C.31.Etern

1.3K 91 0
                                    

-Mark ma gadil, inceteaza te rog, ii spun in timp ce ma feream cu ochii inchisi, inca eram adormita.

-Serios?! sa inteleg ca nu esti obisnuita cu rasul la prima ora?! iubita mea este răsfățată ?! si incepe usor sa meargă cu degetelele pe spatele meu.

-hahaha, Mark te rog, il prind de mana si ma rasucesc sa-l privesc in ochi. Mai spune-mi odata ?!

-Cum ?! iubita mea?! ne impreunam degetele si el se apropie usor de buzele mele cuprinzandu-le intr-un sarut dulce, inocent, drăgăstos si atat de intens.

Cu fiecare miscare ma facea sa vreau mai mult, insa el se rezuma doar la saruturi tandre.

-Te iubesc Asu! ma priveste cu ochi blanzi, si imi intinde o cutiuta mica din catifea neagra.

Ochii mei se maresc si fara sa mai zic ceva il iau si il deschid cu sufletul la gura....oare este inel?! asa repede si cu ce motiv?! nu m-a intrebat nimic inca.

-Mark este superb, imi duc mana la gura, emotiile m-au coplesit si ochii mei erau sclipitori.

-Imi permiti, ma ajuta sa scot din cutiuta un lantisor finut, din aur ce era accesorizat cu un simbol, mi-l aseaza, venea la baza gatului, apoi mainile lui coboara pe brate si ma saruta pe el, si pe umar.

-Ce simbolizează ?

-Faptul ca iti voi purta o iubire eterna.

-Este superb, ma uit in ochii lui, Mark imi doresc sa ca iubirea noastra sa fie eterna.

-Se va spune povesti de noi, apoi rade usor.

- Hmmm ... ma gandesc oare ce vei face cand imi vei gresi cu ceva? ...si incep sa rad usor.

-Pai nu iti voi gresi, imi spune cu un  aer de increzut ridicand din spranceana.

-Iar eu nu te voi ierta, spun la fel de sigura ca el si incep sa rad.

Ma duc la el si il sarut multumindu-i in soapta pentru cadou si clipele frumoase.

-Hai sa mergem, imi esti datoare tanara domnisoara, aseara trebuia sa ne uitam la un film insa ai adormit, asa ca astazi imi esti datoare cu o favoare.

-O sa mi-o platesti, ii spun intr-un mod jucăuș si razbunator, ma ridic si plec in baie.

Dupa ce am servit ceva rapid de mancare, ne-am plimbat pe la magazinele din zona, iar la insistentele lui Mark mi-am cumparat cateva lucruri sa le pot purta aici.

Era o zi calduroasa, asa ca am hotarat sa mergem la plaja. Apa era încântătoare atat de limpede si culoarea ei, albastru cristal, atat de limpede si frumoasa.

-Iti place in luna de miere?! ma intreaba amuzat, ce a fost cu tine ieri?!

-Te-a deranjat ?! domnisoara de aseara, mai avea putin si lesina la tine in brate, m-am gândit sa te salvez.

-mmm, as putea sa ma obisnuiesc cu astfel de salvări.

-Dar de mine cine te salveaza?!

-Poate nu vreau sa fiu salvat, m-as lasa legat de tine, vine langa mine si ma priveste provocator, ca si cum ar vedea mai mult decat se lasa vazut.

Ne-am îmbrățișat si am inceput sa ne sarutam, profitand amandoi de fiecare clipa, teama ca atunci cand ne vom intoarece, iar lucrurile poate nu vor fi asa ne facea sa prețuim si mai mult fiecare sarut, atingere.

Eram dependenta de el, fiorii ce imi traversau corpul, erau din ce mai puternici, sinteam cum sufletul ii se dăruiește,  inima mea era dornica de iubirea lui, totodata sa ofere iubirea ce incepea sa o poarte pentru el.

Era incredibil cum in cateva ore lucrurile au luat asa întorsătură, speram sa avem un final fericit, nu voiam sa cred ca odata ajunsi, ma trezesc din acest vis frumos.

Seara am comandat ceva in camera, ne-am rasfatat cu multiple preparate dulci, specific zonei, dar nimic nu se compara cu sarutarile dintre noi.

-Asu, nu vreau sa exageram cu atata dulce, se indeparteaza usor de mine, ma repet nu vreau sa iti fac nimic din ce nu iti doresti.

-Asta suna mai mult ca nu ma vrei, il tachinam.

-Nici nu iti poti imagina cat de mult de vreau.

Fara sa-mi pot sa mai continui sa spun ceva,se apleaca peste mine pe canapea, ma cuprinde de mijloc, gest care ma amuza si incep sa rad,  juca rolul unui animal de prada, iar eu am cedat fiindui prada lui.

Ma arunca usor in pat si-mi prinde mainile sus tinandu-le acolo cu ale lui, se apropie de mine si ma saruta, buzele noastre dansau in acelasi ritm, felul in care prelua comanda ma incanta.

Sub atingerile lui tandre pe trupul meu i-am soptit un te iubesc cand am avut contact vizual, pret de cateva secunde ne-am facut promisiuni din priviri, traiam clipe cum nu mi-am imaginat, ochii lui ma priveau doar pe mine,  imi asigurau ca asa va fi mereu, doar eu  contez pentru el, l-am atins usor pe obraz, l-am mangaiat, il doream mult.

Nu voiam sa mai aman acest moment, inima mea deja mi-a confirmat ca bate doar pentru el.

Atunci mi-am ridicat usor buzele si i-am rostit ceea ce ne doream amandoi sa auzim, sa fiu Asu a lui, doar a lui si numai a lui. M-am pierdut in bratele lui, ma desfatam in sarutarile lui, gandurile mele au disparut, eram doar noi doi si ne bucuram unul de altul. Timpul s-a oprit pentru noi, trupurile noastre au fost explorate si rasfatate in cele mai frumoase moduri, faptul ca ne-am daruit unul altuia a fost un act profund impregnat in iubire.

Iubind indirect P IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum