emine ve poyraz

216 8 0
                                    

Multimedya:emine

Bugün bizimkilerle okulu ekip vakit geçirecektik. Fazla oyalanmadan formalarımı giyip aşağı indim. Servis gelmişti hemen binip yerime geçtim.

Can her zamanki gibi beni kapının önünde bekliyordu. Daha fazla bekletmeden gidip sevgilime sarıldım
"Günaydın adamım"
"Günaydın güzelim hadi gel kantinden yiyecek birşeyler alalım"
Kafamı sallayıp can'ı takip ettim. Kantinden tost ve çay alıp sıramıza geçtik. Bu sırada poyraz ve emine de gelmişti. Ben iştahla tostumu yerken poyraz biraz uyuyacağını söyledi. Yemeğimiz bitince hoca da gelmişti.

Sonunda öğle arası olunca okuldan kaçmak için bahçeye çıkmıştık. Etrafta kimsenin olmadığına emin olunca teker teker tellerden atladık. Can'ın eli elimdeki yerini alırken nereye gideceğimizi kararlaştırmıştık. Önce bir kafeye gidip yemek yiyecektik sonra da alışveriş merkezine gidecektik.

"Poyraz yavaş ye boğulacaksın" poyraz öküz gibi yemek yiyordu. Gözlerini devirip yemeğine devam etti.
Yemeğimiz bitince poyraz ve can hesabı ödemeye gitmişti. Emine bugün biraz dalgın gibiydi fırsattan istifade yerimden kalkıp eminenin yanına oturdum.
"Emine ne oldu dalgın gibisin kötü bişey yok değil mi?"

"Yok  bişey canım merak etme" dedi ve gülümsemeye çalıştı. Fazla üstüne gitmedim kokusu yakında çıkardı.
Can ve poyraz'da gelince kafeden çıkıp otobüs durağına doğru yürümeye başladık. Durakta beklerken bir kızın can'a baktığını gördüm. Can'ın elini daha sıkı tuttum ve yanağını öptüm. Ne olduğunu anlamıştı.
" hmm kıskanç bir sevgili. Sevdim."

"Ya can o kızın sana nasıl baktığını bilmiyosun" dedim küskünce ve elini bırakıp biraz uzaklaştım. Can yanıma gelip kolunu belime sardı.
"Bi daha benden uzak durma tamam mı güzelim? Sen benden uzak durunca şuram acıyo" dedi kalbini göstererek.
"Öperim orayı olmaz mı?"
"Senin öptüğün yerde gül biter yavrum." Dedi ve başımın üstüne öpücük kondurdu. Bu sırada otobüs de gelmişti. Boş biryer bulup oturduk. Can'ın eli elimdeki yerini alırken ben dışarıyı izliyordum.

"Ya cann hadi gelsene"   can'ın elinden tutmuş zorla filme sokmaya götürüyordum. Neymiş beyefendi aşk filmi izlemezmiş. Aksiyon olsa olmazmıymış. Zorda olsa can'ı ikna etmiştim. Şimdi ise poyrazla beraber mısır almaya gitmişlerdi. Seansın başlamasıyla içeriye geçip koltuklarımızı bulmuştuk.

"Can beni izemek yerine filmi mi izlesen sevgilim."

"Yoo ben halimden gayet memnunum benim aşkım karşımda seni izlesem yeter bana"

Filmden çıkmıştık gerçekten de çok güzel bir filmdi. Tabiki can film yerine beni izlemişti ama çokta bir şikayetim yoktu.
Can'ı peşimden mağazalara sürükleyip vitrinlere bakmaya başladım. Aynanın karşısında üstümü  düzeltirken can gelip bana sarıldı ve kafasını boynuma gömdü. Bu halimiz çok hoşuma gittiği için telefonumdan fotoğrafımızı çektim.

 Bu halimiz çok hoşuma gittiği için telefonumdan fotoğrafımızı çektim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SIZI Where stories live. Discover now