28.rész

1K 56 2
                                    

----1hét múlva----

Iza megtudta az igazságot és anyjával boldog családként élnek. A hangját még nem kapta vissza, mivel várjuk a teliholdat. Az apját még nem ismerte meg, csak hallottam felőle és tudja hogy létezik. Lili segít amiben csak tud és tűkön ülve várja a teliholdat. Ma megyünk és találkozunk Aaron-nal. Ő tudja hogy menni fogunk. Rég látta a lányát.

*Izabel szemszöge*

A

hogy felkeltem egyből a szekrényemhez vonultam, hogy kivegyem az aznapi ruhám. Miután evvel megvoltam, fogtam az említett tárgyakat és bementem a fürdőbe felőltözni és megcsinálni a hajam.

 Miután evvel megvoltam, fogtam az említett tárgyakat és bementem a fürdőbe felőltözni és megcsinálni a hajam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma találkozom az igazi apukámmal aki emvileg mágus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma találkozom az igazi apukámmal aki emvileg mágus. És pontosan 2 nap múlva lessz telihold vagyis az ő segítségével lehet visszakapom a hangom ezzel eggyütt a képességem másik felét. Na igen.. A farkas képességeim prímán tudom használni, de a mágus felem elveszett amikor kómába kerültem.

--Time jump--

-Kicsim gyere megyünk!-ordibált anya.

Leszaladtam a lépcsőn, egyenesen az ajtó felé. Bezártam magam mögött és a kocsi felé indultam, ahol Cas várt. Beszálltunk a kocsiba és az erdő felé hajtottunk. Az ösvényhez érve leparkolt Lu és kiszálltunk az autóból. Átvaltoztunk és a "nagy fá-hoz" indultunk. Nem értettem miért pont oda, de rájuk hagytam. Anyu meghúzott egy ágat de nm történt semmi.

-Gyerünk 1 percünk van átérni!- mondta, mire egy kérdő pillantással ajándékoztam.

Nem foglalkozva velem nekifutásból a fa törzsének szaladt. Össze szorítottam a szemem de nem hallottam semmit. Kinyitottam majd csodálkozva néztem hogy eltünt.

-Gyere menjünk utánna!-mondta Lu egy értetlen pillantással rám nérve.

Átjutottunk és elakadt a lélegzetem. Egy ház előtt voltunk.

 Egy ház előtt voltunk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Előtte egy férfi állt. Pont olyan volt mint álmomban. Közelebb mentem.

-Szia Iza!

Na hello gyerekek! Tudom, tudom.. Rég volt rész. És ez is.. Gyalázat.. De remélem tetszik! Azonban lenne egy kérdésem. Milyen könyveket olvasnátok szívesen? És úr isten! 4,87K!! Nagyon szépen köszönöm!😊💗

Vérfarkasok átka ((Befejezett))Where stories live. Discover now