C.33.Vreau sa stiu

1.1K 85 0
                                    

-Putem discuta la sedinta, nu vad pentru ce sa pierdem timpul acum, plus ca am alte planuri.

Bravo asta e baiatul meu, imi zic in gand.

-Stiu, de aceea e musai sa ne vedem, sunt sigur ca cu cat rezolvam mai repede cu atat e mai bine si pentru John, ce scorpie ma asteptan la ceva sa implice numele lui John pentru al ademeni.

-Ok o sa vad ce pot sa fac Jasmin, nu-ti promit nimic.

Dupa cateva secunde de liniste, deschid usa si plec spre Mia. Eram curioasa la miscarea lui Mark, oare a fost ceva intre ei de se tot tine Jasmin dupa el, avea de gând sa-mi spuna despre asta?!

-Hei Mia? ce faci?!

-Buna si tie, lucrez nu ca altii, imi spune si zâmbește in coltul gurii.

-Si eu am muncit, ma abtineam sa nu rad de tonul meu.

-hahaha aia nu e munca, radiezi ...cum a fost?! ce s-a intamplat?! inainte sa deschizi gura domnisoara sa stii ca am observat ca si Mark a lipsit asa ca vezi ce zici.

Incep sa rad apoi ma asez in fata biroului ei si ii povestesc despre sedinta, aparitia lui Mark si mini-vacanta noastra.

Acum eram eu cea care vorbea pana nu mai aveam aer. Imi spune pe scurt ce s-a mai intamplat la firma apoi ne apucam de lucru.

Eram atat de incantata de cum a decurs acest proiect, totul era cu mult peste ce mi-am imaginat ca va arata atunci ca m-am apucat de el.

Telefonul imi suna, privesc si aveam un mesaj de la Mark, ma intreba daca ies cu Mia la pranz?!

Serios, din mesaj imi da de inteles ca asta ar cam vrea, stie ca ies cu ea, daca isi dorea sa mergem noi 2 undeva ma invita, nu imi punea o intrebare si raspuns in aceeasi fraza.

Ii raspund ca da, o anunt pe Mia ca plec mai devreme sa-mi iau ceva din birou si ca ne vedem in parcare sa mergem impreuna.
Insa pasii mei se îndreptau spre biroul lui Mark.

-Nu si de data asta Mark, imi spun asa incat  sa aud doar eu si deschid usa de la biroul lui.

-Buna iubitule, intru zambareata ca si cum nu suspectez nimic.

-Asu! credeam ca esti cu Mia, imi spune surprins si vine spre mine si ma saruta, ii raspund la sarut cat de senzual pot.

-Da ma vad cu ea, am trecut sa vad ce faci, dimineata am ajuns putin tarziu si nu am apucat sa trec pe la tine.Ai de lucru?! vrei sa vii cu noi?!

-Da, nu cred ca parasesc firma, vreau sa lamuresc ceva si nu imi iau pauza, o sa-mi iau ceva de aici, sandvis ceva.

-Pot sa te ajut ?! daca vrei vorbesc cu Mia nu e nici o problema.

-Nu e cazul, ma gandesc ca voi fetele aveti de vorbit si na .... apoi rade usor.

Deci asa stau lucrurile, te ascunzi de mine....o sa te calc in picioare.

Roaga-te Mark sa ma insel, ca altfel cred ca nu vei face fata la furia mea nici cu nava ta cu tot.

Ma duc il sarut usor pe buze, ii zambesc si il ciupesc de obraz. Inainte sa plec spre parcare, trec pe la John prin birou.

-Buna? se poate?! intreb timid.

-Asu buna! sigur te rog, intra  ia loc, atat de amabil este omul acesta.

-Vroiam sa iti ofer contractul si sa-ti zic ca au fost mulțumiți de oferta noastra.

-Am discutat si cu ei telefonic dupa, m-au sunat si mi-au zis ca le-ai dat ceva bătăi de cap dar sa nu indraznesc sa le trimit alt om la intalniri, le place sinceritatea si profesionalismul tau. Multumesc Asu, a fost o decizie buna.

-Multumesc si eu John pentru incredere, a fost placerea mea, iti sunt recunoscătoare si stii asta, m-ai format in acest domeniu din prima zi de cand m-ai angajat.

-Ai potential Asu, nu ai idee cate poti face. Sper ca in cativa ani sa fim asociati, chiar daca asta inseamna sa te pierd aici, ca si asociat am mai multe de castigat.

-Sa speram, ca tot veni vorba, sunt probleme ceva la Freedom?! pretul a fost un nepotrivit am auzit-o le Jasmin ca vorbea ceva cu niste colegi si ma gandeam sa discut cu tine mai întâi.

-Nu, deloc, Jasmin si gura aia a ei. Am primit o sponsorizare anul trecut pentru casa de copii unde am colaborat, tatal ei a ridicat cladirea si noi ne-am ocupat de restul, daca stiam ca e tatal ei refuzam, nu ma implicam si cu asta zbura si ea din firma, astept sa o prind pe picior gresit sa plece.

Nu-mi venea sa cred, deci m-a mintit Mark, nu mai imi pasa de Jasmin acum. Nu ma duc sa-l urmăresc sa ii fac o criza de gelozie, am timp sa-l joc in picioare, este incredibil.

Plec din biroul lui John.
La pranz am vorbit cu Mia, adica ea a vorbit, eu eram cu da, nu, serios, cuvinte scurte.

Mintea era prea încărcată cu discursul pentru Mark. Seara mai raman la birou, Mia a trebuit sa plece mai devreme, avea programare la croitorie, pentru rochie.

-Inca nu ai plecat?!  ma surprinde  Mark in timp ce intra in birou.

-Nu, de ce? te incurc?! il intreb jucaus chiar daca imi venea sa urlu.

-De ce ai face asta?! ma intreaba confuz.

-Pai pentru  ca ma eviti de dimineata .... ii zambesc ironic.

-Asu este doar in imaginatia ta.

Pe bune, ma face nebuna, asta a pus capac imi venea sa ii zic ca l-am auzit cum vorbea cu Jasmin, insa nu vroiam sa creada ca am decazut atat de mult incat sa-l urmaresc ca o nebuna.

-Mark stiu ca iti este dificil si nou cu o femeie ca mine, dupa cum ai tot zis, insa lucurile se rezolva prin comunicare incredere chiar tu ai zis asta.

Ma ridic si ma apropii de el sa-l pot infrunta mai bine.

-Esti o femeie deosebita, dar nu trebuie sa exagerezi, da chiar asta am zis, incredere, tonul lui era calm.

-La inceput  te-ai vaitat de mine ca ai inteles anumite lucruri diferit, apoi ca prin minune te-ai luminat, acum esti distant iar, fa-ma sa inteleg ?? deja calmul meu se evaporase.

-Asu ce conteaza ce a fost, a fost, de ce te superi pe trecut.

-Mark a fost ceva intre tine si Jasmin?!

Iubind indirect P IWhere stories live. Discover now