TEŞEKKÜRLER!

3.1K 143 61
                                    

Öncelikle, sonuna kadar okuyan, yorumlayan ve beğenen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Mahzen'den sonra her hangi bir kurguyu tamamlayabileceğimi düşünmüyordum ama Soul bu konuda haksız olduğumu bana gösterdi. Gerçekten çok araştırma gerektiren ve çok düşündüren bir hikayeydi benim için. Fazla okuyan yoktu, -ki hala yok- ama az ve öz okuyucularım sayesinde Soul'u yazmaya karşı hep istekliydim, bunu sağlayan kişilere ayrıyetten teşekkür ediyorum.

Mel, Lev, Damla. Yorumlarıyla beni kahkahalara boğan, bir sonra ki bölümü yazmamı sağlayan üç isim buydu. Tabii mesajlarda konuştuğum ve yakın olduğum başka arkadaşlarımda vardı elbette. Fakat yorum ustaları bu üç isimdi. Sizi çok seviyorum! 

Sonunda Clariss & Lana ölümü için üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Ki, bu duruma üzülenler varsa eğer, daha önemli kişilerin ölümünü planlamıştım. Son anda bu iki isim ortaya çıktı. Onların ölümünü çok ani bir kararla verdim. Ama yine de üzgünüm! Clariss ve Lana her zaman bebeğimdi! 

Cevap gelmeyen hiçbir yorum yok, eğer varsa da Wattpad'in sildiği ya da yayımlamadığı yorum vardır, emin olun hiçbirini yanıtsız bırakmıyorum. ^.^

Hikaye hakkında ki aklınıza takılan sorularınızı bu bölüme yorum olarak yazarsanız cevaplayacağım. Okuyan herkese çok teşekkürler! 

Kapanış fotoğrafını güzeller güzeli Wendy Gonzalez ile yapıyorum! :3

-Allwie 

SoulWhere stories live. Discover now