8. Fejezet

7.2K 325 9
                                    

A riportereket annyira lefoglalták Matyld hazugságai, hogy engem észre sem vettek. Rögtön tárcsáztam Shawn-t, hogy nagy gáz van.

  – Hmmm...– vette fel a kagylót.
  – Shawn, nagyon sajnálom, hogy felébresztettelek, de oltári nagy baj van. Gyere most Andrew-hoz, ő már biztosan bent van.

  – Azonnal megyek.– mondta kicsit az átlagosnál vékonyabb, rekedtesebb hangon.

Ismét Andrew-nál

Shawn még nincs itt, de így is felengedtek a menedzseréhez, hiszen már tegnap jártam nála.

– Jó reggelt, Andrew, iszonyúan sajnálom, hogy ilyen korán zavarlak, de baj van.–hadartam kétségbeesetten.
– Terhes vagy? – kerekedtek ki a szemei.
–MI? Dehogy is, minek nézel engem?– elmeséltem neki mindent és nem győztem hangsúlyozni, hogy nem magam miatt jöttem, hanem nem akarom azt, hogy Shawn hírnevének ez ártson.
– Tehát ez a kis liba protekciót remél, mert azt hazudta, hogy a legjobb barátnőd, de a nevedet rosszul mondta és a gyermekkorról szóló füllentése is összeegyeztethetetlen a valósággal. Akkor magát járatta le, mi itt a probléma? – nézett rám furán, az elmúlt 2 napban a megismerkedésünk óta sokadszorra.–Na ne.– esett le neki végre.  – Ne mond, hogy bevették?
– Csak nézz fel a netre.

***Shawn Mendes barátnője egy mániákus hazudozó***

***Dorothea valódi neve Theodora és valójában nem is londoni***

 –Nyugi Dor, ő itt Andrew, mindent megold. Főleg úgy, hogy ez egy hazugság, semmi baj.– lépett mögém Shawn és tette kezeit a vállaimra, amire akaratlanul is rámosolyogtam. Már tudott mindenről, ahogy beléptem Andrew-hoz, már vonalban volt, hogy ne maradjon le semmiről. – Rosszakaróid midig is lesznek. – sóhajtott. – Ez az, amitől bármennyire is szeretnélek, nem tudlak megvédeni.
–Bármelyik oldalt is nézem, az összes apró firkálmány. Ezt könnyen el tudjuk intézni, maga a lap még csak nem is rendes kiadó, csak egy netes fos. Ebből is látszik, hogy a kis csaj hívta az írókat.

Andrew.nek 3 telefonjába került, hogy a nagyobb lapok lehozzák az óriási botrányt, hogy rólam, a "fenomén" Dorotheá-ról egy haszonleső kamubarátnő nyilatkozott, de még a nevemet sem tudta rendesen és össze-vissza hazudott mindenről, mégis a kis szennylapok mindent elhittek és lehoztak, hogy mekkora hazug vagyok, ráadásul a kis lelkem sérült és sajnáljon engem mindenki. Végül is tök aranyos kommenteket kaptunk, hogy a Theawn mindent kibír és szurkolnak nekünk. Kár hogy  nincs Theawn és nincs szerelem sem. 
  – Andrew, kimondhatatlanul hálás vagyok neked, sosem fogom elfelejteni. Megölelhetlek?– kérdeztem félve.
– Persze, miért ne? – tárta szét karjait és megöleltem. Láttam Shawn-on, hogy ideges, mert őt még sosem öleltem meg, de őszintén szólva élveztem a helyzetet. Elköszöntem Andrew-tól, majd Shawn-hoz léptem, majd hirtelen ötlettől vezérelve fél kezemmel megfogtam a vállát, lábujjhegyre álltam és gyors puszit nyomtam az arcára. Miközben lassan elhúztam az arcom közben még a fülébe súgtam egy sziát és hangtalanul, az ajtóból egyet visszaintve távoztam. Mondanom sem kell Shawn arca mennyire vörös lett és lefagyott. Nem tudom eldönteni, hogy szomorú legyek, mert ő nem puszilt meg vagy örüljek, hogy annyira tetszett neki, hogy nem tudta lereagálni. Fogalmam sincs, hogy mi ütött belém, mindenesetre a belső istennőm visítozott örömében. Tudom, csúnya dolog a hallgatózás, de nem bírtam ki.

 –Haver, nem tudom eldönteni, hogy egy szende lányba vagy egy szexi vadmacskába szerettél bele. Csak rád kell nézni, teljesen elvette az eszedet. Ő sem közömbös, lépj már valamit.
 –Nem tudom mi volt ez, de ma este elmegyek hozzá és elhívom vacsorázni. Vagy most rögtön utána megyek, nem rontok fel a lakására, elvileg én nem tudom, hogy hol lakik, csak kinyomoztattam. –nevetett zavartan. –Ha elmegyek hozzá, az nagyon rámenős, nem?
  – Menj utána, siess még talán vár a liftre.– mondta Andrew. – De ne úgy hívd el, mint egy félénk kamasz, nyomd el a zavarod! – alig bírtam ki, hogy ne kezdjek el ugrálni örömömben. Majd láttam, ahogy a kilincs lenyomódik, a lifthez már nincs időm odaérni, de szerencsére megláttam egy vízautomatát–gyorsan odareppentem és mire Shawn kilépett az ajtón és már a vizemet kortyolgattam.

Egy csepp magány, egy csésze kávé BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now