💫29💫

731 64 84
                                    

Moja milovaná dcérka.

Nevieš si predstaviť ako moc ťa milujem. Ako som rada za to že aj keď ma nabúchal cudzí chlap narodila si sa mi zdravučká a nádherná.

Možno si nebola plánovaná ako ostatné deti, no ver mi že si bola najviac milovaná vlastnou matkou. Celý život som ti klamala len preto aby si sa mala dobre. Možno mi to neodpustíš, len chcem aby si vedela moje najväčšie tajomstvo.

Ako začať. Áno pracovala som ako mladá v bordeli. Raz prišiel nádherný muž ktorý by sa určite páčil aj tebe. Myslíš si že sa to stalo hneď? Nie.
Dalo by sa povedať že nám prebehli iskričky v očiach. Zakázal mi pracovať a staral sa o mňa.

Chodili sme von, bozkávali sa, robil mi milé prekvapenia....to čo si každé dievča praje. Nespali sme spolu až dokým sa raz neopil na párty od hnevu a neupokojil sa až pri mne. Bolelo to, bolí to aj teraz keď ti o tom píšem.

Možno som bola až moc zaláskovaná že som si nevšimla že je so mnou len kvôli tomu aby sa chválil. Predsa chalan úspešnej firmy nemusí byť ako ostatný ktorý spávajú so svojimi zamestnankami.

Mýlila som sa, možno som nebola ani na tú chválu, skôr na smiech. Zlomilo ma to, no moja láska k nemu nevyhasla. Jedného dňa odišiel, prišlo mi to ako keby polovička mesta odišla. A bola to pravda, jeho úspešná firma sa presťahovala a mne nezanechal ani správu.

Nikdy nevedel že som tehotná, ukradla som jeho peniaze z domu a začala sa snažiť uživiť sama. Celý život som ti hovorila že pracujem v bordeli no pracovala som skôr v rozpadávajúcom sa moteli. Všetky peniaze ktoré som ukradla som si nechala na teba aby si bola zdravá a seba som kľudne nechala hladovať.

Pamätáš si ako som nám tesne pred tvojou osemnástkou kúpila už docela dobrý byt. Nie nenašporila som si to.
Hádaj kto ma našiel? Viem že ma nemiloval no ja jeho áno. Aj keď som sa cítila zle chcela som len tvoje zdravie. Nikdy nevedel že existuješ, všetko bolo len pre tvoje zdravie. Neviem čo by s tebou spravil.

Viem že sa na mňa hneváš, nemyslela som na seba. Prepáč mi to, no prečo by som aj mala. Rakovina ženského pohlavného orgánu. Oslavovala si osemnásť keď som prvý krát stratila vedomie. Pamätáš si to že?

Určite pamätáš, povedala som ti v nemocnici že len dehydratácia. Odpusť mi moje veľké klamstvo. Nechcela som ti ublížiť. Lieky mi platil on, no nestačilo mi to.

Nová farba vlasov čo som ti nahovorila? Parochňa tak isto umelé riasy a namaľované obočie. Maľovala som si to dobre keď si to nikdy nezistila, však? Nevieš si predstaviť ako zle sa cítim, celý život si žila v klamstve že sa mám dobre. Musíš pochopiť že som to robila len pre teba.

A som na teba pyšná že robíš takú prácu akú robíš, ostatné matky by boli zhrozené no ja som pyšná. Sľub mi že sa nezamiluješ do niekoho kto je nepredvídateľný tak ako muž ktorého som milovala celý život.

Posledná otázka ktorá ti vŕta hlavou je určite prečo som to spravila.

Nezostávalo mi veľa času na život, netrávila som s tebou v poslednej dobe toľko času lebo som chcela aby bol pre teba ľahší môj odchod. Lámalo ma to, prepáč. Tvoj úsmev mi bude chýbať.

A kto bol ten muž? Moja celoživotná láska. Jeho firma skrachovala, zobrali mu všetky peniaze a nevidel zmysel v živote.

Odpusť mi všetky moje chyby. Ľúbim ťa z celého srdca a dúfam že budeš mať lepší život než ja.
Milujem ťa.

Tvoja maminka.

Strange Heaven✅Where stories live. Discover now