pokoje a přivázal k židli. Začala jsem ječet. On se zasmál a řekl: Nikdo si netroufne tě zachránit ode mně z pokoje... Nůž mi přiložil na tvář. Ucítila jsem ostrou bolest, která projela mojí levou tváří. Stekla mi slza. Nebreč.. Jen chci aby ses usmívala, řekl chladně a rozřízl mi i druhou tvář. To jsem malinko přepískl, ale tak si s tím poradíš.. Zachechtal se a vyhodil mě z jeho pokoje. Já rychle běžela do koupelny, podívat se, co mi ten debžot udělal. Koukla jsem do zrcadla a začala ječet, div zrcadlo neprasklo. Měla jsem vyřezaný úsměv. Chyba byla v tom, že mi to rozřízl tak, že mi tváře povolily a padala mi kůže. Hledala jsem něco, čím bych zabránila tomu povolování. Ahoj, chceš tohle? promluvila na mě ze dveří Clockwork. Držela v ruce jehlu a nit. Podala mi to a já si to začala sešívat. Díky, prohlásila jsem nakonec. Jen na mě kývla a odešla. Utekla jsem zpátky do pokoje k Timovi. Co se ti stalo?? zeptal se.. No, potkala jsem Jeffreyho a rozřízl mi držku. Začalo mi to plandat, tak mi Clockwork půjčila jehlu a nit. Já si to sešila. odpověděla jsem. Já tomu kreténovi rozbiju držku! zařval Tim a šel za Jeffem. A Jeff je v prdeli, pomyslela jsem si.

Já creepypastouHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin