💫14💫

794 68 13
                                    

Zobudila som sa na nepríjemnú vlhkosť podo mnou. Zasvietila som si malú lampičku a odokryla sa. ,,Malá" červená škvrna sa rozprestierala na mojej plachte. Vzdychla som si a utekala som si dať tampón, a trochu sa umyť dole. Ospalo som vyzliekla plachtu a skontrolovala ešte paplón. Plachtu som hodila do práčky a zapla som, zobrala si uterák a utekala znova spať.

~~~
Ráno som sa zobudila pravdaže bez uteráku pod sebou. Zobrala som ho zo zeme a vrátila do kúpeľne. Cítila som prichádzajúce kŕče, hodila som do seba tabletku na bolesť, zobrala niečo rýchle na raňajky a schúlila sa pod deku. Moje oči sa znova zatvárali no prebralo ma hlasné búchanie na dvere. Postavila som sa na nohy a išla otvoriť.

,,Obleč sa! Ideme ku mne." Zaťal sánku, bol naštvaný.
,,Martinus ja nemôžem."
,,Niečo som povedal."
,,Ale..."
,,Hneď!"
Keby som nebola dievča vrazil by mi. Chcela som mu dať pusu aby sa trochu ukludnil no jeho pevná sánka ma odrádzala.

Rýchlo som sa obliekala a do očí sa mi hrnuli slzy zo strachu čo mi spraví. Odskočila som si ešte na wc a snažila sa prestať byť citlivá.

Odstúpil od dverí aby som mohla zamknúť. Nechal ma ísť prvú, jeho ruka pristála na mojom zadku, po tele mi prešli zimomriavky.

Nasadli sme do auta, dúfala som že sa ma nebude dotýkať no hneď po prvej zákrute ma stisol za stehno. Pozerala som sa na jeho ruku a snažila sa tváriť že si to užívam.

,,Čo je?" Pozrel sa na mňa a nemal chuť sa začať pozerať na cestu.
,,Nič, len som teraz vstala tak som ešte unavená." Uveril mi to a znova sa pozeral na cestu.

Mala som trému z toho čo spraví keď zistí že mám svoje dni. Sex s menštruáciou som nikdy nemala a ani nechcem. Dokonca to nie je ani v mojom zozname v akých situáciách chcem mať pohlavný styk.

Zastavili sme pred obrovským domom. Zaparkoval do garáže a konečne jeho ruka zmizla z môjho stehna. Vystúpili sme.
,,Nech sa páči."
Podržal mi dvere a pustil dnu. Hneď ako ich zavrel si ma otočil a jeho pery sa pritiskli na moje, tréma prešla a začala som mať svoje chúťky.
Jeho pery boli ako medové koláčiky, mäkké sladké a dokonalé.

Cítila som ako sa uvoľnil a jeho hnev trochu ustúpil. Vyhopol si ma a niesol, pery mal na mojom krku, vedela som že neodídem bez nejakej zmeny. Hodil ma na gauč, vyzliekol si tričko a dal sa nado mňa. Jeho vypracované telo bolo z tepla vnútri, spotené.

Zasmial sa nad tým ako rada sledujem jeho telo. Ruku si položil na moje stehno a približoval sa k môjmu rozkroku. Odopol mi gombík a zašiel rukou medzi nohavice a nohavičky.
Dráždil ma cez ne.
Nemyslela som vôbec na to že nemôžem.
Rukou som prešla po jeho nahom bruchu a podišla k nohaviciam pod ktorými sa schovávalo jeho delo.

Ruku strčil pod nohavičky. Rýchlym pohybom som mu položila ruky na hruď a odtiahla ho.
,,Ja nemôžem."
,,Čože?" Do tváre sa mu vracal hnev.
,,Nie že nechcem pravdaže chcem len mám svoje dni a chápeš snáď."

Myslel si že si robím srandu no môj výraz ho presvedčil že nie.
,,Tak ja sa idem spraviť do kúpeľne, za chvíľu som tu."

Ospravedlňujem sa za chyby.

M.

Strange Heaven✅Where stories live. Discover now