8.Mektup

24 1 0
                                    

O kadar yazdım yine de bazı şeyleri tam anlamıyla anlatamadım. Çünkü bazı şeyleri anlatamazsın. Anlamazlar. Ne dediğini düşünürler.

Sadece düşünürler. Düşündükleri ile kalırlar. Çünkü beyinleri sadece düşünmeye meyilli oldukları için çözüm üretmeleri imkansızdır.

Senin ağzından çıkan sözcükleri sadece sen anlarsın. Çünkü bir başkalarının anladıkları seni anlatmaz. Sen kendi anladıklarınla varsın. Kendini tamamladığın kadarsın.

Kendinden başkasına zehir olursun. Dokundukça başkalaşırsın. Kendinden uzaklaşırsın. Kendinden başkasına yabancısın.

Uzaklaştığın zaman başkalaşırsın, yok olmaya çalıştıkça kaybolur Sinan akıllardan. Unutursun yaptıklarını veya yapacaklarını. Yani sen sadece sana kadarsın. Bir başkası ile tamamlanamazsın.

Kendi kendine yetersin, bir başkası tamamlasada seni eksik bırakır. Anlayamıyorsun ama genç adam. Bunların hiçbirinin seni anlattığını anlayamıyorsun.

Yarım bıraktığın insanın senden başkası ile tamamlanamayacağını bilmiyorsun. Çünkü sen bir başkasın bilmiyorsun. Eksiklik hissettiğimi görmüyorsun.

Yarım bıraktıktan sonra ben asla tam olamayacağımı öğrendim. Bana bıraktıkların beni toparlar sanıyorsun, yanılıyorsun.

Benim yazdıklarım ileride sana ulaşacak olursa bu yazdıklarımı satır satır oku. Beni ne hale düşürdüğünü gör. Beni yangınlara nasıl ellerinle ittiğini gör.

Birine acı vermenin seni mutlu edemeyeceğini gör, gör ki asla mutlu olamayacağını anla.

Sana bana bıraktığın acılardan mutsuzluklar dilerim.

...

O'na MektuplarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin