14.Mektup

30 1 0
                                    

Bu sana yazdığım mektuplar diğer sessizlere ses olacak. Bir kalbi yakacak, diğerini ateşe atacak, bir diğerine çiçek açtıracak.  Ve daha birçok anıyı beraberinde ateşe atacak. Attığı ateşlerde birçok anı tekrar canlanacak. Canlanan anılarda bulursun kendini.

Ben anladım ki sevdiği ölçüde terkedilir insan. Mahvoldukça nasıl parçalandığını görürsen geri toplanırken bir daha parçalanmamaya yemin eder kalbin. İçin geçer o hisse. Yanmak ve yanılmak arasında kalırsın. 

Ruhum şimdi girişmiş anlamsız işlere, bir yanım deprem bir yanım bahar. Bir taraf yıkılmış, diğer taraftan yeniden bahar. Nasılda boş ve anlamsız sokaklar. Sende bilirsin bu sokaklarda ne yaşanmışlıklar var. 

Karanlıkların arkasındaki gölgelerde kim bilir nereye karıştı hisler. Şimdi vicdanın konuşacak sen susacak isen ne anlamı kaldı bu gölgesinde yattığın ağaçlara kazıdığın harfler. İçimde deprem etkisi yaratmamış masum etkiler. Sen bir ölçüde bitirmişsin ve boş bu hisler. Ölmüş hislerini yatırsan bir musalla taşına, kalsalar bir müddet orada. Sen aynı hisleri diriltmek için uğraşmışsın oysa. o hisler başka kalbe dirilmez, bende ölen bende kalsın. 

Bu satırlar sana, sen anla diye değil ama. Zaten istesende anlamazsın ya. Yarım bıraktıklarınla mutlu ol...

O'na MektuplarDonde viven las historias. Descúbrelo ahora