C.29.Esti oxigenul meu

1.2K 87 1
                                    

-Da, buna Mark, ii spun linistita.

-Buna?! Asu te-am sunat de 10 ori, exagera, am crezut ca ai patit ceva, ce faci?! ma intreaba nervos, dar incerca pe cat putea sa nu ridice tonul.

-Eram in baie.

-Aha, te-am sunat mai devreme insa nu ai putut vorbi, cum a fost ziua ta?!

-Excelenta, a ta?!deja exageram eu.

-La fel, imi spune repede, parca eram 2 copii.

-Mark sunt obosita, maine am o zi importanta si trebuie sa ma odihnesc.

-La asta trebuia sa te gandesti inainte sa iti petreci seara cu un pampalau care sa te oboseasca cu abordările lui plictisitoare.

Deci sa inteleg dragul meu zeu, ca ai primit chiar foarte bine mesajul.

- Nu face asta,  stii ceva, nu vreau sa mai vorbim, esti un nesuferit, egoist te joci cu vorbe frumoase, apoi te duci la alta. Sa nu te mai apropii de mine. M-am lamurit si cu tine.

-Asu nu te juca cu mine, care alta? ti-am zis clar ca eu pe tine te vreau, nu inteleg de ce te comporti atat de diferit?!

-Tocmai,ma vrei si pe mine, curios. Tu esti diferit, nu inteleg cum imi spui ca ma vrei, ma placi, ma saruti si dupa umbli cu alta. Ma dezgusti, imi pare rau, dar nu merit sa iti suport capriciile, stiind ca altcineva poate chiar merita o sansa.

Inchid telefonul ma arunc in pat si încep  sa plang, plangeam si loveam perna, eram suparata pe el, pe mine, pe toti, ma durea sufletul si nu puteam face nimic sa consum energia asta negativă mai repede.

Simțeam ca ma sufoc, gandul cum imi vorbea acum cateva zile si imi spune mie ca sunt diferita. Fiecare parte, părticică din mine era dezamagita de el, de mine ca am fost naiva.

..................................

-Domnilor, sunt incantata atat eu, cat si firma, pentru faptul ca lucram din nou impreuna.

-Domnisoara Asu, suntem onorați de prezenta dumneavoastra si de aceasta intalnire. Trebuie sa recunosc ca sunteti cel mai dur client cand e vorba negociere, dar rezultatul este cel care pune in valoare frumusetea colaborarii.

Ne salutam respectuos, ne felicitam si in cele din urma parasesc sala de sedinta.

Il apelez pe John, dau ignor la cele 3 mesaje ale lui Mark si 8 apeluri, ii povestesc cum  afacerea s-a încheiat intocmai cum discutasem.

Ajung la hotel, receptionera ma atentioneaza ca sotul meu ma asteapta in camera. Sotul meu?! Sigur a gresit, ma confunda, la cate treburi au si fetele astea, ma mir cum de rezista.

Ajung in camera, intru ma intorc sa inchid usa, gînditoare  la bagaj.

-Atat de frumoasa  si totusi singura?! l-ai lasat la usa?! vocea lui Mark se aude din camera.

Ce cauta aici?! cum a intrat?! Nu pot sa zic ca-mi displacea prezenta lui, faptul ca a venit aici, ma incanta pana  in varful urechilor.

-Ce cauti aici?! Si cum ai intrat?! intreb  surprinsa.

-Am voie sa vin oriunde esti si tu, in calitate de sot,imi spune zambind iar din 2 pasi ma prinde in brate si ma saruta, ca si cum avea tot dreptul, buzele lui se misca intr-un  mod posesiv, dragostos, dar si tandru.

Eram prizoniera  lui, vulnerabila, la dorintele lui, felul in care ma saruta ma facea sa ma simt a lui.

Am incercat sa ma opun, insa cum as putea sa ii rezist acestui barbat si daca as fii de piatră as prinde viata, imina imi batea tare, eram atat de pierduti in acest sarut incat  gurile noastre se despărțeau doar pentru a lua o gura de oxigen.

Nu realizez cat timp am petrecut in acest moment al nostru, eram lipita de unul din pereții holului cu el si nici unul nu voia sa faca vrun pas.

Telefonul suna, ma desprind din sarut si il caut in geanta.

-Nu te împart nici cu telefonul, cand ma gandesc ca buzele astea ar rosti  cuvinte atat de aproape de el, Asu nu vreau sa te impart, intelegi?

Imi prinde fata si ma cuprinde din nou intr-un sarut. Ne deplasăm cu pasi mărunți in camera si ne lovim de o masuta.

Ma cuprinde de talie si ma ridica pe ea, fara sa-si despartă buzele de ale mele, felul in care punea stapanire pe mine, ma facea sa-l doresc si mai mult.

Mainile lui erau pe spate lasate in jos, buzele lui s-au desprins intr-un final de ale mele si explora în mod curios gatul, apoi umarul.

Parul lui era fin la atingere, ma jucam in el, il mai trăgeam in mod intentionat, jucăuș pentru a ma răzbuna pe el, pentru ca e atat de obraznic insa nu atat cat sa-i despart buzele de pielea mea.

Bratele lui erau atente la fiecare miscare, ii simteam degetele usor patrunse in pielea mea, ma tinea lipta de el, ne doream asta amandoi, ne doream unul pe altul.

Dintr-o miscare imi desprinde parul, care era starns intr-un coc si-si trece degetele prin el. Ma privea dulce, plin de iubire, eram  usor îmbujorata datorita tensiunii ce se crease in noi.

-Esti frumoasa, nu cred ca mi-am dorit ceva mai mult ca acum, imi spune pe un ton bland.

-Si ce iti doresti  acum? ii spun in timp ce imi asezam obrazul in mana lui ce ma mangaia delicat.

-Pe tine, vreau sa fii a mea, nu doar acum sau mai tarziu, te vreau mereu....esti oxigenul meu Asu.

Ii zambesc dulce si ma uitam in ochii lui sinceri. Vorbele lui erau frumoase, perfecte, dar chiar asta vrea? doar asta vrea? ma saturasem de vorbe...uneori acțiunile  lui m-au facut sa plang seri.

-Mark, vreau sa te cred, insa ...si fac o pauza mutandu-mi privirea in jos.

-O sa-ti demonstrez ca sunt demn de increderea ta, de când te-am vazut am simtit ca trebuie sa fii a mea si atat.

-O sa ai ceva de munca atunci, il privesc zambind.

-Nici nu am altceva de facut, totul acum se rezuma la tine, la noi. Esti gata?!

- Gata pentru ce?

Iubind indirect P IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum