2.rész

4.9K 213 26
                                    

Az iskolába beérve a legjobb barátnőmmel találtam szembe magam.

A lány neve Lili. Barna haja van, barna szemei, szép alakja. Nagyon kedves, segítőkész, okos, aranyos. De viszont nagyon harcias, könnyen felkapja a vizet és nem szereti ha bántják a barátait.

-Hali Lili!-mondtam
-Szia iza!-köszönt vissza és az osztály felé vettük az irányt. Amíg oda nem értünk addig beszélgettünk. Egyszercsak felhoz egy fura témát amire igazából nem számítottam.
-Te hiszel a természetfeletti lényekben?-mondta mire bennem megállt az ütő.

Tudni illik hogy az én családom természetfeletti lényekből áll. Anyám vérfarkas, apám vámpír. Rólam meg nem tudjuk mi vagyok. Elvileg kaptam egy oltást meg miután megszülettem és ez blokkolja az erőmet. Nem tudom mit válaszoljak de nem is mondhatom neki el az igazat. Hazudnom kell valamit.

-Nem hiszek bennük! Szerintem nem léteznek ezek a lények.-válaszoltam a kérdésére. Beszélgetésünket viszont a csengő szkította félbe.

Az első óra matek. A tanár bejött, és feleltetett pár embert.
-Az utolsó felelőnk pedig legyen... -körülnézett az osztályban és rajtam akadt meg a szeme.-Te leszen az! Gyere ki a táblához! -félve kimentem és elkezdte nekem diktálni én meg elkezdtem leírni a feladatot. A lehető legkönnyebb módon próbáltam megoldani a feladatot, de jó lett a végeredmény. -Ügyes 5-ös! Ülj le a hejedre.-A nap további része unalmasan telt. A 2.óra töri, a 3.és a 4.tesi, az 5.irodalom, a 6.nyelvtan és végül rajz. ( a kedvenc órám a tesin kívül.😂) Az órák után hazamentem, megírtam a házim és elmentem sétálni. A házunkhoz nem messze van egy erdő oda mentem.

Egyre mélyebbre értem. Már az erdő közepe felé jártam mikor kezdtem azt érezni hogy nem egyedül vagyok.
-Biztos csak egy mókus vagy egy madár! -gondoltam magamban. Ekkor egy reccsenést hallottam. Mintha valako rálépett volna egy faágra, de az a személy nem én voltam. Gyorsan körülnéztem de nem volt ott senki.

Vérfarkasok átka ((Befejezett))Where stories live. Discover now