Překvapení, které nikoho nepotěšilo...

201 17 5
                                    

Z pohledu Tima:

Byl to den, jako každý jiný... Všichni se navzájem srali, někteří si odpykávali trest, jako například Annie a Jeff.. A já kouřil cigaretu před barákem... Clockwork nadávala Tobymu.. Prostě úplně normální den. 

Uslyšel obrovskou z kuchyně a jelikož jsem se vyděsil, tak jsem se tam běžel kouknout. Byla tam Annie s BENem a vystrašeně na sebe koukali. Shlédl jsem k zemi a viděl rozbité talíře. Annie zhluboka polkla. ,,Do Zalga, Slendy nás BENe zabije,''. BEN jen opatrně přikývl a potichu se chystali oba na odchod, když v tu chvilku jsem si odkašlal a oba se otočili a vystrašeně na mě koukli. ,,Aaa.. Co to uklidit, než odejdete??'' řekl jsem a dal si ruce v bok. BEN se napřímil a vyhrkl: ,,Mmmm.. A, co když se nám nebude chtít a odejdeme?''. ,,Tak vám zabavím Nintendo,'' řekl jsem celkem ještě v klidu. Oba se na sebe podívali a rozprchli se pro koště a koštátko a lopatku. Já se zasmál a odešel. 

Z pohledu BENa: 

Ksakru.. Proč já a Anička vždycky máme nejvíc průšvihů.. To je fakt hrůza. Tady někoho zmlátíme, tady něco zas rozbijem... To je fakt na p*ču twl.. Fakt... ,,BENe!?'' zavolala na mě Bára. ,,Co je zase?!?'' zavolal jsem nazpátek. ,,Pojd sem!''. ,,Nemůžu, máš smůlu.. uklízím,''. Pak už se neozvala. Já uklidil zbylé zbytky talířů. ,,A, co ted budeme dělat?'' zeptala se Anička. ,,Hmm, můžeme si zahrát Zeldu,'' odpověděl jsem a ona zakývala nadšeně hlavou. Odešli jsme ke mně do pokoje. Anička skočila na postel a zapla Nintendo. Jen se na mě usmála a já se na ni zašklebil. ,,Vsadím se s tebou, že tam budu dřív než ty,'' machroval jsem. Ona mi jen vrátila škleb a řekla: Fajn, uvidíme se tam,''. A o chvilinku později se spawla do Zeldy. ,,TAK TOHLE TI NEDARUJU!'' zasmál jsem se a šel za ní. 

Objevili jsme se ve South Clocktown a Anička, jak už to u ní bylo zvykem, se rozeběhla směrem k Happy Mask Sallesmanovi. Já se zasmál a začal jsem si prohlížet zboží od různých kupců. ,,Hele! Link! Ahooj Linku!!'' zakřičela na Linka Anička a zamávala mu. Link se usmál a šel směrem k nám. ,,Ahoj Aní, ahoj BENe, co vy tu děláte?'' zeptal se Link. ,,Ale, nudili jsme se,  tak jsme se sem chtěli kouknout,'' odpověděl jsem stále s tím stejným šklebem. ,,Nechcete mi pomoct najít Skull kida? Pořád ho nemohu najít,'' řekl celkem sklesle Link. My si jen s Aničkou prohodili pohledy, pokrčili rameny a řekli naráz: ,,Proč by ne?''. 

Procházeli jsme krajinou a sledovali přírodu. Link se stále usmíval a koukal na Aničku. Ta jen zpívala písničku Game Over a koukala před sebe. Jakmile se ale otočila na Linka, odvrátil hlavu a zrudl. Link se na Aničku otočil a řekl: ,,Anni? J-já ti musím něco říct, j-já tě...''. Nestihl to doříct, jelikož začali oblohou problikávat jedničky a nuly. Bylo něco jako zemětřesení a Link vypadal jako pouhý hologram. S Aničkou jsme si vyměnili škleby a otočili se na Linka. ,,Hele, už nás volají.. Řekneš mi to příště Linku, zatím ahoj,'' řekla Anička a objala Linka. Pak jsme se oba teleportovali zpátky k nám do pokoje.

Z pohledu Annie:

Dorazili jsme konečně domů, ale mně to bylo celkem líto, jelikož mi chtěl Link něco říct ale nestihl to. Ten dotyčný co bouchl do Nintenda byl Tim. Já se na něj zamračila a vyprskla: ,,TO NEMŮŽEŠ BOUCHNOUT DO TOHO NINTENDA MÍN TY BLBE?!?''  ,,Tak sorry jako,'' řekl jako omluvu ale bylo vidět, že mu to bylo u prdele. Jen jsem na Tima ukázala prostředníček. On se zašklebil a pak řekl: ,,Volá nás Slendy tak pojdte vy hrdličky,''. S BENem jsme se zamračili a vlepili mu pohlavek. Poté jsme odešli do místnosti se Slendym. ,,TAK TADY JSTE SUPER, TAKŽE TO CO JSEM VÁM CHTĚL OZNÁMIT JE, ŽE BUDETE CHODIT DO ŠKOLY,'' oznámil Slender a napřímil se. Všichni otevřeli huby dokořán a když Slender odešel tak jsem zařvala: ,,TO SI DĚLÁ SNAD PRDEL, NE?!?''. Všichni poté odešli do svých pokojů  já šla do kanceláře Slendera....

KONEC? 

Já creepypastouKde žijí příběhy. Začni objevovat