C.47.Suntem adulti

1K 75 0
                                    


-A da, vreau cunosti pe cineva important pentru mine, imi prinde mana si mi-o saruta.

Nu apuc sa continui discutia ca aud o voce de femeie, ma întorc era o fata inalta, parul lung saten cu reflexii aurii, purta o salopeta neagra, era frumoasa.

Il imbratiseaza pe Mark al meu pana ii ia tot oxigenul, acesta se ridicase cand a vazut ca se apropie apoi ii sopteste ceva la ureche si zambeste larg.

-Asu ti-o prezint la Alison, persoana de care ti-am zis.

-Asu, imi intind mana si am omis incantata pentru ca nu stiam daca eram sau nu.

-Asu ma bucur sa te cunosc Mark mi-a vorbit atat de mult despre tine incat cred ca te cunosc mai bine ca el, ma imbratiseaza scurt razand.

-A da ?! nu stiam ce sa zic asa ca am zambit putin stramb.

-Mark nu inteleg de ce ai stat atat, eu nu as fi scapat-o din prima clipa, Mark zambeste la spusele ei si priveste usor rusinat in jos.

Aaaaa poate sa-mi spuna si mie cineva ce se intamplat cine este si ce e intre ea si Mark.

-Alison vreau sa ajungem sa mancam in seara asta nu sa plecam flămânzi, i-am promis lui Asu o seara placuta, ma priveste bland.

-Dragul meu frate, atat de devotat...cum frate? inima mea zburda de bucurie.

-Ma bucur sa te cunosc in sfarsit, stiu ca esti o persoana importanta pentru Mark, chiar daca nu am avut suficient timp sa vorbim....in gandul meu nici nu mi-a zis despre tine....

-Pai cred si eu, se simte atractie dintre voi de aici, parca ma aflu pe un camp magnetic...

Ma inrosesc la fata la spusele ei, noroc ca machiajul estompează oarecum efectul.

Seara a fost excelenta Alison este incantatoare, amuzanta, inteligenta are aspiratii mari, optimismul ei este molipsitor, felul in care vede lucrurile ma bine-dispune.

Dupa doctorat si-ar dori sa-si deschida un centru de cercetare in care sa implice si copii pentru diferite activitati, dorește sa ofere sponsorizări cat si acordare burse pentru studenti.

-Mark cat alegi tu desertul eu si Asu ne retragem putin, daca ma intelegi, ii face cu ochiul.

Ne ridicam de la masa si plecam impreuna, mi-a povestit ceva despre plecarea ei insa cand ne-am îndepărtat de Mark, schimba brusc subiectul.

-Nu stii cat ma bucur sa va vad impreuna, va potriviti atat de bine.

-Multumim, ii spun zambind ....trebuie sa am grija ce ii zic in cele din urma Mark era fratele ei.

-Stiu ca Mark uneori este atat de dificil incat ma intreb cum se uita in oglinda, ma mir cum de ai rezistat, pana acum, o singura iubita am cunsocut si asta pentru ca era la el acasa intr-o dimineata, iar el era plecat. Saraca i-a zis ca ne-am cunoscut, s-a certat cu ea si s-au despartit.

Nu ziceam nimic, nu am vorbit cu Mark de iubiti sau prieteni din trecut, atat de dificil e?, gandul asta ma facuse sa fac o fata confuza, ochi mari.

-A stai linistita, pe tine te iubeste, altfel nu ne vedeam ...rade usor apoi se uite in oglinda si isi fixeaza rujul mat roz natural.

-Uau sunt o norocoasa ce sa zic, radeam si eu.

-Da, esti, este foarte devotat, atunci cand isi pune in gand ceva intoarce lumea sa il obtina si pune mult suflet.Ma priveste apoi se intristeaza.

-Si asta e rau?! vad ca te-ai intristat.

-A nu doar ca le am si eu pe ale mele, sper ca in curand sa pot sa va prezint si perechea mea.

Ne imbratisam in semn de sustinere apoi zambim una la alta si plecam sper Mark.

