ʀᴏᴅᴇ ᴅᴏɴᴏsᴇ ʙᴇʙᴇ

343 35 90
                                    

Hey, kako život, žena, dica?

Ljudi moji pa ja sam totalno hepi večeras.
120 minuta čiste drame, a onda na kraju Raketin penal sa kojim je započelo veliko slavlje.
Znam da je to samo nogomet i nema to za mene neku korist, ali je prelijep osjećaj kad tvoj tim dobije. Logično. A i drago mi je zato što ovako dobro nismo igrali od '98.
Svaka čast dečki! I čestitam svima koji su navijali.. Slavi se po cijeloj Hrvatskoj i BiH, samo oni paćenici na Klixu potežu pitanja nacijonalnosti i rata.

"Neka samo suze rone, mi imamo šampione"

Ja sam antitalent za sportove, osim za šah, tako ovaj part nije o nogometu, već moj komentar na ove videe;


~Ja ne znam kako kod vas, ali ovdje uvijek budu 2-3 mlade mame u generaciji.
Ne briga me hoće li se neko jebat sa 14 ili kad već, samo mislim da ih treba više podučit o tom. Jer je moje mišljenje kad znaš neke posljedice manje su šanse da ćeš griješit.
Svi zinu kad čuju da je cura sa 16 trudna, a niko joj ne bi na vrijeme rekao šta je kondom, pilule, odveo je ginekologu i tako to.
Okej, djeca sad imaju jako puno edukativnog sadržaja po internetu, koji je inače jako povjerljivo mjesto, i mnoge je sram pričat sa svojima, ali što se to prije riješi lakše je.

Koliko je seks tabu tema govore i sati biologije kad se na samu riječ penis/vagina javljaju valovi smijeha. Svi imate to u gaćama, tako da ne vidim tu nikakvu sramotu.

U školama se treba više pričat o tom, na vrijeme. Valjda je to izvor znanja, pored kućnog odgoja, a ne Google.

Cijelo školstvo nam je katastrofalno, počevši od vrijednovanja djece odmah u prvom razredu i tu se apsolutno ubija samopouzdanje u njima, volja i želja za školom, njihova kreativnost i ona nevina dječja radost.
Jer onaj koji dobije jedan zaslužuje degenek, a onom ko dobije pet mama kupuje novi mobitel. Umjesto da se objasni odmah na početku kako ocjene ne sačinjavaju osobu, niti su pokazatelj znanja.

Možda naš sistem nikad neće moći biti kao u Finskoj, ipak smo mi mal' i siromašan narod, ali ono što trebamo pokušat je potaknut djecu da izražavaju sebe, iznose svoje mišljenje, zaključuju logički

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Možda naš sistem nikad neće moći biti kao u Finskoj, ipak smo mi mal' i siromašan narod, ali ono što trebamo pokušat je potaknut djecu da izražavaju sebe, iznose svoje mišljenje, zaključuju logički. A to se može postić sa više razgovora i manje bubanja godina i imena koja ti nikad neće trebat.
Sudjelovanje u radu, jednakost među učenicima, manje natrpan plan i program bi uvelike pridonio da i brdoviti Balkan donekle popravi svoj školski sistem.

U državi sa preko 5 000 maloljetnih majki i gdje učenici koji prolaze sa 5.00 u gimnaziji ne znaju šta je bonton mislim da je važnije učiti o tome nego nastavke iz latinskog za pluskvanperfekt pasivni. Općenito ne vidim poantu učenja gramatike mrtvog jezika kad se ionako kasnije u životu služiš samo nekim nazivima.

Poslije sveg ovog se osjećam ko kakva mater koja je odhranila minimum šestero djece.~

Nadam se da će vam se svidjet ona gore pjesma hah.

Vjerujete li u sudbinu? Koliko ćevapa možete pojest na prazan stomak?

Do idućeg puta, hakuna matata (:

Kako je lepo biti glupWhere stories live. Discover now