Blíží se VÁNOCEE!!

267 16 6
                                    


Z pohledu Báry: 

Všichni si ze mně dělají prdel. Koušou si nehty.. Já to fakt nenávidím! Už jsem za to propleskala i BENa. Jeffa a Aničku prostě nechytím, at se snažím jakkoliv... At si mě nepřejou! Šla jsem do BENova pokoje, ale on tam nebyl. Bouchla jsem do jeho Nintenda a ve chvilce se objevil. Vypadal jak hologram, ale naštěstí nebyl. Jebe ti?!? Málem jsi mě tam uvěznila! zařval na mě BEN a dal mi facku. Já se nasrala a vrátila mu ji. Tak za prvé, fackovat mě nebudeš a za druhé, nemáš tam být! odsekla jsem. BEN se zamračil, ale pak se usmál a začal si kousat nehty. Já ho pleskla přes ruku. On mě bude srát, pomyslela jsem si.

Z pohledu Annie:

Blíží se Vánoce! Je 5. prosince a tady je sněhu až po prdel. Chvíli jsem se radovala, ale pak jsem se zarazila. Jak vlastně creepypasty slaví Vánoce?? Šla jsem s touto otázkou za Jane. Ona mi řekla:  No, my vlastně ještě neslavili Vánoce. Já odpověděla: Tak to musíme napravit! Řeknu ti, jak to bude probíhat, kdy budou a podobně. Jane se usmála (asi) a kývla na mě.  Musíme najít stromeček, koupit ozdoby a upéct cukroví, řekla jsem jí. Ona na mě kývla a šla pro stromek.. Ahoj, co děláte? zeptala se Clockwork. Budeme slavit Vánoce! zavřeštěla Jane z chodby. Clockwork se usmála a šla za Jane. Obě šly hledat stromek a já běžela za Bárou. 

Bára seděla na posteli a rvala se s BENem. Báro? Chystáme s Jane a Clockwork věci na Vánoce, pomůžeš? Samosebou! A ty už si nekousej nehty ty provokatére! zařvala Bára na BENa který ji ignoroval a pokračoval.  Bára si jen povzdychla a řekla: Co mám dělat? Upéct cukroví.. odpověděla jsem. Bára se usmála a kývla. Koukla jsem na BENa a řekla: Ty běž s Jeffem koupit Vánoční ozdoby, já Báře pomohu s cukrovím. BEN kývl a šel. Namíchala jsem s Bárou těsto a začaly modelovat různé postavičky. Najednou se tam objevil Slendy  a já se usmála a řekla: Ahoj chobotničko, budeme slavit Vánoce! CHOBOTNIČKO? KOMU ŘÍKÁŠ CHOBOTNIČKO!? No tobě, jiná chobotnice tu není, protočila jsem očima a pokračovala. Slendy se urazil a odešel. Chobotnice....

Z pohledu Jeffa:

Byl jsem u sebe v pokoji a čuměl do mobilu, když v tu chvíli se rozrazily dveře a BEN vstoupil dovnitř. Máme dojít pro nějaké ozdoby, budeme slavit Vánoce, řekl mi BEN. Já se zasmál a řekl: Jo, a kdo to zas vymyslel? Slender? Ne, Ančí.. odvětil BEN. Já se zvedl, dal si nůž do kapsy a kývl na BENa. Můžem jít.. Procházeli jsme městem a rozhlíželi se okolo. Já měl na hlavě kapuci a BEN mi o chvilku později vlezl do mobilu. Já protočil panenkama a šel do jednoho obchodu. Byli tam samí sobi, tučnáci, nějaký děda s fousem a další kokotiny. Zalíbily se mi tam ale červnené koule a zlatá hvězda. Hned jsem to nacpal do tašky, ve snaze to ukrást. Hej, pane! Vratte to! zařval na mě prodavač. Otočil jsem se a sundal si kapuci. Celý krám začal ječet: To je Jeff!!! Zavolejte někdo policii! To mě nasralo  a s úšklebkem jsem odpověděl: Jestli někdo z vás zavolá policii, tak si zavolám někoho na pomoc... Koukl jsem na mobil a BEN z něj vyskočil. O můj bože, Vánoční skřítek! zakřičelo nějaké děcko a objalo BENa. Já neváhal ani chvíli a vyfotil si to. To Bára bude koukat!! BEN se na mě zamračil. Já se po chvilce probral a vzal do ruky nůž. Ani hnout, jinak budou lítat vnitřnosti! zařval jsem. BEN do kluka zabodl linkův meč. Já ti dám skřítka! řekl BEN chladně. Ostatní nestihli ani mrknout a prodavač ležel na zemi. Ted můžete vyprávět o tom, že jste viděli BENa Drowneda a Jeffa the killera a nestihli zavolat poldy! zasmál jsem se a utekl i s ozdobami. BEN nás teleportoval později, protože ho nebavilo chodit. To budou super Vánoce, zasmáli jsme se.


KONEC? POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ...  

Já creepypastouKde žijí příběhy. Začni objevovat