9.Mektup

25 1 0
                                    

Doğruyu bilmeyen insandan yanlışını görmesini beklemek kadar saçmaydı seni beklemiş olmak. Sen kiminle tamamlandığını bilmezken.

Yarım kalmış olmamızı artık eskisi kadar umursamıyorum. Sonuçta sen asla geri dönmeyeceksin. Yarım bıraktığın insan umurunda bile olmayacak.

Hayat sana sillesini vurduğunda güçlü durmayı öğren, eğer aniden yıkılırsan kendi başına kalkamazsın. Kimse sana kalkman için yardım etmez. Güçlü durmasan, dağ olsan ne fayda. Yok olursun.

Sana iyi şeyler dileyebilmem mümkün değil. Ne bırakırsan karşılığında onu alırsın. Boş bir araziye çıkıp sen salaksın diye bağırırsan aynı ses sana geri döner.

Çünkü burası dünya, burası bu kadar işte. Ne verirsen elinle onu alırsın geriye. Kime acımasızlık ettiysen gün gelir aynısı sana yapılır.

Ben sana yazdığım bu mektuplarla insanların kendine itiraf edemediği gerçekleri gün yüzüne çıkarıyorum. Bunu sadece sen yapmadın. Yarıda bırakan birçok insan var.

'Hiçbir şey yarıda bırakılmak için başlanmaz, ama olmuyorsa zorlamamak gerekir'

Bana tam anlamıyla bu cümle ile veda ettin. Ama söz verirken böyle değildi. 'Seni seviyorum ve ne olursa olsun seni asla bırakmayacağım' diyordun.

Verdiği sözleri tutamayan adam artık birşey için zorlasa ne olur ki...

O'na MektuplarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin