(Ö.İ) 1.Bölüm

2.1K 121 31
                                    

     Kurtadam sürülerinin düşmanları yoktur. Onlar normal insanlar gibi diğerlerinin aralarında yaşar. Para kazanır. Aile kurar. Çocuklarını büyütür ve normal şartlarda 140 yıl gibi çok uzun bir süre sonra hayata veda ederler. Aralarında 4 ırka ayrılırlar. Delta, Alfa, Beta, Omega. Şüphesiz ki kurt adamların en güçlü ırkı delta en kıymetlisi ise omegadır. Çünkü bu iki ırk birbiri için  yaratılmışcasına daima çok nadir bir kesim olarak kalır. Birbirlerinin eşleridir. Başka bir yandan şüphe getirmez gerçek vardır ki o da alfa ve beta'ların tür olarak neredeyse birbirlerine meydan okuduklarıdır.

       Kurt adamların üç büyük klanı vardır. Bu klanlarda  yüz binlerce alt sürü bulunur. Buna rağmen her klanın daima tek bir deltası vardır. Bu tek delta liderler bir omega ile birlikte olup klan için veliaht bir lider adayı dünyaya getirirler ve her lider veliahtı insan yaşı ile 30 kurt yaşı ile 60 yasında iken klanı devr alır. Kendine bir omega seçer. Onu mühürler ve başka bir veliaht lider adayı için ömrünü ailesine ve klanına adar. Bir aileden asla iki delta oluşmaz.

     Wu sürüsün Klan lideri Wu Yifan kendi Klanından olan bir omega ile eşleşmişti. Wu Yixing dünyadaki en nazik insandı. Klan Lideri onu ilk gördüğünde bedenindeki her hücre Yixing'den yana çekilmişti. Yixing kibardı. Sağlam adımlar atan biriydi. Doğru ile yanlışı çabuk ayırır ve her olayın sonunu farklı farklı şekilde analiz ederdi. Daima en doğrusuna yönlendirir, kolay kolay yanlış yapılmasına izin vermezdi. Wu Yifan onu tanıdıkça daha çok aşık olmuştu. En doğru eş olarak onu seçip Yixing'in onayı ile onu kendine mühürlemişti. Şimdi Yixing hamileydi ve Wu Klanı çok büyük bir şenlik düzenliyordu. Tüm klanlara davetiyeler gitmişti hazırlıklar tamamlanmıştı ve şenlik için herşey hazırdı.

      Luhan hariç.

     Her şenlikte olduğu gibi bu şenlikte de av partisi olacaktı. Omega, Beta, Alfa, Delta farketmeksizin herkes kurt formuna dönecekti. Önce bebeğin babası yani Wu Yifan eşi ve veliahdı için özenle seçtiği avı yakalayacaktı. Daha sonra Luhan kurt formunda iken gerçek av partisinin başladığını duyuracak ve tüm kurtlar seçtikleri beta ve Omegalar için avlarını sunacaklardı. Omega ve betalar getirilen avlardan birini seçecekti.

      Luhan yıllarca tüm av şenliklerinden itina ile kaçmıştı. Çünkü abisi bile Yixing'i Klan içinde bir av partisinde bulmuştu. Eğer Luhan'a da bir av getirecek olurlarsa ne yapacağını bilmiyordu. Bir omega olarak her avı reddetme gibi bir seçeneği yok değildi. Herşeyi bırakıp gidebilirdi ama bu başka bir av partisi için asla av alamamaya neden olurdu bu yüzden Luhan çok gergindi.

       Yixing Luhan'ın odasına girdi ve sakince onun yanına oturdu. Liderin evine geldiğinden beri onunla arkadaş olan tek kişi Luhan'dı. Yixing şimdi arkadaşı için endişeleniyordu.

     -Luhan biraz sakin olmalısın.

    -Olamıyorun Xing. Ben bu saçma salak davetlerden öyle büyük bir itina ile kaçıyordum ki... Şimdi gelenek olduğu için av partisini ben başlatmak zorundayım. Deltanın omega kardeşi. Delireceğim!

    -Gelenek olduğu için yapmak zorundasın ama eğer sana av gelirse avları kabul etmesende olur.

   -Tabiki. Fakat şimdi kabul etmeyecek olursam kendimi bir evlilik için hazır hissettiğimde bana kimse bir av sunmayacaktır.

-Bak Luhan bu sadece tanışmak için bir yol. Biz ayrıca insanız. Burada bir av seçersen bu onunla evleneceğini değil sadece onu tanımayı kabul ettiğini gösterir. Bu nedenle birden fazla av kabul edebileceğin gibi hepsini birden reddedebilirsin.

-Peki sen neden sadece abiminkini seçtin?

-O konu çok farklı Eğer bir delta sana av sunduysa onu mutlaka kabul etmek zorundasın. Çünkü Deltalar bu tarz birşey ile zaman harcıyorlarsa bu gerçekten eş olarak seni düşündükleri anlamına geliyor.

Ölümcül İntikamWhere stories live. Discover now