25

2.5K 121 16
                                    

Multimedia: Greg

Not: Bölümün kısalığı için üzgünüm! 

۞

Kutuyu kapatıp yatağımın altına saklamıştım. O resimleri asmayı o kadar çok isterdim ki. O imzayı görmeyi, onunla geçirdiğim zamanları hatırlayıp gülümsemeyi... O kadar çok isterdim ki. Her şeyi mahvetmiştik. Babamın tekrar gelmesiyle düşüncelerimden sıyrılarak gülümsemeye çalıştım. Gözlerimin dolduğunu fark etmemiştim bile. 

"Wendy, aşağı da seni bekleyenler var."


Kaşlarımı çatarak onun peşinden yukarıya çıktım. Salona girdiğim anda Clariss çığlık atarak üzerime atladı. "İlk gününü kutluyoruz, Wen!"

O ayrıldıktan sonra John, Amelia, Lily de sırayla sarıldı. İçimde ki boşluk, gördüğüm bu görüntü karşısında daha da büyüdü. Bir şeyler hep eksik olacaktı. Birileri hep eksik olacaktı. Ama içimde ki acı, özlemimden daha büyüktü ve kendim için hayatıma böyle devam etmeliydim.

"Ah, çok tatlısınız!"

Clariss hediye paketinde ki mezuniyet şapkasını çıkardı ve saçlarımı düzelterek taktı. 

"Lise mezuniyetinde yanında değildik. Umarım üniversiteyi bitirdiğinde yanında oluruz!"

Bana tekrar sarılarak yanaklarımdan öptü. Kulağıma eğilerek fısıldadı.

"Birileri burada olmayı çok isterdi, Wen."

"Bunu benim için daha fazla zorlaştırma, Clariss. Lütfen, yapma."

Başıyla onaylayarak benden ayrıldı. O geceyi onlarla beraber eğlenmeye çalışarak geçirmiştim. Hediyelerini açmıştım, onlara gülümsemiştim, esprilerine kahkahalar atmıştım. Bu mutlu olmak demekse, evet, mutluydum sanırım. Ama bu bana göre mutlu görünmekti. 

 ۞

"Onun gönderdiği resimleri ne yaptın peki? Tanrım, artık ismini söylemelisin!"

 

"Hayır. Hayır. İlk ismini söylemeye başlarım. Sonra numarasını hatırlamaya başlarım ve bir bakarsın ki onu arıyorum! Hayır, Lana. Resimler hala kutu da duruyor."

Lana'nın heyecanla bekleyen gözleri son söylediğimi duyunca birden çöktü. "Sana inanmıyorum, Wen."

"Lana, son bir gündür konuştuğumuz tek şey Onun gönderdiği resimler, sıkılmaya başlıyorum."

"Ah, pekala. Bir daha sormayacağım. Bu kadar romantik bir şeyle uzun zamandır karşılaşmamıştım... Son bir soru! Toplam kaç resim olduğunu bir kez daha söyler misin?"

SoulWhere stories live. Discover now