C.8.Il plac?!

1.7K 95 1
                                    

-Ușurel...abia am schimbat sacul , fato... nu ma gandesc prea curand la alta investitie, vocea groasă a lui King ma scoate din ganduri.

-Hei King! atunci hai in ring cu mine, daca te sifonez putin, iesi mai ieftin cu tine, ii spun zambind.

-Hai sa vad!! Ma intreb uneori daca lucrezi cu un pistol la ceafa, esti atat de incordata.

-Offf!! nu ai idee ce săptămâna am avut la birou, apoi parintii pleaca, raman singura.

Il lovesc cu si mai mare putere cand realizez asta.

-Masina e in service din cauza unui vechi coleg.

-Oooo te aud vorbind de baieti, imi zice King tachinandu-ma.

-Vrea si o intalnire cu mine, atunci gandul mi-a sarit la Mark, de ce vorbeam cu asa dezgust de Richard, il cunoșteam mai mult decat pe el si totusi nu-mi starnea niciun interes, oare daca nu venea Beky, ce urma sa mi spuna?! oare si el a simtit acea atractie, la prima noastra vedere. Am tot evitat aceste ganduri, dar trebuie sa ma eliberez.

Dupa cateva serii de antrenamente cu King, am plecat, imi place sa vin cat pot de des la club, fiind aproape de unde stau.

Dupa un dus ma pregatesc si ies cu Joy prin parc. Ma amuz sa-l vad cum se bucura de compania altor catei, prostanac cum e, se lasa alergat de un bichon. Ziua se termina intr un mod placut, seara ma prinde lenevind alaturi de Joy in canapea la un film.

....................................

-Nu cred ca este cazul sa ne gandim la asa modificare Mia, aveam suficient spatiu pe punte, sa nu zic de ultimile 2 niveluri pentru sala de bal, plus ca nimeni nu a pomenit nimic ca ar vrea asa ceva.

-Hai nu mai fii atat de calculată, iesi putin de tipar, cat de romantic ar fi sa te poti bucura de o seara speciala cu muzica buna, alaturi de cel pe care il iubesti in mijlocul oceanului, sub cerul liber dansand in bratele lui, ofteaza si isi duce mana la inima, parca se vede pe ea.

-Prințesă, ii zic trezind-o din vis, nici nu cred ca e posibil, cadrele care sustin terasa nu sunt proiectate pentru asa încărcătură.

- Stii tu repede, eu il sun pe Mark sa-l intreb ce parere are, in dosarul asta nu scrie nu poti.

Se aseaza la laptop si il apeleaza video, pentru a fi mai usor sa ii explie schita pe care a facut-o.

-Da!!! Buna Mia, cu ce te pot ajuta?...era undeva afara, glasul lui era atat de placut, nu ma asteptam sa fiu atat de incantata sa-l aud, incercam sa stau retrasa sa nu ma vada.

-Hei Mark, uite... ..ma gândeam la o sala de bal la ultimul nivel, mai exact aici si ii indica plansa de pe flipchart din spatele ei.

-O secunde te rog, ajung in birou si te sun in 5 minute, nu se vede prea clar am raspuns pe telefon.

Birou?! pai e la serviciu?! asa imbracat, m-am obisnuit cu el la costum. Acele anuante de bleumarin si negru, camasa alba, era atat de irezistibil si parul dat pe spate frumos ingrijit. Acum era cu un hanorc si sapca in cap, am crezut ca e prin parc, nu durat mult ca se aude din nu vocea lui.

-Gata, eram pe afara, verificăm partea de instalații de pe Freedom, acum ca incepeti voi trebuie sa fim singuri ca treaba noastra e ok, te ascult.

A inceput sa discute cu Mia legat de ideea ei si efectiv pe uitam la el, absorbita de ochii lui, avea cateva suvite rebele pe frunte si buzele atat de perfecte, pot sa ma bucur cat vreau de priveliste nu e ca si cum stie ca ma uit la buzele lui, ma amuzam simtindu-ma câștigătoare.

-Asuu...alo...mai esti aici, te uiti la noi dar nu zici nimic?! as vrea sa stiu si parerea ta acum ca Mark a zis ar fi posibil.

Ce?!! posibil?! cat au vorbit?! nu am prins nici o idee...m-am înroșit cand a zis Mia ca ma uit la ei, era clar ca a zis ca ma uit la el, offf ce e cu ea!!?? in urmatoarea secunda observ ca Mark ma vedea, Mia inclinase laptopul.

-Buna Asu, scuza-ma nu stiam ca esti acolo, sunt limitat sa zic asa, ce-mi dai aia vad, zice usor amuzat.

-Buna Mark, ii spun timida...stai linistit, nu prea am fost atenta, cazusem putin pe ganduri.

Nici nu stiam ce sa zic, ca m-am uitat doar la el, la buzele lui, ochii lui, ma fascina totul la el.

- Si acum te-ai ridicat sau ai nevoie de ajutor, ridicând o sprînceană Mia ma priveste zâmbind, incep amândoi sa rada usor....off scuz-o Mark de cand cu accidentul de sambata, trebuie sa ii repeți de 2 ori ce vorbesti cu ea.

-Accident?! ai pățit ceva?! esti bine?! Mark devenise agitat, era mai mult decat ar trebui un coleg de munca sa fie ingrijorat, ochii lui încercau, chiar daca eram la distanță, ma fixa sa vada daca am ceva, iar vocea lui usor tremurând.

Ma coplesisem toata, daca avea cineva un burete ma putea absoarbe de jos, ca eram topita.

- Da! sunt bine, nu a fost nimic grav. Ca tot veni vorba eu ma duc sa dau un telefon la service sa vad daca masina este gata, vad ca va descurcati aici, la revedere Mark, Mia vorbim dupa pauza.

Si cu asta am zburat din birou cred ca daca mai stăteam o secunda începeam sa ma compătimesc doar sa mai primesc atentie de la el....pfai cum am ajuns, ce e cu mine, ce ma face sa-l plac atat de mult...il plac?! cand s-a ajuns la asta?!

In 20 de minute ajung la service, completez cateva date si sunt anunțată ca peste 2 zile pot sa vin sa-mi iau masina, intre timp il vad pe Richard ca ajunge si el, discutasem cu el sa ne vedem azi la prânz.

-Buna Asu! cum e ?! cand este gata? ma intreaba curios.

-In 2 zile ce crezi, se pare ca a fost afectat si radiatorul nu doar bara.

-Serios?! uau nu ma asteptam...

-Da, deci trebuie sa fie la inaltime intalnirea ii spun si incep sa rad, insa el nu pare ca a perceput-o ca pe o gluma.

Era surprins, asta înseamnă ca acceptasem si oare credea ca ma dau la el, dar nu asta am vrut, pur si simplu incercam sa-l tachinez.

-Ma voi stradui cat pot sa te impresionez, imi spune privindu-ma in ochi. Cred ca deja regret ce-am zis, imi spun in gand...ce zici de maine seara la 8?! e ok?!

-E ok, nu mi-a venit nici un pretext sa aman, ai numarul meu imi trimiti localul si ne vedem acolo la opt.

Ce dragut, stau intr-un service si-mi dau intalnire in miros de ulei de masina si metal.

#*#*#*#Va rog atentie la urmatorul capitol, am o problema de actualizare, nu le pot salva corect, acesta este cap 8, dupa urmeaza 10-11 si abia apoi 9...va multu ^_^

Iubind indirect P IWhere stories live. Discover now