Глава 16

747 74 8
                                    

Завръщането ни в Париж беше епично - косите ни още бяха пълни с пясък и багажите ни още не бяха разопаковани, когато се качихме в апартамента на Чарлийн. Там в шкафа под мивката в кухнята имаше толкова бутилки шампанско и розе, че дори не ни се наложи да отиваме в клуба. Просто ги извадихме и наляхме в чаши. Пуснахме музика от стерео уредбата й и преди да бяхме успели да направим каквото и да било, вече бяхме пияни и танцувахме до забрава.

Наложи се всички да преспим там, защото след паметното падане на Анаис от дивана на всички ни стана ясно, че нямаше да можем да се приберем по домовете си. Чарлийн, аз и Хънтър легнахме в спалнята. Айви, Астрид и Примроуз се настаниха в гостната, а Уили и Деклан - на дивана в хола. Малко преди всички да се разпръснем по стаите, видяхме двамата да се събличат.

- Не се пробвай да ме прелъстиш, Деклан - Уили го предупреди с пръст, опрян в гърдите му. - Имам си гадже.

- Нямам намерение - тъмнокосият се засмя. - Но ако реша, и двамата знаем, че ще успея, а дори и ще накарам Астрид да се присъедини.

Погледнах въпросително към Чарли, объркана от разговора им. Когато с Хънтър отидохме в спалнята, тя ми прошепна:

- Тримата са правили тройка преди да се познават.

Може би защото бях пияна, а може би и защото намирах историята за абсурдна, но така се разсмях, че на двамата ми съквартиранти се наложи да ме повалят на леглото и да ме завият през глава, за да се успокоя.

- Ние се познаваме доста добре - Хънтър се усмихна с онзи свой типичен дяволски блясък в очите, - но това не пречи и ние да направим нещо такова.

Чарлийн изсумтя, лягайки от дясната ми страна. Двамата си размениха многозначителни погледи, преди Хънтър да легне до мен и аз да се окажа притисната между двама от най-красивите хора, които познавах. Напомнях на разтопен кашкавал между две препечени филийки хляб в един тъкмо излязъл от тостера сандвич.

- Това е стара война, скъпи - чух Чарли да подмята, докато тъкмо се унасях. - Няма да спечелиш.

- Последният път ми позволи да имам всичкия контрол на света над теб - Хънтър звучеше самоуверено. - Този път също ще стане така.

- Последният път беше преди две години. Промених се много оттогава, вече не съм същата и...

Love on the brain (girlxgirl)Where stories live. Discover now