Epilógus

1.6K 73 32
                                    

Mindenki szomorú volt. Nem bírtam tovább. A könnyeim útnak eredtek. Ahogy láttam az élettelen testét magam előtt. Nem. Ez biztos csak egy álom! Lucas! Ébredj fel ez csak egy kiba$zott álom! Ez nem lehet igaz. Tudom.. Zokogva térdre rogytam leverve azt ami a mellettem lévő asztalon volt. Egy lap hullott elém. Nem foglalkoztam vele. Tudom.. Egy férfi nem sír. De néha neki is megengedett.

Lenyugodtam. Már csak azon járt az agyam hogy hogyan menjek utánna. Ekkor az eszembe jutott a lap. Utánna nyúltam majd kihajtogattam. Ez állt benne:

"Sziasztok. Ha ezt olvassátok akkor nem sikerült a varázslat. Csak annyit szeretnék kérni tőletek hogy ne omoljatok össze. Innen is figyelni fogok rátok. Remélem ennyit azért megtesztek értem.. Anya csak ne sajnáld hogy nem olyan szülő voltál mint más! Nekem azok voltak a legjobb napok amikor nyugodtan meg tudtuk beszélni a dolgokat. Habár.. Én nem tudtam beszélni. Apa. Örülök, hogy megismertelek. Habár csak egy kis időre, de örültem, hogy vagy nekem. Ne legyél szomorú! Bátyó. Tudom fáj neked, hogy ez lett a vége. Ne tegyél olyat amit meg fogsz bánni! Ne! Csak legyél boldog! Ott leszek veled ha te nem is látsz. Csak mosolyogj és légy boldog! Lu. Szerelmem. Tudom most rosszul érzed magad amiatt, hogy hagytad ezt megvalósulni. De tudd, hogy nem a te hibád volt! Ez az én döntésem. Tudom, hogy túl fogsz lépni ezen és találsz valakit akit szeretsz. Tudom hogy lessz egy szép családod! Veled fogok örülni a boldog napjaidon, és veled fogok sírni ha szomorú vagy! Szeretlek! Mindörökké!"

A könnyeim folytak olvasás közben. Nem szabad! Teljesítenem kell azt amit kért! Szeretem annyira hogy ennyit megtegyék neki. Csak ennyit.

-Én is szeretlek!-suttogtam magam elé.





































Hát ide is elérkeztünk. Remélem nem lett annyira szomorú a vége. De írjatok véleményt! Nagyon köszönöm hogy ennyien támogattátok és olvastátok! A hibák ellenére. Nagyon szépen köszönöm!

Take care of yourself
By.:A💞

Vérfarkasok átka ((Befejezett))Where stories live. Discover now