Sally a věta, na kterou Jeff nezapomene...

335 23 0
                                    

Míša se mi poslední dobou vyhýbala. Říkala, že jsem se strašně změnila. Já jí ignorovala. Byly 4 hodiny ráno a jelikož jsem nechtěla být v pokoji s ní, tak jsem spala u Jeffa. Vzbudila jsem se hned po Timovi. Pozdravila jsem ho a zapálila si cigaretu.
Tim: Nejsi na tohle náhodou ještě malá?

Já: Buď radši ticho jo?!?

Tim: Tak na mě kurva neřvi!!!

Já: Pozdě..

Tim: Kde jsou všichni ?

Já: Spí...

Tim jen kývl hlavou a já zahodila vykouřenou cigaretu z balkonu. Tim se zasmál a objal mě. Jsi jako moje dvojče! Vyhrkl ze sebe. Pak zrudl a omluvil se. Já se zasmála a chytla ho za ruku a odvlekla do kuchyně. Co si dáš k snídani? Zeptala jsem se ho. Ukázal na waffle a já mu je podala. Slyšeli jsme dupot ze schodů. Tim je rozbalil a položil na talíř. Udělal je se šlehačkou. Ten dotyčný, co běžel ze schodů, byl Toby. Ucítil waffle a ihned vstal. Tim se zasmál a podal je Tobymu: Tady máš mlsoune! Toby si je vzal a šel s nima do rohu místnosti,kde se skrčil a říkal: Moje...
Já se podívala na Tíma, který kouřil další cigaretu. Vzala jsem mu jí z pusy a řekla: To není snídaně! A sama jsem cigaretu vykouřila. On zabručel a řekl: Dám si cheesecake... a snědl ho celý. Za chvilku přišla rozespalá Sally a sedla si ke stolu, se svým medvídkem Charliem. Ahoj Annie, co je k snídani? Zeptala se. Toto, podala jsem jí chleba s máslem a pomerančový džus. Ona vypískla, ale ve chvilce se zarazila. Toto mi dělala k snídani a večeři maminka, řekla chladně. Já jí objala a řekla: Teď se o tebe budu starat já a ostatní, neboj se... Sally se usmála a objetí mi opětovala. Pak jsem šla na záchod. Vrátila jsem se a v kuchyni už nikdo nebyl. Sally byla v obýváku a koukala na TV. Tim šel kamsi doprdele a Toby usnul na gauči. Já si v kuchyni sedla a dala si vysočinu a pivo. Ve chvilce jsem ucítila příjemné objetí chladu. Jeff.. Otočila jsem se a objala ho nazpět. On se usmál a sedl si ke mně. Mezitím vstala Bára, BEN, Jane a nejhorší nakonec , Míša....

Z pohledu Tima:

Procházel jsem se po lese a hledal vhodné místo, kde bych mohl vegetit. Zahlédl jsem strom, který se mi zdál vhodný na odpočinek. Zapálil jsem si cigaretu a sedl si pod něj. Okolo procházela dívka, přibližně ve stejném věku, jako já. Zahodil jsem cigaretu a sledoval ji. Dostal jsem chuť, po dlouhé době někoho mučit. Chytl jsem ji okolo pasu a zacpal ji ústa. Dovlekl jsem ji k nám a zamkl jsem se s ni v pokoji. Přivázal ji k židli a mluvil s ní.

Já: Jak se jmenuješ?

Ona: Týna, prosím nezabíjej mne!!

Já: Těší mě, jsem Tim, také všichni mi rikaji masky..

Ona: Prosím, nezabíjej mě!! *vzlyká*

Já: Zatím tě nezabiji, přísahám!

Ona: *klepe se* Dobře

Já: *rozvazuji provazy* Ale zůstaneš tu, nepokoušej se jakkoli utéct!

Ona: Dobře Masky...

Já: Říkej mi Time .. Zatím se měj skromná dívko, a zavírám dveře od pokoje.

Z pohledu Bary:

Byla jsem ve fnafku a dohrála jsem úplně všechny noci, včetně bonusových. Pak jsme se vrátili zase zpátky do reality. Já radostí objimala BENa, div ho nerozmačkala... On mě shodil na postel a začal mi kousat něžně rty. Já zčervenala a líbala ho. Pak jsme se navzájem vysvlékli a co bylo dál.. Říkat nebudu..

Z pohledu Jeffa:

Procházel jsem se po chodbě se Sally. Šli jsme z pískoviště co máme na zahradě. Já tu malou fakt zbožňuju. Něco se ji stane a já hned jak starostlivý otec zkoumám, zda je v pořádku. Nejradši bych toho jejího ZASRANÝHO ZKURVENÝHO STRÝCE JOHNYHO BODAL TAK DLOUHO DO PRDELE, DOKUD BY SE NEPROBRAL!! Škoda, že jsem v té době Sally ještě neznal... Přišli jsme se Sally ke mě do pokoje, když v tu chvíli si před mě stoupla Míša a culila se od ucha k uchu. Sally vytáhla svůj kapesní nůž a namířila ho na Míšu, přitom řekla: Jdi ode mě pryč ty ohyzdo! Míšu to urazilo a dala se na odchod, když v tu chvilku se otočila a řekla: Anna tě podvádí s Timem.. a odešla. Já sevřel ruce v pěst a začal mlátit do zdi, div ji nezničil. Ona lže tatínku, maminka miluje tebe.. řekla malá Sally. Co jsi to řekla?? Zeptal jsem se.
Sally: Mám ráda tebe a maminku, tatínku. Řekla Sally a objala mě. To mě poser.. Já jsem fotr...

Já creepypastouWhere stories live. Discover now