Am continuat discutiile legate de proiecte, planuri, orele treceau iar noi nu realizam. Dupa ce achitatăm, ne ridicam si plecam, ne luam ramas bun Alison venise cu masina ei, un model sport tot audi de culoare alb.

Mark ma prinde de mana si mergem spre masina, nu am vorbit prea multe, eram obositi amandoi, ajungem la hotel, Mark imi deschide usa si ma prinde intr-o imbratisare.

-Ce faci nu vrei sa urci?!

-Nu, ma duc acasa maine trebuie sa ma trezesc sa iau ceva fise din port apoi trec sa te iau si mergem la aeroport, ok?

-mmmm sa inteleg ca ma eviti, adica te temi ca am aflat lucruri despre tine si as putea sa te intreb?! ma jucam cu tonul vocii.

-Domnisoara nu face asa ca e posibil sa te iau pe sus pana in camera si sa nu iti mai dau drumul pana dimineata, Alison a zis ceva ca as putea sa dau o fuga acuma pana la ea acasa, zambea usor.

-Hahaha nuuu, glumeam ....Te iubesc Mark, ne vedem maine atunci.

-Si eu te iubesc, imi prinde buzele intr-un sarut dulce apoi se îndepărtează si pleaca.

.......................................................

Timpul a trecut repede, asa se intampla cand te intorci acasa, in avion am adormit pe umarul lui, era placut sa-l stiu langa mine.

Ajung acasă, ma joc cu Joy apoi ma arunc in pat, offf nu vroiam sa vina luni, iar Jasmin, iar figuri, offf, dar asul este la mine, rad usor apoi ma ridic si ma duc la doamna Sema.

Ii multumesc pentru ca a avut grija de Joy, ma invita la un ceai, ii spun cateva lucruri de plecarea mea, de cum au mers lucrurile pe nava.

-Asu sa stii ca am o varsta, bun, acum zi-mi cum este cu Mark? remarca ei ma surprinde, iau o gura de ceai sa trag de timp pentru a gasi raspunsul potrivit.

-Bine, adica asa cred, suntem la inceput, zambesc emotionata.

-Pare baiat bun, sa nu te uiti la ce zice lumea, sa aveti incredere unul in altul.

Zambeam si o priveam cum se ridica si deschide frigiderul si imi ofera un ecler.

Il mananc cuminte, parca era mai bun ca niciodata, ii multumesc inca odata apoi plec.

.............

Astazi va fi o zi reușită, aleg sa port o rochita crem, cu nasturi de sus pana jos, o curea pe talie, botine tot crem, parul bucle prins.

-Hei Richard, poti vorbi?!

-Asu ce surpiza, da sigur.

-Am primit mesajul tau si daca vrei ne vedem la pauza ce zici?!

-Nu am sanse astazi, sunt prins toata ziua, daca nu mai mult. Dar ne auzim saptamana asta e ok?! imi pare rau.

-e ok, sigur nu e nici o problema.

Ajung la firma, Mark era in parcare cu cativa colegi, ma indepartez usor si ma fac ca nu il vad, zambeam si asteptam liftul insa il vad cum m-a prins din urma si pășim amandoi in lift.

-Fugi de mine domnisoara?! de cand te astept, ma saruta pe gat.

-Mark poate sa ne vada cineva, ii spun si ma alintam la el in brate, ce dor imi fusese de el, chiar daca il vazusem ieri, nu imi era suficient.

-Si daca ne vede ce, suntem adulti, eu si cu tine in lift....imi saruta buzele atat de pasional, imi placea cum ma facea sa ma simt in prezenta lui, sub prinderile, sarutarile lui.

Oricat imi doream sa continuam asta, ne-am oprit, ne priveam jucaus, parca din privi tot continua cu ceea ce faceam, imi aseaza o suvita la locul ei, mereu imi deranja parul, eu ii fixam gulerul la camasa, imi musc buza de jos intentionat, stiam ca nu se poate abtine la gestul asta.

Isi pune o mana de-o parte si alta a trupului meu,ma fixeaza cu privirea, se citea dorinta in ochii lui.

Iubind indirect P IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum