15.Mektup

19 1 0
                                    

Bu yazdığım mektuplarda neler buldum kendime dair bir bilsen. Meğer neler sığdırmışım o ufacık yüreğime, dolup taşıp asla pes etmemişim. Acılar etrafıma bir ateş çemberi gibi sarılmış, ruhum yaralıymış. Ben o çemberin ortasında verdiğim mücadelede özüme dönmenin ne demek olduğunu gördüm. Ah dediğimde bu yüzden içimde kopar bir fırtına. O fırtınaya neler sığdırdım şu bedbaht geçen hayatımda. Ne enkazın altında kaldım bilsen. 

Ben bedenimi savunmasız bırakamadım. İhtiyacım vardı elbet küllerimden doğmaya. Doğduğum anda yeniden bir alev olmaya. Bu mektuplar benim zırhımdı. Yazdığım tüm kelimeler sanatımdı. Açtım duyguya, açtım aşka. Sevgisizlik bedenime öyle bir işlemişti ki birşey hissettiğim anda ruhumun ne kadar aç olduğunu farkettim.

Yeniden olamazdı artık bazı şeyler dediğimiz an o duygularla vedalaştığımı gördüm. Canım yandı, hissettim. Canımın yandığını hissettim. Kalbimin ağrıdığını hissettim. İçimdeki o yangınla baş etmeyi öğrendim. O yangınlardan, acılardan büyüyttüm. Koskocaman büyük bir kız çocuğu ettim bu zavallı bedenimi....

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 22, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

O'na MektuplarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin