26.rész

1K 66 1
                                    

1 hónapja nem kelt fel. Egy hete van hogy ezt megtegye, vagy leveszik a gépekről.. Ezt az egy hónapot avval töltöttem hogy valami gyógymódot találjak arra hogy hallhassam hangját. Az édes nevetését, az édesen csilingelő hangját. Látni szeretném újra mosolyogni, s mindenki tudtára adni hogy ő az enyém. Ez idő alatt elvileg Rick talált egy varázsigét, mivel vissza szerezhetjük a hangját. De ahoz kell ő, és a telihold. Két hét múlva telihold.

Most itt ülök az ágya mellett reménykedve hogy felkel. Nem akarom elveszíteni. Könnybelábadt szemekkel pillantottam rá.

-Kelj fel kicsim!-indultak útjukra könnyeim és a kezét szorongattam mígnem mocorgást hallok.

-- Izabel szemszöge --

...s elnyelt a sötétség.. Egy fekete szobában találtam magam. Egy korom fekete szobában. Megfordultam és egy barna ajtó tárult szemeim elé. Kinyitva egy erdőben találtam magam és az ajtó el is tűnt. Elindultam egy ösvényen. Egy nagy fa törzsénél megálltam. Ott ült egy kiltány és egy szarvast nézett. Közelebb mentem és elakadt a lélegzetem. Az a csöppség én voltam.

A part menténk folytattam utam mígnem egy vízeséshez értem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A part menténk folytattam utam mígnem egy vízeséshez értem.

Átmentem a hídon és be indultam a barlangba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Átmentem a hídon és be indultam a barlangba. Egy férfi állt ott mellette anya. Előttük meg én ültem a földön és egy kisfarkassal játszottam. A farkas átváltozott és egy 10 körüli fiú állt a helyén. Én lehettem vagy 5 éves. Az akkoris énem megszólalt:

-Bátyó!....

3,43 nézettség! 😲 Nagyon szépen köszönöm! És itt az új rész. Remélem tetszik!😊

Vérfarkasok átka ((Befejezett))Where stories live. Discover now