C.57.Emotie

1K 75 0
                                    

Ma uit in oglinda si ma sucesc pe toate partile, ma uitam la burtica, oare se vede?! o sa isi dea seama? cum sa faca asta?

Aveam aproape o luna parul il am prins, ceva simplu si lasat cazut pe umar, la varfuri cateva onduleuri.

Imi aplic rujul si ma privesc din nou, ma simteam emotionata. Ies din camera.

-Melinda, poti veni te rog? fac pauza.... Melinda ?

Ma duc spre camera lui Zyan cu pantofii in mana, ciocan si aud un intra.

-Eu sunt, poti sa ma ajuti cu ceva te rog?

Zyan arata incredibil de bine, se intoarce cu fata la mine, purta un costum superb, era negru de la camasa, cravata, pantalon insa sacoul era mov inchis, culoare care ii scotea ochii lui verzi in evidenta, parul usor aranjat pur si simplu impecabil.

-Poti sa ma ajuti? daca nu, pot sa ma duc dupa Melinda, nu raspunde si ma gandeam.....ma privea cu buzele usor deschise si nu zicea nimic.

-Nu nu ,stai cum sa nu....da , adica nu...

-Hahaha ai fumat altceva in afara de tigari normale, ce ai?!

-Esti foarte frumoasa, cred ca cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o, face un pas spre mine si ma studiaza din nou, cuvantul perfect este slab pentru cum arati.

-Hahaha hai Zyan se numeste machiaj si rochie, aaaa si astia sunt pantofi de femeie ca sa vezi, radeam de el.

-Asu tu chiar nu intelegi ca.....off lasa asa, cu ce te pot ajuta domnita mea?

- Nu pot inchide fermoarul pana sus, daca nu te superi poti sa ... ma simteam rusinata sa ii cer lui asta, dar pana la urma nu e ca si cum sunt prima femeie pe care o vede.

-Da, sigur.

Zyan se apropie de mine si eu ma înclin putin cu spatele la el, purtam o rochie negrea, multa pe corp, spatele era acoperit pana in talie, 3 sferturi era gol in partea de sus.

Simt degetele lui reci pe pielea mea, tresar usor la atingere, atunci isi retrage mana, apoi se apropie din nou si reuseste sa il închida.

-Multumesc, ma intorc si il vad cum privea in jos, ce patise? ...S-a intamplat ceva?!

-Nu, ridica repede privirea, esti gata...nu de alta dar daca vrei putem sa mergem sa petrecem cu personalul de la curatenie.

-hahaha bine hai sunt gata.

Soferul ne astepta jos, ne urcam si plecam pe drum mi-a povestit cum a furat masina tatălui pentru o petrecere, avea 15 ani.

Ma ajuta sa cobor, localul era superb, afara era putin răcoare dar placut, inima incepe sa bata cu putere, parca vroia sa plece inainte sa il vada pe el, langa jumatatea ei.

Zyan imi ofera bratul si pasim impreuna.

- Asu voi fi la o privire distanta de tine, dar nu cat sa te incomodez, pentru orice sunt alaturi de tine, va fi bine da ?!

-Da, o sa fie bine, vorbele lui m-au încurajat, ii zambesc recunoscător, apoi privesc drumul ce ma asteapta.

-Hei ai ajuns, uau arati imepcabil, Mia ne intampina cu un pahar de șampanie.

-La multi ani draga mea, poftim pentru tine, ii ofer o cutie cu cadoul apoi o imbratisez, te iubesc, sa fii fericita.

-Multumesc, si eu te iubesc.

-La multi ani Mia, poftim , Zyan ii intinde un buchet imens de flori si o mica cutiuta unde era parfumul ei preferat, m-a rugase sa il ajut.

-Multumesc, esti un dragut, aratati bine, sper si sanatosi.

Ne amuzam putin apoi ne pierdem prin mulțime, Zyan se indeparteaza de noi si eu raman cu Mia.

Am vorbit mai pe larg de ce am patit cu tipul ala, apoi King, ochii mei cercetau fiecare colț, il cautam vroiam sa-l vad.

-Este aici sa stii, ma uit spre Mia si era serioasa, ma observase ca il cautam, o sa il vezi adica nu ai cum sa nu....spunea apasat.

-Da?! cum adica ?! ma incrunt putin la ea insa nu termina de vorbit si aud o voce.

Pielea mi se strange, un fior rece imi tranverseaza tot corpul, inima se opreste din batai, am scapat paharul din mana si privirea mi s-a golit.

M-am temut sa ma intorc, bine ca era muzica si gălăgie, faptul ca am spart paharul nu s-a auzit tare. Sufletul ma apasa, simteam ca nu mai pot respira.

-Asu esti bine?! Mia imi prinde mana si ma priveste ingrijorata.

-Vrei sa mergem pana la .... spun fara sa pot termina idea.

-Da sigur si eu vreau sa ajung.

Ajungem la baie si incerc sa-mi revin, ma uitam in oglinda, eram surpinsa, simteam cum sangele incepe si fierbe, apoi las privirea in jos si mi-am amintit ca nu trebuie sa ma gandesc doar la mine.

-Asu esti gata, ooo deja esti aici, Mia mi se alatura si se aranjează in oglinda, esti ok?

-Da, sunt bine, trebuie sa dau un telefon, te superi daca o iei inainte?! te gasesc eu, ii zambesc fals.

-Bine, nu stai mult, vreau sa iti vorbesc despre rochia mea, imi trimite un pupic in aer si pleaca.

Ma uitam iar in oglinda, are tupeul sa vina aici, cred ca daca aveam un pistol il foloseam, strang din dinti si ies din baie, ma duc hotarata spre sala.

-De ce ma eviti?

Vocea lui Mark se auzea din spatele meu, ma opresc instant, inima imi batea cu putere, ochii mi se umezisera. Aleg sa tac pentru ca nu stiam ce, cum sa ii zic.

-Am spus de ce ma eviti?! ma ajunge si ma prinde de brat intorcandu-ma cu fata la el intr-o secunda.

Barbatul pe care il iubesc atat de mult, era in fata mea, era nervos, insa era frumos si asa, ochii lui negri ii simteam cu imi prinde sufletul si il trage afara, avea cute pe frunte de la încruntare, ma privea si cauta un raspuns in privire.

-Raspunde-mi!! de ce? de ce? vocea lui era ridicata, felul cum ma strangea ma durea, lacrimile ieseau cate una.

-Lasa-ma, ma ranesti...

-Eu ? pe tine? te caut de nebun la telefon, Asu nu am vorbit de mai bine de 3 saptamani, 3 saptamani Asu, 3, apasa le cuvinte. Te asteptai sa nu vin acum la tine sa vorbim, de ce ai plecat ? unde ai plecat?!

Nu ziceam nimic, eram impietrita, nu stiam cum sa ii zic, imi era teama sa ii zic, e capabila de orice. Mark era furios, nu il vazusem niciodata asa.

-Vorbeste cu mine, Asu, zi-mi de ce ai renuntat? tonul lui era tot ridicat, ma brusca cu miscari, ma tinea cu mainile de brate, ochii imi erau plini de lacrimi.

-Pentru ca nu mai vreau, da!!nu mai vreau, reusesc sa spun prin suspine, ochii lui se maresc, atunci observ o urma de lacrima si ma trag din prinderea lui.

-Nu te vreau, Mark, s-a terminat, incercam sa-mi impun sa il urasc, insa nu reuseam nici sa ii vorbesc tare, inima imi batea tare, sufletul era in agonie.

-Ce e tine? cum adica nu ma vrei ?! Asu am petrecut clipe impreuna si nu-mi spune ca nu ai simtit ce am simtit si eu ca nu cred, isi lipeste fruntea de a mea si imi prinde fata in maini.....Asu, Asu a mea, te iubesc, nu renunta.

Vorbea in soapta, ii simteam respiratia lui calda pe buzele mele, cum pot sa fac asta, il iubeam mult, trebuie sa ii spun.

Luptam impreuna, nu pot sa renunt asa usor, iau o gura de aer si ridic privirea, doream sa ii vad ochii cand ii voi zice, imi duc mana la burtica.

-Mark vreau sa iti spun ca...

Iubind indirect P IDonde viven las historias. Descúbrelo ahora