(Öİ) 8. Bölüm

917 84 25
                                    

     Jongin sakince etrafına bakınıyordu. Haber aldığı kadarıyla Luhan Sehun'u terk etmiş sayılırdı. Aralarına belli bir soğukluğun girdiğinin farkındaydı ve keyfi yerindeydi. Buna ramen ne Wu ne de Oh Klanı düğünün iptal edildiğini yada ertelendiğini bildirmemişti. Yarın yapılacak bir düğün ve kavgalı iki taraf vardı. Kavga sebebi ise Kim Jongin'di. Veya o öyle sanıyordu.

***

        Yixing elinde tepsiler ile Luhan'ın odasına gitti. Son birkaç günün aksine Luhan odanın kapısını açıp Yixing'i içeri aldı. Fakat içeri girebilen tek kişi Yixing olmuş Luhan onun peşinden içeri girmeye çalışan abisini odaya almamıştı.

       "İyi misin Lu?"

       "Bilmiyorum xingie. Aslında bakarsan kafamda milyonlarca şey dönüyor..."

       "Anlat bakalım. Eminim sana yardımcı olabilirim."

      "Şu işaretleme meselesi Yixing! Biliyorsun ki bu evlilik olayları bana çok uzak birşey olmasına ramen Sehun'un eşim olması fikrine yeni alıştım. Şimdi de bana işaretlemek istediğini söylüyor. Biz Sehun ile zaten tam bir yakınlaşma bile yaşayamadık. Tamam o çok yakışıklı, iyilik sever, saygılı ve hoşgörülü biri. Düşününce istesem bile ondan daha iyi bir eş adayı bulmak imkansız gibi zaten ruhum ve bedenim ona doğru çekiliyor. Fakat yine de bir işaret almak istemiyorum. Ya bende halam gibi olursam? Abisinin yanında yüzünde güller açan halam babamın yanından geçemez oldu. Bunu birlikte yaşadık Yixing. Hem sende bir Klan Liderinin eşisin ama sende de işaret yok."

     "Ne? Bende işaret var."

     "Nasıl yani? Senin işaretin var mı?"

     "Tabiki. Hem halan gibi falan da olmadım. Sana herşeyi tecrübe ettiğim için bir arkadaşın gibi konuşacağım Luhan. İşaret sandığın gibi birşey değil bu bir bağlanma yada kopma meselesi de değil. Halan seni bir takım konularda yanıltmış o kadar. Herşeyi yanlış biliyorsun ve Sehun'a da yanlış anlattığın için o da artık herşeyi yanlış anladı. İşaret mühür gibi değildir. İşaret sadece kime ait olduğunu simgeler. Bu yüzden Baek'in çift işareti var. Hem bizim hemde kocasının klanının işaretini taşıyor."

    "Yani kimseden uzaklaşmayacağım. Ama halam bir başka alfa sana zorla dokunursa ölürsün dedi. Peki bu da mı yalan?"

     "Bu doğru. Fakat işaretlenmemiş bile olsan eşin olmayan bir alfa sana dokunsa kendini eskisi gibi eşinin kollarına bırakabilecek misin? Zaten böyle birşey olsa kendin intihar edersin. İşarete gerek kalmaz."

      "Herşeyi yanlış biliyormuşum. Birde bu nedenle Sehun'a o kadar kaba davrandım ki..."

      "O da sana bir takım kaba laflar etmiş. Eşin olmasını istediğin bir kişiye bunları söylemezsin."

     "Ama ben başlattım. Onu sinirlendirip kızdıran bendim. Bu benim hatam. Yixing sen hep abimin neye sinirleneceğini bilir onu yapmaktan uzak durursun ama ben birlikteliğimize karar verdiğimden beri hep kendi kızacağım şeyleri umursuyorum. Mesela Sehun'un eski kız arkadaşlarından biri gelip jongin'in söylediği şeylerin yarısını bile bana söylese onu odaya kitlerim  ama onun almak istediği bir önlem için ortalığı velveleye verdim."

     "Abin durumun farkında olduğu için Sehun'u uyarmış ama Sehun yine de seninle bu fikri paylaşmak istemiş. Abin ve baban da onu durdurmak istememişler. Çünkü onlar da kabul etmeni istiyorlarmış. Tamam belki herkeste işaret yok. Ama tanıdığın birkaç kişide var. Mesela Bayan Oh, ben ve Baekhyun. Bir ara senin annen bile istemiş fakat o ara hamile olduğu için baban bunu reddetmiş sonrada unutulmuş. Sandığın gibi kötü birşey yok. Tek kötü yanı eşinin hissettiği herşeyi bire bir hissetmek. Çünkü bazen Yifan çok kızgın olduğunda bende istemeden kızgın oluyorum. Bu çok kötü çünkü kayınvalideme büyük bir saygısızlık etmeme sebep olmuştu..."

Ölümcül İntikamWhere stories live. Discover now