C.16.Cred ca nu

1.4K 97 0
                                    

Dupa cumul de emotii ce m-au coplesit si faptul ca am plâns, ca m-am eliberat, am reusit in cele din urma sa-mi iau gandul de la el si m-am apucat de proiect.
Căzută pe ganduri, legat de locul de joaca pentru copii, nu ma hotăram la culori, mobila, asa ca ma ridic si plec din birou. Aveam nevoie de o pauza, o gura de aer, iar in ceea ce priveste situatia cu Mark, o sa ii ofer eu momente frumoase.

Cand deschid usa, mai sa ma izbesc de Mark, ma poziționez in tocul ușii si imi încrucișez mainile.

-Mark! incep sa cred ca ai mai vrea momente cu mine, ii spun zambindu-i ironic.

-Eu tocmai voiam sa intru sa....

-Sh sh sh, ma apropii de el si ii spun mai mult soptit.Eu plec acum, cauta-ma cand vin si fara frica sa intri de data asta, nu o sa mai ai ocazii, stai linistit, ma îndepărtez facandu-i cu ochiul.

Părăsesc clădirea si ma îndrept spre Pip cu gandul sa imi iau un sendvis sa pot mânca in parcul de langa.

Speram că privind copii cum se joaca si ce activitati le place ma va ajuta sa dezvolt anumite idei pentru proiect.

Era o zi superba, copacii erau infloriti, soarele era bland eram fascinată de tot ce era in jur. Sute de nuanțe de verde, flori diverse culori, textura si model ,pentru o clipa am inchis ochii si am savurat un moment de liniste.

Rasetul de copii imi suna ca o melodiei, era placut sa-i vezi plini de energie si veseli. Gandul mi-a fugit la Aylin..."zambetul schimba lumea"...ma ridic si ma indrept spre birou, zambind si bucurandu-ma de frumusețea naturii, de faptul ca toti meritam sa fim fericiti mai devreme sau mai tarziu.

Intru in birou si vad un dosar. Nedumerită il deschid si vad ca erau cateva scheme pentru sala de bal, atunci mi-am dat seama ca il lasase Mark. Le studiez cu atentie este perfect chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun.

-Hei Asu vii jos, urmeaza sa ajunga  John si vrem sa ii facem o surprinza.O voce de femeie ma surprinde, cand intra in birou.

-John?surpriza?!

-Hai cu mine si vezi. Azi e ziua lui de nastere.

John este directorul firmei, secretara lui organizase ceva restrâns cu cateva prăjiturele, suc, o surprinza si asa ne-am adunat toti sa-l felicitam.

Nu mare imi este mirarea s-o vad pe Jasmin de gatul lui Mark. Incredibil fata asta nu ratează nici o sansa.

-La multi ani !!!! strigăm in cor in timp ce John intrase in sala cea mare de conferinta. Fata de la receptie, il anunțase ca este asteptat de urgenta acolo.

Il felicit pe John, apoi ma indrept catre un grup de colegi si discutam despre proiecte si diverse.

-Buna, vreau sa vi-l prezint pe Mark, o aud pe Jasmin cum se  baga in seama.

Ma intorc si ma uit la el cum se ranjea  langa Jasmin, offf ce dezgust. Si cand ma gandesc ca ma sarutasem cu el si acum se topea cu ea la brat. Colegii mei fac cunostinta schimba cateva vorbe.

-Mark este incatator, o prezenta mai mult decat placuta pentru mine, o aud pe Jasmin.

-Asa este, spun in timp ce il priveam in ochi. Surprins de ce zic, continui, insa ai grija Jasmin, aceste momente sunt trecătoare .

Apoi am privit-o cum era confuza, ma retrag politicos si plec.

-Dragii mei colegi, sunt magulit de prezenta si gandurile voastre bune. Mereu ati fost si sunteti incantatori, va multumesc pentru  dedicarea voastra in aceasta companie, voi sunteti motorul firmei, ne spune zambind. Asa ca diseara facem schimbul de ulei si rade, nu prea se pricepea la glume, adica ne vedem la club si vreau sa mai vorbim sa ne destindem putin, va astept pe fiecare fara scuze.

Am ajuns in birou, imi iau pastilele si ma apuc de lucru. In  cateva ore sunt acasa, așezată pe marginea patului si cu ochii in sifonier.

Nu stiam cu ce sa ma imbrac, localul unde mergem este foarte select, John este printre cele mai influente persoane  din oras sau poate mai mult. Asa ca localul este unul deosebit...nu m-as mira daca as afla ca este al lui. Imi aleg o rochie lunga, de un albastru deschis, bleu, cu spatele putin gol si o crapatura pe piciorul stang, parul il las pe spate, sper varfuri avand bucle voluminoase si lejere, imi aplic mascara si cu ruj rosu inchis visiniu sunt gata, nu e ca si cum daca veneam in blugi nu ma primeau, doar ca vroiam sa-mi demonstrez ca pot face tipilor ca Mark. Chem un taxi si plec.

Ajunsa in local ma integrez usor, majoritatea ii cunosc fiind colegi, uni clienti, parteneri, persoane pe care le-am intalnit.

Nu pot sa nu observ ca Mark venise si el, era imbracat impecabil, costum negru, camasa alba, usor deschisa la baza gatului. Era atat de atragator faptul ca era inalt si bine facut in umeri, cred ca face sala, il ajuta foarte mult cu costumul, atunci isi intoarce privirea si ma observa ca il priveam, dar cineva imi blochaza vederea cu el.

-Richard!!! nu pot sa cred, ce faci aici??

-Asu buna, uau arati incantator asta ca fiu politicos si rade, ma pupa pe obraz. Uite am fost invitat la ziua lui John, directorul tau.

-Pai cum te cunosti cu el?! intreb nedumerita.

-Acum 2 ani  fost cu baietelul lui la spital, era foarte rau, si eram de garda si asa ne-am cunoscut, cel mic avea apendicită si am fost nevoit sa intervin si de atunci am ramasa relatii bune. M-a numit  doctorul familiei, apoi a mai venit cu ai lui la un control si ne-am apropiat.

-Interesant, e bine de stiut. Pot sa zic ca ma simt norocoasa ca te cunosc, in zilele de azi trebuie sa fii atent pe ce mana mergi, ii zic razand.

Am mai discutat putin, cum nu stia pe nimeni am petrecut mai mult timp cu el, ma scuz pentru o clipa si ma duc la baie.

Localul era mare, te puteai rataci usor. Pentru a ajunge la baie trebuia si mergi pe un hol lung, slab luminat si acolo erau mai multe usi. In cele din urma am nimerit la baia de fete. Ma gandesc la Mark nu mi-l pot scoate din cap, imi spal mainile cu apa rece in ideea de a-mi reveni imi fixez rujul si ies.

Simt cum cineva ma trage intr-o încăpere  si inchide usa. Locul era mic, parea a fi o camera de depozitare prosoape, sapun, odorizante. Ma intorc speriata spre cel care a facut asta si il lovesc peste fata cu putere.

Iubind indirect P IWhere stories live. Discover now