22

428 18 4
                                    

"Hoi Jenna." Zei ik met een glimlach terwijl ik het gebouw binnen kwam lopen. Het meisje knikte een begroeting terug en ik liep meteen door naar het kantoor van Martin, met de rest achter me aan. 

Zonder te kloppen liep ik het kantoor binnen en zuchtte inwendig toen ik hem hevig zag zoenen met een van zijn secretaressen. Hij merkte ons pas op toen ik me met een luide plof op een van de leren stoelen liet vallen. 
"Hai, ik ben hier voor de sleutel." Ik kijk mijn manager emotieloos aan. Ik heb in de loop van de tijd een hekel aan hem gekregen. Omdat hij mijn vrijheid afpakte en me allemaal regels die nergens op slaan voorschreef. Zoals het niet omgaan met mensen van een andere platen maatschappij. Ik bedoel, wat is dat nou weer voor rot regel, wat heeft hij er aan? Is hij bang dat ik hoor hoe veel beter zij het hebben en over probeer te stappen ofzo? 

Hij schraapte zijn keel even en keek me met rode wangen aan. "Ohja, tuurlijk." 
Hij opende een la, waar hij een envelop uit haalde, waarvan ik gokte dat daar de sleutel in zat. 
De sleutel voor mijn nieuwe huis. Het huis dat ik ging delen met mijn moeder en het was een prachtig ding. Het stond ergens afgezonderd van London, met een gigantisch weiland er om heen. En ik heb het gekregen, als cadeau omdat ik net mijn album heb uitgegeven en ook een beetje als rouwcadeau, vanwege River's overlijden. 
"Het adres staat op de envelop." Martin overhandigde mij de envelop en keek met een frons achter mij, waar Luke, Calum, Michael, Ashton en Aisha staan. Ik begreep niet hoe ze met z'n allen in dit kleine kantoortje pasten. 
"En jullie zijn hier omdat?" Vroeg hij met een norse blik. 

"Omdat ze mijn vrienden zijn." Ik stond op en wilde uit de deur lopen, maar Martin hield me tegen. 

"Jess, nog over de band, heb je al mensen gevonden?"
Dat was waar ook. Ik zou op zoek gaan naar mensen voor een band. Dat was ik helemaal vergeten. Ik wilde mijn hoofd schudden, maar bedacht me toen dat Aisha mij ooit heeft verteld dat ze gitaar speelt. Ik draaide mijn hoofd naar haar om. Ze stond wat vuil onder haar nagels vandaan te halen, maar zo snel ze merkte dat ik naar haar keek, keek ze op. 

"Ik heb het nog niet aan haar gevraagd, maar ik denk dat ze het wel leuk zal vinden." Zeg ik met een glimlach, terwijl ik haar nog steeds aan keek. 
Al snel leek ze te beseffen waar ik het over had en ook op haar gezicht ontstond een glimlach. 

"Mooi." Zegt Martin. "Nou vertel me wanneer je het weet, veel plezier met je nieuwe huis."

Ik knikte naar hem en liep snel de deur uit, waar Aisha snel naar me toe kwam. Ik had al gehoopt dat ze dat zou doen, dan kon ik met haar praten. "Wil je in mijn band?" Vroeg ik haar dus maar simpel. 
Ik weet dat ik heb gezegd dat ik het verschrikkelijk vond om beroemd te zijn, maar zij zou er tegen kunnen. Ze is het immers toch al een beetje gewend sinds ze met MIchael om ging. 

"Natuurlijk!" Schreeuwt ze, alsof het niet eens meer een vraag is. "En ik weet nog wel iemand die we ook kunnen vragen, Lina kan namelijk heel goed drummen."

"Ze is nog beter dan Ashton." Calum mengt zichzelf in ons gesprek, "Ze drumt al sinds haar vijfde."

Mijn mond valt open. Ik ken Lina totaal niet, maar uit Aisha's verhalen kan ik leiden dat ze cool is en dat zou ze ook wel moeten zijn als Ashton haar zo leuk vindt. 
"Laat haar overvliegen." Zeg ik, ik kijk met een grijns om naar Luke. Ashton hoorde het niet, en dat was goed, want ik wilde het als een verassing houden. 

We waren immers aangekomen in bij de auto, waar Luke snel plaats nam achter het stuur. "Heb je een huis gekregen?" Was zijn vraag, zo snel ik naast hem instapte. 
Ik knikte vrolijk. Het is echt leuk dat ik zomaar een huis heb gekregen. Dit had ik nooit verwacht en ik kreeg bijna een hartverzakking toen Martin het me een aantal weken geleden vertelde. Ik mocht een huis uitkiezen, maar het moest wel aan de normen voldoen. Zo moest het een poort met code hebben, zodat niemand naar binnen kon. Het moest buiten de stad zijn, maar niet te ver weg en het moest een veilig huis zijn, dat gecheckt is op spirituele activiteiten. 
Dat laatste vond ik nogal raar, maar ik begreep het wel, want je wil natuurlijk wel een grote bron van jouw inkomen veilig is. 

"Waarom hebben wij dat nou nooit gekregen." Zegt Luke met een pruillip, terwijl hij de auto start. "Het duurste dat wij hebben gekregen zijn instrumenten, maar nooit een huis, niet eens een auto ofzo."

"Ach baby." Zeg ik op een vertroetelende manier. Ik rekte me naar hem uit en kneep hem grappend in zijn wang. Die een rode kleur kreeg. "Bloos je nou?" Vraag ik met een grijns. Ik vond het leuk om hem te zien blozen, de eerste keer dat ik hem zag blozen was op de eerste keer dat ik hem zag. En elke keer doet het iets met me. 

"Ik vind het leuk dat je me zo noemt." Zegt hij, lichtelijk beschaamd. 
Vanuit de achterkant van de auto horen we gejoel van Calum en MIchael komen, die ons met twinkelende ogen aankijken. 
Het enige dat MIchael verder nog doet is met zijn mond het woord: Juke vormen. 

A/N: WAT VINDEN JULLIE VAN ASHTONS NIEUWE TATTOOS OML IK GA DOOD. 

(everything has) Changed || Luke HemmingsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu