Κεφάλαιο 15

1.9K 128 12
                                    

8 μήνες αργότερα...

Το καλοκαίρι έχει κάνει την εμφάνισή του. Ο Ιούνιος είναι προ των πυλών κι εμείς ετοιμαζόμαστε για τα τελευταία επεισόδια.

Στη δουλειά υπάρχει ένα κλίμα μελαγχολίας διότι η σειρά που τόσο αγαπήσαμε, η σειρά που στους περισσότερους γνώρισε τους έρωτες της ζωής τους ή δημιούργησε δυνατές φιλίες, η σειρά που ο κόσμος εκτόξευσε στα ύψη, φτάνει στο τέλος της.

Μας ζητήθηκε να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά το σίριαλ, αλλά καλύτερα να τελειώνεις κάτι όταν είναι στη κορυφή, παρά όταν αρχίσει να πέφτει.

Με τον Άρη φυσικά έχουμε ήδη υπογράψει για να γυρίσουμε ταινία μαζί, αφού πρώτα ξεκουραστούμε και χαλαρώσουμε τους ρυθμούς μας από την ένταση των τελευταίων δυο χρόνων.

Εννοείται πως η σεναριογράφος θα είναι η Μυρτώ και σκηνοθέτης ο Λευτέρης. Ο οποίος Λευτέρης έχει οργανώσει από τώρα το πάρτι για το κλείσιμο της σειράς.

Κοιτάζω έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου που είναι έτοιμο για απογείωση και σκέφτομαι πως ηρέμησε η ζωή μου τους τελευταίους οχτώ μήνες από τότε που ο Μίλτος μπήκε φυλακή, η Βέρα νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, με τη μαμά μου μέρα με τη μέρα ερχόμαστε ξανά κοντά και φτιάχνουμε μια νέα, υγιής σχέση, έτσι με τον Άρη έχουμε ηρεμήσει από τους εξωτερικούς παράγοντες που μας βασάνισαν, αλλά και δυνάμωσαν τόσο.

Κοιτάζω τα πλεγμένα δάκτυλά μας. Φέρνει το χέρι μου στο στόμα του και το φιλάει απαλά.

«Αν δεν είμαι εγώ στη σκέψη σου θα τσακωθούμε!», το αεροπλάνο αρχίζει με μεγάλη ταχύτητα ώστε να καταφέρει να σηκωθεί στον αέρα.

Τα φώτα κλείνουν και στη καμπίνα ακούγεται μόνο ο ήχος από τις μηχανές.

«Μ' αρέσει να τσακώνομαι μαζί σου μωρό μου... βέβαια τρελαίνομαι περισσότερο όταν τα ξαναβρίσκουμε, οπότε δεν θα έλεγα όχι για ένα καβγά!», τον προκαλώ με τα λόγια και τα μάτια μου και βλέπω τις κόρες του να διαστέλλονται και να παίρνει μια κοφτή ανάσα.

Πλησιάζει το αφτί μου και ξέρω πως είμαι χαμένη από χέρι.

«Αν δεν σου έφτασε το πρωινό σεξ», λέει και σέρνει το χέρι του από το γόνατό μου μέχρι το εσωτερικό των μηρών μου, «δεν θα έλεγα όχι να δοκιμάσω τις τουαλέτες του αεροπλάνου μωρό μου».

Χώνει το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και με χαϊδεύει πάνω από το εσώρουχο.

Η αντίδραση του κορμιού μου είναι ακαριαία. Κλείνω τα μάτια, δαγκώνω τα χείλη και γέρνω το κεφάλι πίσω.

Πίσω από τις κάμερες... (book 2)Where stories live. Discover now