19.rész

1.6K 75 14
                                    

Befeküdt mellém és átkarolta derekam. Egy jóéjtpuszit adott homlokomra. Fejemet mellkasába fúrtam és úgy aludtam tovább.

--Egy évvel késöbb--
🌞Reggel🌞

Mikor felkeltem Lucas már nem volt mellettem felkeltem az ágyból és akkor nyitott be egy tálca reggelivel.

-Jó reggelt Csipkerózsika hogy aludtál?

-Úgy hogy mellettem voltál tökéletesen!-mondtam majd lementem az ebédlőbe és gyorsan meg reggeliztem.

-Mi a mai program?-kérdeztem ugrándozva.

-Elviszlek egy helyre.-mosolygott.-Öltöz csinosan. De mindez este lessz szóval addig van idő. Mégpedig...-nézett az órára ami 13:30-at mutatott.- 5 és fél óránk van.-szontyolodott el.

-Gyorsan eltelik az az idő!-mosolyogtam rá biztatóan.

Hirtelen elkezdett fájni a fejem. Az arcomon végigfolyt egy, kettő, egyre több könnycsepp. De mikor odanyúltam hirtelen el is húztam a kezem mert megégetett. Az arcom nem égett meg csak a kezem. Egyre több "könnycsepp" folyt le az arcomról. Felrohantam a szobámba, de Lű is jött utánnam. Belenéztem a tükrömbe és elállt a szavam. Hajam és a szemem feketévé változott (↑). A vörös könnycsebbek végigszántották arcom majd a földön végezték útjukat. Egyszercsak ajtónyitódást hallottam majd minden elsötétedett.

--⏳Látomás⌛--

Egy árnyat láttam aki vészesen közeledett felém. Valahonnan ismerős volt. Majd mögötte megláttam mégegyet. Ahogy közeledtek megismertem őket. Mozdulni sem tudtam. Nem azért mert lefagytam hanem mert valami lekötözött. Lenéztem magamra s egy farkasölő kard hatolt bele a bal vállamba, majd egy másik a jobb bokámba. Felnéztem s a két ember egy győzedelmes mosollyal jutalmazták meg. A nő egy tőrt szegezett a torkomhoz...

--⌛Látomás vége⏳--












Ki lehetett a két ember szerintetek? Válaszokat várom kommentben!

Ahoy bástyák! Nagyon nagyon de tényleg nagyon sajnálom a kihagyást! Remélem hogy ezzel ellentétben tetszett a rész!Köszönöm hogy elolvastad!😊

By.:Alexia💞

Vérfarkasok átka ((Befejezett))Where stories live. Discover now