Bára creepypastou aneb 3. noc ve fnaf

344 21 0
                                    

Z pohledu Jeffa:
Flashback:
Jeffe? Proč si mi zničil Nintendo? Protože jsem se nudil... zabručel jsem a sedl si naproti BENovi. On se na mě zamračil a pak se škodolibě usmál.
BEN: Jeffe??
Já: No?
BEN: *teleportuje mě do hry*
Já: *křičím přes monitor* Proč si to udělal??
BEN: Nudím se a mimochodem, jsi ve fnafku
Já: Kurva!! Já tu nechci být s těma zasranejma robotama!
BEN: To máš blbý, až se trochu pobavim, tak tě pustím...
Já: *pobíhám a křičím*
BEN: *směje se* Dojdu si na záchod a pustím tě..
Já: Ale dělej!!!

Čekal jsem tam asi 3 dny.. Pak se objevil ve hře s Bárou a řekl: Jééé sorry, já na tebe zapomněl!!

Konec flashbacku:

Z pohledu Bary:

Nemůžu uvěřit tomu, že jsme přežili další noc! To jsem tak dobrý noční hlídač? Chvilku jsme teď měli ve hře přestávku, než začne další noc. Toto bude třetí. Jeff tam zůstal s námi a koukal jak jsem kontrolovala kamery a hlídala Chicu a Freddyho. O Bonnieho nemusím mít starosti, když ho Jeff zničil. Jeff ale pro jistotu měl stále sekyru u sebe. BEN mi koukal přes rameno a furt se mně na něco ptal. Chovala jsem se v tu dobu k němu hnusně, jak jsem hlídala. Naštěstí se nad mým soustředěním vždy jen zasmál. Jeff se začal nudit, tak poprosil BENa, jestli sem nemůže teleportovat i Tobyho a Annie. Ten jen pokrčil rameny a řekl: Proč ne? Během chvilky tu byli. Já se rozběhla a objala Annie. Ona mi objetí opětovala. Pak se na mě začala usmívat a zeptala se: V kolikáté jsi noci?? Ve třetí..
Annie jen kulila oči a šla ke klukům. Začali si tam povídat a mě odzvonil zvon 12 hodin půlnoc. Pustila jsem se do kontrolování kamer a robotů.

Z pohledu Annie:

Bára začala hrát a já k ní přišla. Zarazila jsem se ale na kameře 1A.
Já: Co se stalo s Bonniem??
Bára: Zeptej se Jeffa..
Já: Cos mu  udělal?
Jeff: Rozbil jsem ho sekyrkou...
Toby: T-to b-bych si netro-netroufnul.. Ce-celkem se ji-jich bo-bojím..
BEN: Jeff rozbije všechno, když se nudí že???
Jeff: Hele fakt sorry za to Nintendo..
BEN: Hmmm.. Už dobrý

Já jen protočila očima a dál koukala na Báru. Začali se jí měnit vlasy. Z kaštanově hnědých se změnili na svítivě zelený. Oči jí zrudly a rty měla černé. Oblečení bylo černo zelené a ona měla vybledlou kůži. BENe? Co se to stalo s Bárou??  BEN se usmál a odvětil: Stává se z ní creepypasta. Budu jí říkat Green Gamer
Já: Proč zrovna takto?
BEN: Protože má skoro všechno zelené...
Já: A kdy budu creepypastou já???
BEN: To nevím..

Jen jsem se usmála v koutcich a stále koukala na Baru. Bára ve chvilce řekla: Your game over... akorát skončila třetí noc... Koukla jsem na kalendář. Sakra!! Zítra je škola! Zarvala jsem. Všichni na mě zděšeně vzhlédli. BEN nás teleportoval zpátky do reality. Bára na sebe koukla do zrcadla. Takhle nemůžu do školy kurva!!! Začala ječet. Já si ucpala uši, ale bylo mi to prd platné. Začali mi krvácet a tekly mi černé slzy. A ne, neměla jsem rasenku. Já se nemaluju. Oči mi sbělali a zbledla mi kůže do skoro úplně bílé barvy.  Koukla jsem do zrcadla.  Zděsila jsem se. Vypadáš s tou mikinou a barvou vlasů a pleti jako Jeff, zasmála se Bára. Já dostala chuť někoho zabít, a to doslova. Potichu jsem se přiblížila  k Jeffovi a vzala mu nůž nenápadně. On si toho nevšiml. Utekla jsem s tím k Báře do koupelny. Nožem jsem si opatrně přejížděla po tvářích. Ten nůž byl ale tak ostrý, že jsem okamžitě začala krvácet z tváří. Bylo to hodně hluboký. Přejela jsem si jím ještě jednou. Tentokrát jsem to měla skrz na skrz. Otřela jsem si nůž do mikiny a schovala ho do kapsy. Jak jsem tak šla do obyvaku za ostatními, nechávala jsem a sebou krvavou cestičku. Když jsem tam přišla, tak Jeff a Toby jen zírali ma BENa a Báru, jak se líbají. Oklepala jsem se. Trochu nechutí a trochu pocitem, který mi projel celým tělem. Jeff se na mě otočil a málem mu spadla čelist. Jen jsem se na něj koukla řekla: Co čumíš? Tady máš nůž je pěkně ostrej... a vyšla jsem z obýváku do kuchyně, abych se najedla.

Já creepypastouKde žijí příběhy. Začni objevovat