!!!!!

1.1K 92 36
                                    

Здравейте!
Ами, предполагах, че от заглавието на книгата става ясно, че историята е спряна. Някои от вас продължиха да питат кога ще я продължа и осъзнах, че така и не ви съобщих официално отговора- Не знам. Няма да изтрия тази история, защото имам надежда, че ще я продължа в някакъв момент. Не се притеснявайте, ще разберете когато отново реша да пиша по нея, тъй че не е нужно да ме подсещате за нея- не съм я забравила 😃😃.

Предполагам, че се очаква да обясня защо я спрях- просто стреса ми дойде в повече в даден момент и реших да си взема почивка от всичко. Но когато тръгнах отново да пиша осъзнах, че не е същото и изпаднах в дооста дълъг writer's block. Това, което ме изкара от това състояние беше една друга история, която започнах. И като стана дума...

На 25ти (а.k.a Коледа) ще публикувам нова история 🎉🎉🎉
Честно казано тя ми оправя настроението и наистина се надявам да ви хареса и да успея да ви се реванширам за това, че бях толкова непостоянна с тази. Моля ви, не ме притискайте да довърша Two Halves, ще го направя, но когато намеря мотивация за това. А дотогава, се насладете на това, което ви готвя ^-^.

Благодаря много за разбирането❤️
До 25ти!
Обичам ви ~

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Jimin: Two Halves [СПРЯНА] Where stories live. Discover now