(Öİ) 7.Bölüm

924 79 25
                                    

    Ağaçların arasında o kadar büyük bir hızla koşuyordu ki sakinlik adına verilmiş tüm sözlerin yalan olduğunu kanıtlıyordu bu hali. Beyaz kürk, sivri uzun dişler, kocaman bir cüsse ve ölümcül bir güzellik. Fakat görüş açısına sadece saniyelik bir an için girip kaybolmuş gibi hissediyordu. O tam anlamı ile bacakları alev alacak kadar hızlı koşmaya başlamışken, aynı kürklü hayvan onun tam karşısına çıkıp vücudunu ona çarpmasını sağlamıştı. Ani çarpma ile sendeleyip sırt üstü yere düştü. Gözleri kapanırken gördüğü en son şey de yine o bembeyaz kürk olmuştu.

     
      "Uyanıyor..."

      Kyungsoo bedenindeki yanma hissini bir türlü üzerinden atamıyordu bu nedenle gözlerini ışığa alıştırmak için sakince açmaya çalışsa da bedeni hemen harekete geçmiş aniden gözleri açılmış ve her an etrafa saldıracakmış gibi pozisyon almıştı. O anda karşısına çıkan kendisinden biraz daha uzun gibi görünen ince ve zarif bir bedeni olan omega ile karşılaştı ve ellerini ona uzatıp "sakin ol" diyiverdi.

       Kyungsoo karşısındaki adamın güzelliği ile mest olmuştu. Daha sonra neler olduğu aklına gelmeye başladığında hızlıca toparlanmış ve adama bakıp "Luhan Hyung'u bulmalıyım" dedi.

       "Buldun bile. Anlat bakalım omega neden buradasın? Kimsin?"

        "Ah, Ben Oh Klanı omegası Oh Kyungsoo. Alfa Sehun'un kardeşiyim. HYUNG GİTMELİYİZ LUTFEN ACELE ET. "

       "SAKİN OL! BİRŞEY YOK SAKİN OL... Memnun oldum Kyungsoo. Bende Omega Wu Luhan."

       "Luhan hyung topraklarınıza öylece dalmak istememiştim fakat Klan toplantısı sırasında birşey oldu. Bende haber getirmek için buradayım."

         Luhan resmiyette hiç tanışma fırsatının olmadığı Sehun'un kardeşine tedirginlik ile baktı. Çocuk çok fazla kıpırdanıyor yerinde duramıyordu. Arkada sessizce bekleyen Yixing bir yay gibi oturduğu yerden fırlayıp "Ne oldu? Luhan Yifan henüz dönmedi! Ne olmuş?" diye bağırmaya başladı.

      Luhan karşısında ki genci korkutmamak adına sakince Yixing'i oturtmuş ve Kyungsoo'yu da sakinleştirerek  "Anlat bakalım Kyungsoo dinliyorum." demişti.

       "Luhan Hyung, Yeni ve eski Klan Liderleri toplandı biliyorsun. Senin daha doğrusu sizin başınıza gelenleri Kim Klanının eski liderine açmışlar. Jongin denen o Klan Lideri sinirden kudurmuş ve abimin üzerine saldırmış. İkisi de bir anda dönüşmüşler ve ikiside birbirine ciddi  zarar vermiş. Onları Wu Klanı Lideri ayırmış. Kim Klanı eski lideri oğlunu da alıp gitmiş ama Wu Klanı Liderleri bizim Klanda şu an. Bana da sana haber vermek düştü. Abimin sana ihtiyacı var. Lütfen acele et de gidelim artık."

      Luhan nefes almayı bile unutacak bir vaziyete geçmişti. Yüzü ve bedeni donmuştu. Daha sonra kapıya kadar koştu ve tam kapının önünde dönüşüp ormanın içine girdi. Onu takip eden Kyungsoo da arkasından dönüşerek giderken Luhana ucu ucuna yetişiyordu.

      

            Bay Oh çıldırmış gibi içeri dalan Luhan'a bakıp iç çekti. Luhan Sehun'u hissetmiş olmalı ki daha da çıldırmıştı fakat şimdi insana dönüşemezdi. Kyungsoo onu uyarıp peşinden gelmesini ister gibi yavaşça hareket etti. Luhan onu takip etti. Kyungsoo onu kendi odasına götürdü. Dönüşüp giyindikten sonra Luhan için abisinin kıyafetlerinden ayarladı çünkü kendi kıyafetleri ona küçük gelirdi. Fakat abisinin kıyafetleri de Luhan'a büyük gelmişti. Luhan ise bunu hiç takmamış Sehun'un spor kıyafetlerinden üzerinde duran birini geçirdiği gibi tekrar Sehun'un bulunduğu odaya gitmişti. Kurt dürtüleri tamamen uyarılmıştı bu yüzden ev kocaman olmasına rağmen ana salondan geçip Sehun'un olduğu odayı bulabilmişti.

Ölümcül İntikamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin