Nový Domov

396 19 1
                                    

Došla jsem do kuchyně, ale během chvilky jsem si řekla: Sakra! Kde budu s Bárou bydlet???? Vykřikla jsem to nahlas, takže mě slyšeli úplně všichni. Přiběhl do kuchyně Toby, BEN, Jeff a Bára. No, to nějak vyřešíme.. poškrábal se na bradě BEN. Bára koukla zmateně na BENa. Ten se na ní jen usmál. Ona ho objala a pak se zaksichtila. BEN se zasmál a objetí jí opětoval. Ve chvíli ale všechno začalo šumět a vše problikávalo černobíle. Slenderman! S Bárou jsme se schovali pod stůl.
Slendermam: KDE JSØU TY DVĚ DÍVKY, Ø KTERÝCH SI MI ŘÍKAL TØBYASI??
Toby: Jso-jsou pod st-stol-stolem..

Jeff mě a Báru vytáhl za nohy. Slenderman se na nás podíval. Řekl celkem vysmátým hlasem: JAKØ CREEPYPASTY VYPADÁTE, ALE ØDE MĚ NEJSTE... TØ PØZNÁM, KDE JSTE SE VŠICHNI VŮBEC PØTKALI? Toby odpověděl poněkud nejistě: Ve šk-škole, jsou t-to na-naše spo-spolužačky. Obě s-se zami-zamilovali, Bár-Bára do BE-BENa a Annie d-do Je-Jeffa.. Já zrudla, protože Jeff to ještě nevěděl. Až teď, díky Tobymu. Jeff se na mě podíval celkem vysmátě a překvapeně. Jen jsem sklopila hlavu a koukala do země. Slenderman jen pokrčil rameny a vrátil se zpět k původnímu rozhovoru.

Slenderman: KAŽDØPÁDNĚ, PRÝ NEMÁTE KDE BYDLET, ŘÍKAL TØBY.. A TAK VÁM NABÍZÍM BYDLET U NÁS, PØKUD TEDY SØUHLASÍTE..
Bára okamžitě přikývla a já vyjeveně čuměla na Slendyho. Bára do mě dloubla loktem, abych se probrala. No, j-já nemám problém.. vykoktala jsem ze sebe. Slendy jen přikývl a řekl: DØBRÁ TEDY, SBALTE SI VĚCI, PŘIPRAVÍME VÁM PØKØJE. JEFF, TØBY A BEN VÁM PØMØHØU SBALIT. A zmizel stejně jako se objevil. Bára zaječela a objala mě silně.

Bára: Nemohu uvěřit tomu, že budeme žít s creepypastama!!

Já: *vrazím jí facku* Prober se kurva! Ječíš mi do ucha!!

Bára: Promiň, ale když já se nemůžu dočkat!!!

Já: Já se těším jen napůl.

Bára: Jak to?

Já: Jsem celkem nervózní...

Bára se jen uchechtla a chytla mě za ruku. Aničko, běž si sbalit! Zařvala na mne. Já se s Jeffem rozběhla ke mě domů. Před barákem jsem se ale zarazila. Co si o mně pomyslí mamka až mě uvidí. Jeff si všiml mého zaražení a zeptal se: Co se děje? Rodiče... řekla jsem. Dostala jsem strašně divný pocit. Rozbolelo mě u srdce. Měla jsem zvýšený adrenalin a tep se zrychlil. Zúžily se mi zorničky a můj úsměv se zkroutil do trochu psycho úsměvu. Jeff jako by věděl, mi podal jeho nůž. Jmenuje se Carmen a buď na ní opatrná! zavolal Jeff. Já se na něj otočila a usmála se. Vešla jsem dovnitř a začala balit.

Z pohledu Báry:

Přišli jsme ke mně a já začala balit. BEN si prohlížel mé oblečení, kromě spodního prádla samozřejmě. Hned mi začal pomáhat s balením, ale během chvilky přišla moje mamka.

Mamka: Báro? Jsi to ty?

Já: Ano maminko, jsem to já

Mamka: Koukni na mne

Já: *otáčím se na ní a usmívám se*

Mamka: *leká se* C-co se ti st-stalo? A kdo je ten chlapec?

BEN: *otáčí se* Jsem BEN, přítel vaší dcery..

Mamka: *křičí * Vypadáte strašně... Oba!!

Já: Mami? Tvá hra skončila.. A bodla jsem jí nožem do srdce...
BEN se škodolibě usmál a řekl: Postarám se o tvého tátu.. Já jen přikývla a pokračovala v balení.

Z pohledu Jeffa:

Byl jsem venku a čekal, až se Aňa sbalí. Z nudy jsem si začal kousat nehty. Pak jsem uslyšel řev z jejich bytu. Běžel jsem tam a Annie přivázala svou mamku k židli a do pusy jí narvala hadr. Chvíli jí jen tak obcházela a pak jí chytla pod krkem. Řekla: Jdi spát! A bodla jí nůž do břicha. Já jí ukázal na místo, kde má srdce. Ona to nejspíše pochopila a zabodla můj nůž do jejího srdce. Vzala si bágl a řekla jako by nic: Jdeme? Jen jsem přikývl a šel.

Z pohledu Annie:

U lesa jsme se sešli všichni . Jeff si prohlížel nůž a já objala Báru. BEN řekl že se všichni, máme chytit za ruce. Rozpixeloval nás přes jeho do Timova telefonu. Pak jsme se dostali ven a Masky se lekl. Co čumíš? Si ještě neviděl holku?!? Vyjela jsem po něm. Sebrala jsem mu cigaretu a šla dovnitř. Bára na něj jen vyplázla jazyk a šla se mnou.

Takže brambůrky a bramboráci, tady je další díl... Omlouvám se za chyby a nehejtujte za to, že jsem dala creepypasty a lidi dohromady.. Píši to jen pro zábavu. Vaše Annie

Já creepypastouWhere stories live. Discover now